Магазини Jumbo

• 246 749
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 315
Малко офф да се опитам за обясня за Византийците.
0свен ученото по история, има доста неласкави случки и "покрай сухото гори и мокрото":
всеизвестните проблеми с шивачките в гръцките фирми (граничещо до отношение господар-роб), скандалите покрай договорите за Тотото и Булфон, румънския пример с телекома (румънските цифровите централи потеглиха към Гърция)
Благодарим за "обяснението", много беше "полезно"  Sick  Sick  Sick

# 316
  • Sofia
На мен пък ми заприлича на понагласен магазин за 1 лев в уголемен мащаб (долния етеж).
 Само където има голям избор на играчки!
И аз така го видях на първо ходене newsm78, след второто-ще видим Thinking
Аз пък успях много бързо да огледам и като цяло не съм особено очарована. Crossing Arms
И много силно осветено и озвучено  Sick
Ще го наобиколя тия дни,пък да видим  Thinking

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 20:22 от Gena

# 317
Страшно ми хареса магазина.Тръгнах си само защото си похарчих парите и мъжо нервничеше.При първа възможност пак съм там.Купих си доста работи може да ги видите от тук до края на албума http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197887&photo=4.Това всичко го купих без да разглеждам особено,следващият път отивам сама.
Да отбележа,че съм "немаркова"мама.
Лего май няма,но има Плеймобил.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 21:18 от cvetomirapi

# 318
  • София-Варна
Да попитам и аз,има ли проходилки за "немаркови"мами и на какви цени?!

# 319
  • around the world
На мен пък ми заприлича на понагласен магазин за 1 лев в уголемен мащаб (долния етеж).
 Само където има голям избор на играчки!
абсолютно съм съгласна. имам и още ужасни преживявания от Jumbo, но за тях ще разказвам по-късно. Някой да има тел. на Jumbo??? Спешно ми трябва..... Praynig

# 320
Да попитам и аз,има ли проходилки за "немаркови"мами и на какви цени?!
Имаше избор на проходилки и уолкъри( те ми харесаха ).Цените мисля 4е ще ти харесат. И за "немаркови " стават Wink

# 321
Лего май няма,но има Плеймобил.

Благодаря.   

# 322
  • around the world
Да, това металното като капак на шахта, дето е на излизане от паркинга е отвратително и ние ударихме отдолу колата като излизахме  и се съмнявам повече да влезем там с нея!
Еееейййй това нещо разби колата на мъжа ми,която се вдига и е предназначена за all-off road  ooooh!  #Cussing out Направо незнам как ще мина аз с моята кола, която обикновено закача средно голямите легнали полицай.Що за глупост е това незнам и каква му е идеята?
Иначе магазина е чуден има 90% от нещата които съм купувала от Солун, цените са без коментар, което ме изненада приятно! Коледните украси са доста хубави абе изобщо има какво да се купи.Направих и покупки от Спридера там също ни изненадаха с 20% намаление(не знам защо  newsm78)
Приятно пазаруване на всички!  Hug
За съжаление и аз съм от клиентите на Jumbo, които на излизане са си разбили колата. Не стига, че влизането и излизането от гаража е истински ужас- имам предвид ужасно стръмни, а и на излизане от паркинга след невероятно стръмната част (най-високата част) този голям метален доста повдигнат капак( както по-горе е описано като капак на шахта) раздра колата ми отдолу. Едвам се измъкнахме от там, кората на колата ни увисна и направо полудях.
За мое най-голямо съжаление бяхме с моята ниска кола, а не с колата на мъжо, но откъде можех да предположа, че ще се случи подобно нещо. В сряда имаме среща със застрахователите, но ако те откажат да покрият разкъсаната счупена кора.......съжалявам Jumbo, но ще трябва да покриете щетите.
За съжаление това преживяване уби и малкото добрите впечатления у мен за този магазин.  #Cussing out #2gunfire

Ако трябва да коментирам за магазина-като цяло е главно китайски неща на добри цени,но без никакво качество. Наистина интересни играчки за деца над 4-5 год. , които да развиват умения или да могат да задържат вниманието им за по-дълго от 10 мин. не видях освен 1-2. Разбира се минахме през щанда на Колите. Като има избор от малки метални колички, една малка, една голяма писта,камион-че с 4 колички и две плюшени играчки.........но за съжаление това е.
Пистите са на Дисни,но не са нещо впечатляващо. И тъй като на малкия му беше обещано за Коледа подарък с нещо на колите купихме голямата писта просто защото нищо друго интересно не намерих на този етап, а се изморих да обикалям.
Другото нещо, което си купихме бяха 5 колички ( отново от филмчето Колите), които ги нямахме в колекцията.
А какво открих днес-същите колички се продават в момента и на коледните щандове в Сити Център на по-ниска цена. Няма нужда да ви казвам, че и това ме подразни имайки предвид какви наеми избиват коледните щандове в моловете.
За съжаление колкото и да не ми се искаше да е така -съм много разочарована от Jumbo, при всички положения очаквах повече от тях. От една страна в организацията, а от друга в избора на играчки различни от супер евтини лошо изглеждащи пластмасови играчки  не добре измислени.  Crossing Arms

# 323
  • София
...Някой да има тел. на Jumbo??? Спешно ми трябва..... Praynig
От касовата ми бележка- 958 03 40.
Аз останах доволна от магазина- пазарувах само неща за бебета, тъй като това ме влече сега  Laughing
Наистина обаче беше много горещо, а за паркинга не ми е направила впечатление тази "шахта"....А това "стръмно" няма какво да го коментираме- неприятно е, но с повече практика в шофирането се преодолява  Wink навсякъде по света е така- подземен паркинг на такава площ няма как да е иначе!

# 324
  • София
Аз си мисля  newsm78, ако случайно стане студено доста и входа и изхода на този подземен гараж вземат,че се заледят?!?
Не ми си мисли каква пързалка става!

Bueno, ужасно съжалявам за кората.Мъжът ми също ще ходи да прегледа нашата отдолу,че също изтряска много при преминаването над "безумно направената шахта"!

# 325
  • around the world
От касовата ми бележка- 958 03 40.
Аз останах доволна от магазина- пазарувах само неща за бебета, тъй като това ме влече сега  Laughing
Наистина обаче беше много горещо, а за паркинга не ми е направила впечатление тази "шахта"....А това "стръмно" няма какво да го коментираме- неприятно е, но с повече практика в шофирането се преодолява  Wink навсякъде по света е така- подземен паркинг на такава площ няма как да е иначе!
чак толкова стръмен подземен паркинг не съм виждала. Именно защото никой не е мислил за това какво трябва да представлява паркинга на такъв магазин се е получило това. Толкова много други неща преглъщаме ежедневно, че нормално да преглътнем и това. Входовете и изходите на такъв паркинг трябва да е проста на по-голяма площ, тъй като представяте ли си каква пързалка ще бъде там.
Моля ви, имайте едно наум излизайки от този паркинг. Силно се надявам случилото се на нас да не се случи на някое друго семейство тръгнало на пазар за коледни подаръци SadSad.

# 326
Не съм съгласна с определението евтин магазин за един лев, а най-вече с етикети от сорта на "безвкусица, кич и оприличаване със стоков базар "Илиянци"!!!! Явно мамчето написало въпросния цитат, не умее да прави разлика между магазин и стоков базар, ми то думите сами говорят, но "нестава само с ядене, трябва и акъл". В подкрепа на думите си само ще кажа следното:
 - топло, приятно, светло, подредено, богат асортимент, любезни служители, възможности за  рекламации, можеш да купиш по нещо за всеки домашен +за половината рода, без да се налага да обикаляш като "простинал кон" от магазин на магазин. Да не говорим, че цените са добри и има за всеки по нещо.
За "Илиянци" изобщо не смятам да говоря, двете неща са несравними, просто е смешно да правиш сравнение между "Джъмбо " и "Илиянци", но както вече казах, то си трябва и акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 327
  • София
Аз и днес бях и пак съм доволна Blush
Само имам една препоръка към собственниците newsm78 там където се минава от втория етаж към първия- нанадолнищата. Трябва да измислят нещо  newsm78 дали ще е дръжка от страни  newsm78 или нещо на пода newsm78 незнам ако се намокри през зимата, няма ли да се пързаля Thinking И много се засилва количката  Rolling Eyes Аз така я бях натоварила и както съм бременна, много ми натежа  Rolling Eyes направо щях да я пусна Shocked а ако я пусна -егати засилката. може би една дръжка отстрани на стената като на стълбище, ще свърши работа Wink

# 328
Имаше малко неща на Чико и нещото,което ми направи впечатление е, че клечките за уши с ограничител баха 6лв. а ги взимаме за 3 и нещо newsm78иначе играчките които предлагат са много по-евтини от всеки друг магазин(дори и от цените в каталога)

Да.. тоалетните принадлежности на Чико като цяло са по-скъпи..  Подплънките за кърма бяха 20лв, а аз ги взимам за 12.60лв. Но ние напазарувахме за Коледа на племенниците.. само на бебка остана да й взема активна гимнастика, но тези там не ми харесаха.
Аз видях една активна гимнастика за 20лв,беше по-вдъното и беше като тези на Чико,които стават след това и за прохождащи бебета.Хвана ми окото определено,ако имах бебе сигурно щях да я взема

Мисля че видях тази активна гимнастика за която говориш, ама май беше 30лв. То това не е от голямо значение, но аз не съм привърженик на пластмасовите играчки за бебета.. Предпочитам от активните гимнастики на чиполино или плейгро.. Както и това, че ще става за по-дълго време не мисля, тъй като на децата бързо им омръзват играчките и по-добре сега да купя активна гимнастика, която да се ползва няколко месеца, а после ще ползвам само килимчето Simple Smile

Иначе като цяло магазинът е добър и ако ти трябва подарък за бебе или малчуган има голям избор и със сигурност няма да си тръгнеш без нищо.

# 329
  • sofia
а за паркинга не ми е направила впечатление тази "шахта"....А това "стръмно" няма какво да го коментираме- неприятно е, но с повече практика в шофирането се преодолява  Wink навсякъде по света е така- подземен паркинг на такава площ няма как да е иначе!
Определено не смятам,че ми липсва практика в шофирането.През шахтата минах пълзейки по диагонал и по-добър начин не се сещам,но колата ми е спортна на 10см от земята.
Ако само до практика беше сигурно нямаше да има толкова много `непрактикували` сред нас,та да се оплакват

Общи условия

Активация на акаунт