Магазини Jumbo

• 246 690
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, а има ли големи кукли /не бебета/ и на какви цени. Може да са пеещи, ходещи... newsm78
Има пеещи. Според мен са поне 70 см. и ако не греша струваха около 30 лв.

# 376
Момичета, а има ли големи кукли /не бебета/ и на какви цени. Може да са пеещи, ходещи... newsm78
Наистина ли, аз гледах за около 100 лева, още довечера съм там, благодаря Hug

# 377
  • sofia
Наистина ли, аз гледах за около 100 лева, още довечера съм там, благодаря Hug
И на мен толкова ми се върти в главата,че бяха,но не ги загледах,дай после отзиви с какви функции са

# 378
  • В най - голямото село
А има ли хубави изкуствени елхи там?

и ако сте обърнали внимание дали има този замък и колко струва, че в Мола е 176 лева. Благодаря

# 379
Обещавам  Grinning

# 380
А има ли хубави изкуствени елхи там?

и ако сте обърнали внимание дали има този замък и колко струва, че в Мола е 176 лева. Благодаря

Мисля че имаше този замък, но за цената ще те излъжа.. Според мен е по-ефтин тъй като подобни неща не видях за повече от 100-150лв.

# 381
Най-сетне да сваря да кажа и моето мнение за Джъмбо. С леко смесени чувства съм, тъй като много харесвам гръцкия и съм пазарувала неведнъж оттам. Разликата е, че българския наистина създава едно усещане за магазин за 1 лв. особено първия етаж. Гръцкия е доста по-добре зареден с дрехи. Много ми хареса коледната украса, има голям избор и то на много ниски цени. За играчките не мога да се изкажа, тъй като нямах време да гледам подробно, но като цяло е спазена тенденцията за хубави и евтини играчки. Награбих набързо един комплект за почистване за малката и един бебешки пъзел. Хвърлих око на една сцена за куклен театър. Пак ще ида другата седмица вече да видя по-подробно.

Предполагам, че ще го доизкусоряват, важното е, че стъпиха на нашия пазар  Grinning

# 382
  • В най - голямото село
...........

[/quote]

Благодаря trex

# 383
Mомичета, в Джъмбо дали има продукти на тази фирма?

Въобще продава ли се тази марка в БГ  newsm78

# 384
Какви са точно цените? Аз купувах дрънкалки на Фишър Прайз за около 19 лв - беше най-скъпата?
А дрехите какви са - бебешките? Някой беше купил боди за 5.99 - на Сали са по-ефтини
А дали има пързалки на Чико?
За съжаление по рано от другото лято едвали ще ида лично

# 385
Много ми хареса магазина. Наистина хубави играчки на прилични цени. Понеже сега обикалям детските магазини и като го сравня с Хиполенд, Хепиленд, Комсед, Марсел ми се струва доста по-добър. И е по-евтин от другите изброени. А какви момичешки ранички и чантички имаше  Grinning направо ми се замая главата. Единствения проблем ми беше, че ме хвана клаустрофобията и бързичко трябваше да изляза  Cry

# 386
А колко етажен е магазина и какви други стоки се продават, освен детските дрешки и играчки....

# 387
А колко етажен е магазина и какви други стоки се продават, освен детските дрешки и играчки....
Магазина е на 2 етажа(поне азтолкова разгледах Laughing)
Освен дрехи и играчки,има и колички,столчеа за хранене,столчета за кола и всякакви бебешки стоки и уреди за отглеждане Hug
Има и много красива коледна украса(много ми е чудно,какво ли ще сложат на нейно място след празниците)
стоки за бита/дома
и ми направи впечатление, че има страшно много декоративни възглавници Crazy
просто трябва да се види лично Peaceима много неща Flutter

# 388
Благодаря, нямам търпение да отида:)

# 389
  • в зоната на здрача
И аз днес ходих и да ви кажа много ми хареса.
Купих си някой неща и още можех,но...бях с мажО,следващия път сама.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт