Магазини Jumbo

• 246 507
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
работи в неделя.

# 436
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
От понеделник до събота от 10 до 22 часа
неделя от 10 до 20 часа

Коментира се промяна на работното време и щом решат нещо ще ви пиша

# 437
момичета Hug Hug Hug

# 438
Аз не разбрах - последно може ли с карта (кредитна, дебитна) да се плаща?
Днес бях там, благодарение на темата спрях на паркинга на Билата. Взех някои неща, на касата сметка 45.95. Имах точно толкова, а исках и от Била да взема нещо дребно. Платих с карта Виза. Касиерката не разбра минало ли е плащането, и викна шефката. Тя реши пак да прекара картата. Питам , не мина ли два пъти? Не е, казва тя. А просто хартията им блокирала. Платила съм два пъти, сега го проверих и съм бясна, че утре пак трябва да ходя.
По принцип проблеми има само с терминалите на BRS, каквито са и техните. Аз съм имала два такива и ги отказах по тези причини. Предупредих я мацката, може така да стане. Много ме е яд.
Та мисълта ми е, докато са им тези ПОС терминалите, по-добре плащайте в брой.

Аз да попитам как така си успяла да платиш два пъти без да разбереш?
Значи ние плащаме редовно с кредитна карта и получаваш бележка от устройството, за платената сума, при тебе е трябвало да получиш две такива бележки или по скоро 4, две да подпишеш за магазина и две за тебе... Нещо не разбирам...

# 439
  • Ланкър, планините Овнерог
pulio123, случват се грешки и то точно с терминалите на БПБ ( но и с тези на ОББ не е гаранция). Работата ми е на каса с много пари, с много плащане през терминали. Разправия е за клиентите. Не е необходимо да изкара две бележки, за да стане фал. Имали сме 1-2 такива случая не заради наша грешка. Въвеждам един път сумата, а от банката я теглят два пъти. Връщали сме им парите, но чак, като се разбере със сигурност какво е, а минава време до тогава.

# 440
  • София
Ние ходихме вчера вечерта към 8.30 като имахме намерение да напазаруваме спокойно, защото магазина работи до 10 и хоп изненада - на 1 етай ни казаха да приключваме с покупките и да се ориентираме към касите защото РАБОТЕЛИ ВЕЧЕ ДО 9.  #Crazy
Направо ми убиха цялото желание за пазаруване./  Cry Cry

# 441
МЕрси че сподели.Тази вечер се бях запътила натам Crazy

# 442
http://eshop.marseltoys.com/product_reviews_info.php?products_id … 68e7711ab7c833955

Вчера съм пропуснала линк със снимка на кукленската количка, която издирвам. Има ли я и ако може на каква цена?

# 443
  • София
http://eshop.marseltoys.com/product_reviews_info.php?products_id … 68e7711ab7c833955

Вчера съм пропуснала линк със снимка на кукленската количка, която издирвам. Има ли я и ако може на каква цена?

Не се вижда newsm78

# 444
Сори, явно не мога да го копирам. Та има ли на Фишер Прайз екукленската количка пише 5 в 1 , синя е на цвят. В Марсел е 69 лв

# 445
  • Ланкър, планините Овнерог
Според мен просто си била влезнала в профила си и от него си пуснала линка. Излез и тогава дай линк, ако съм права.

# 446
Мисля че за тази количка става въпрос

# 447
Велмарче,   bouquet

# 448
Здравейте, мами! Аз не съм мама, обаче обожавам Jumbo и понеже често ходя в Гърция често го посещавам. Тъй като все още не успявам да отида да разгледам този в София (защото знам, че ще ми трябват поне 2 часа, а не искам набързо), искам да питам има ли и в него, както в гръцките (или поне като в тези на о-в Крит), джунджурийки за "големи деца", тоест всякакви нещица за декорация и други радости за "пораснали деца" (аз съм на 24 де, не си мислете, че съм и чак толкова "пораснала")?
Другото, което искам да попитам лично ДейзиГ е - защо нямаше никаква рекламна кампания? - на мен ми дойде като голяма изненада минавайки по бул. България да видя цветните буквички преди няколко седмици, чак не можех да повярвам! Между другото, ако имате намерение да търсите хора за маркетинг аз съм насреща - знам гръцки, понеже съм полу-гъркиня. В момента си имам хубава работа де, ама ще ми бъде интересно да работя за едно такова интересно и любимо място!
Иначе възнамерявам да го посетя днес или утре и ще споделя мнението си с вас (надявам се да е голям колкото Критския, въпреки че се съмнявам  newsm78)

# 449
здравейте интересува ме дали в магазин Джьмбо има този робот

http://laredoute.fr/vente-le-roboreptile-le-nouveau-predateur.as … e&pagesize=16
моля някой ако знае да каже и каква е цената  Praynig мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт