Магазини Jumbo

• 246 690
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дайте адрес на този магазин плс!

# 226
ТОчен адрес не зная, но  мога да ти го обясня.ПО бул. България ако идваш от околовръстното в посока НДК  гледаш от дясно.Пада се след Билата  в една голяма сграда.Има голям надпис- не можеш да го пропуснеш.

# 227
# 228
  • София
Искам да мина през магазина днес, може ли някой от ходилите вече да ми каже с бебе как е най-удобно да се придвижвам из магазина, да си нарамя ли и количката, или мога да сложа столчето за кола в тамошните колички за пазаруване, както е по супермаркетите? Или да си взема слинга най-добре?  newsm78

# 229
  • София
Ей супер  Mr. Green а някои да е виждал кухни4ки на Fisher prise  Rolling Eyes?

Да, имаше един модел кухня на Фишър Прайс, имаме същата - с пералня и гладачница. Струваше може би 120 или нещо такова, не помня. Но беше по-малко от 145 - цената на нашата в Марсел. Имаше други хубави кухни на Дисни и други под 100 лв.

# 230
  • в реалността
Здравейте има ли голям сглобяем кораб на Карибски пирати - ако не се лъжа е производство на Дисни.Ако някой може да ми даде някаква информация,че тук сме обиколили града и никъде не можем да намерим.И някакви аксесоари на Светкавицата Маккуин - чаршафи,чаши,шишета,декоративни възглавници и т. н.Ако някой е обърнал внимание ще бъда благодарна ако ми пише и какви са горе долу цените.Благодаря

# 231
  • София
ТОчен адрес не зная, но  мога да ти го обясня.ПО бул. България ако идваш от околовръстното в посока НДК  гледаш от дясно.Пада се след Билата  в една голяма сграда.Има голям надпис- не можеш да го пропуснеш.

Много благодаря! Hug
Ще се опитам още днес да мина от там!Та то ми е под носа дето се вика /е малко по-далеч  Wink/.

# 232
  • София
Здравейте и от мен!!!
Давам отчет вчера посетихме с дъщеря ми магазина!Доволна съм - купихме страхотна покривка коледна и коледна украса!!!!
За малката купихме комплект от крилца, вълшебна пръчка и поличка за 5.99, две кукли една барби с коронка и малка барби.
За племенницата две шапки от 1 лев и 1 буйки плюшени.
Определено съм доволна - набелязахме и коледните подаръци, но понеже малката беше с мен оставих за другата седмица да напазаруваме с таткото!!!Харесах два модела кухни и къщата на джуджетата.
Е това е от мен!!! smile3521 newsm10 55

# 233
Искам да мина през магазина днес, може ли някой от ходилите вече да ми каже с бебе как е най-удобно да се придвижвам из магазина, да си нарамя ли и количката, или мога да сложа столчето за кола в тамошните колички за пазаруване, както е по супермаркетите? Или да си взема слинга най-добре?  newsm78
И аз мисля да ходя, но моля кажете дали  може да се влезе с количката?

# 234
И аз съм очарована от магазина - има страхотни неща на неприлично ниски в сравнение с другите магазини цени.

Не всичко е по-евтино, обаче. Чакам си мъжът за повече инфо, че не се сещам сега за кое ми каза, че в Хиполенд е доста по-евтино. Иначе от Джъмбото са взели къщата на Снежанка+джуджета с близо 10лв по-евтина, от колкото е в Хипото.
Може ли снимчица на така обсъжданата къща за джуджета ,пък може и на други красиви неща които сте купили от там,защото на нас от провинцията -това ще ни е от полза Hug Praynig
     Предварително благодаря!  bouquet

# 235
  • София-Лагера
Цитат
И аз мисля да ходя, но моля кажете дали  може да се влезе с количката?

Може.Става и с кош4е в голяма коли4ка като в Била.

# 236
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз съм очарована от магазина - има страхотни неща на неприлично ниски в сравнение с другите магазини цени.

Не всичко е по-евтино, обаче. Чакам си мъжът за повече инфо, че не се сещам сега за кое ми каза, че в Хиполенд е доста по-евтино. Иначе от Джъмбото са взели къщата на Снежанка+джуджета с близо 10лв по-евтина, от колкото е в Хипото.
Може ли снимчица на така обсъжданата къща за джуджета ,пък може и на други красиви неща които сте купили от там,защото на нас от провинцията -това ще ни е от полза Hug Praynig
     Предварително благодаря!  bouquet

Всичко е опаковано. И аз не съм виждала подаръците още. Утре ще кажа  Mr. Green

# 237
  • София-Лагера

Кукла

И 4анта за малка госпожица.

На малкия взех влак на Фишер Прайс ,но е при баба му.
Пижама с багери отпред -10лв
Комплект багери,бетоновози и др -20лв
Свещи4ки -50бр с мирис на ягода-4лв
и други джунджурии

# 238
Здравейте има ли голям сглобяем кораб на Карибски пирати - ако не се лъжа е производство на Дисни.Ако някой може да ми даде някаква информация,че тук сме обиколили града и никъде не можем да намерим.И някакви аксесоари на Светкавицата Маккуин - чаршафи,чаши,шишета,декоративни възглавници и т. н.Ако някой е обърнал внимание ще бъда благодарна ако ми пише и какви са горе долу цените.Благодаря
Имаше поне 3 вида сглобяеми пиратски кораби - по 8лв, 10 лв и един доста по-голям, но не помня цената. Ние взехме на малкия този от 10 лв. Мен лично много ми харесва. Има лодка, сал, пирати, топ , саби и други дребни неща за сглобяване...

Много неща имаше и с Маккуин - само чаршафи не съм видяла от изброените от теб, но не ми остана време да разгледам всичко подробно на долния етаж...Аз купих страхотно шише (с "биберон" като на мин.вода) с Маккуин само за 4 лв (а подобни в Пигис Хаус бяха 8 лв)...Имаше май  масички и столчета с Маккуин...

# 239
  • София
Много съм доволна от магазина! Има страшно голям избор и цените са повече от добри  Peace

Общи условия

Активация на акаунт