Магазини Jumbo

• 246 735
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 360
Момичета виждали ли сте в Джъмбо, бънджи на стойка?Нещо като тези http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2003&e=entertainers.Не държа на марката просто да е на стойка.

И ние търсим такова, но не видях. Успяхме да купим само столчето за хранене на fisher-price.
И аз търся такова бънджи. Моля ви, ако някой види да казва. Дано да намеря преди коледа. Sad

# 361
И кафене не видях.

# 362
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Няма

# 363
# 364
  • Враца
А с количка може ли да се влиза  Rolling Eyes

# 365
  • София...........
А с количка може ли да се влиза  Rolling Eyes

ДА Simple Smile

# 366
  • Бургас
Днес имах възможността да посетя магазина! Много добре зареден! И цените ми се сториха  ниски! Музикалната маса на Чико, например от Хиполенд купих за 112 лв, там е 59, 90!  Shocked Шезлонга, пак на Чико, с играчките навсякъде е 150-155 лв, там е 112!
След като четох в темата, че в магазина е горещо, предвидливо си оставих якето е колата. Та като температура ми беше добре! Нямаше много хора, паркинга също беше почти празен!

# 367
Аз съм страшно доволна, чудесен магазин, за  50лв какви джъджки си накупих не е истина...струват ми се здрави, а и много хубави. Мъж ми е на мнение, че е голям магазин за 1 лев, но аз съм мнооого доволна, това е моят магазин!

# 368
И да е магазин за един лев не виждам лошо.Но не е.На Чико и Фишер нещата са на много добри цени.Коледната украса също си заслужава,дрехи има хубави,а бодитата по 4 лв.са разкош.Бебешки буйки,който някой роднина ми беше донесъл от Чужбина за 20 евро,там са 2 лв.Кукли има много евтини.Аз купих една голяма за 10лв.

# 369
  • София
Има ли храни?

# 370
# 371
чудесен магазин, и на мен много ми харесва

# 372
Само ви чета и се чудя кога ще успея да отида. Но скоро май няма да стане. Да ви попитам цените на Фишер Прайс как са? Като от този сайт www.mattelshopping.at ? Или са по-високи?
Интересува ме, например, тази къщичка http://www.mattelshopping.at/_plentyMarkets/Fisher-PriceLernspas … 233-15-212-0-0-0/
Май ми е по-лесно от Австрия да пазарувам, отколкото да мина задръсванията от нас до бул. "България". Или нещо друго от "baby gear"
Но ми се иска да го видя новия магазин.

# 373
На мен пък ми заприлича на понагласен магазин за 1 лев в уголемен мащаб (долния етеж).
 Само където има голям избор на играчки!
Точно това казан на мъж ми, след като ходих вчера. Иначе купих доста украси за Коледа, но специално като детски магазин - "Хиполенд" ми харесва повече, а имайки предвид, че Джумбо е гръцки магазин, то едно, че парите НЕ остават в Б-я /аз като бълг. производител съм чувствителна на тази тема/ и друго, че изобщо не съм сигурна, че ще остане на това ценово положение Peace

# 374
Момичета, а има ли големи кукли /не бебета/ и на какви цени. Може да са пеещи, ходещи... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт