Магазини Jumbo

• 245 541
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 585
Момичета вече два пъти се лутам и не мога да намеря прословутите масички на Чико, освен че останах без гърне от гърбицата, друго не свърших. Кажете на кой етаж са поне .
А да си призная взех Walker на Чико - бяха останали само два. Как купува българинът не е истина.

В подземният етаж, пърият улей в ляво мисля, че беше.Вчера имаше само с влакчето.

# 586
  • София
Аз през седмицата ходих на проверка какво има, и сега чакам мъж ми да дойде и да ходим да пазаруваме ама като чета май всичко сте изкупили и магазина е празен  Mr. Green
но имам заръка за Макуин светкавицата и там цялата тайфа от коли та ще се ходи няма начин  Peace

# 587
А какво мислите за качеството на бебешките колички в Джъмбо?  newsm78
Видях, че най-скъпата е 200 лв, а хич не са лоши-поне на вид. Дали са качествени   Thinking

# 588
  • На дивана, под юргана
Аз през седмицата ходих на проверка какво има, и сега чакам мъж ми да дойде и да ходим да пазаруваме ама като чета май всичко сте изкупили и магазина е празен  Mr. Green
но имам заръка за Макуин светкавицата и там цялата тайфа от коли та ще се ходи няма начин  Peace

Макуин и другите коли са по 11.99, а в Пигиса са по 10.50 - едни и същи, с надписите на гръцки и на двете места са. Виж, ако ти трябва Камиона Мак, заедно с няколко коли - излиза по-насметка, защото има такъв комплект, но не помня колко струваше с 4 коли вътре - Макуин, Краля, Чък Хикс, и още една кола май... и беше по-малка цената, отколкото да ги купуваш по отделно. Ние обаче вече си имаме Макуин, Краля и Чък Хикс, а само камиона Мак не се продаваше.

# 589
  • София
В подземният етаж, пърият улей в ляво мисля, че беше.Вчера имаше само с влакчето.

Hug Hug мерси

# 590
  • София
И днес до колко са?- до 8 или до 9?

# 591
  • around the world

Макуин и другите коли са по 11.99, а в Пигиса са по 10.50 - едни и същи, с надписите на гръцки и на двете места са. Виж, ако ти трябва Камиона Мак, заедно с няколко коли - излиза по-насметка, защото има такъв комплект, но не помня колко струваше с 4 коли вътре - Макуин, Краля, Чък Хикс, и още една кола май... и беше по-малка цената, отколкото да ги купуваш по отделно. Ние обаче вече си имаме Макуин, Краля и Чък Хикс, а само камиона Мак не се продаваше.
Така е. Колите са по-скъпи от където и да било, а комплекта Мак с 4 коли ако не се лъжа беше 49.99-59.99. Малката писта 59.99 а голямата писта с 4 коли 99.99. По спомени мисля,че така бяха цените. newsm78

# 592
Момичета, някоя (или някой) от вас да се е забравял нещо голямо в Джъмбо? На 13.12 една наперена гъркиня искаше да го изхвърля.

# 593
Момичета, някоя (или някой) от вас да се е забравял нещо голямо в Джъмбо? На 13.12 една наперена гъркиня искаше да го изхвърля.
Е любопитно ми е-какво е това голямото?

# 594
  • София
И на мен....Да не е нечие отроче hahaha

# 595
  • софия
Аз пък си помислих,за някой благоверен  Joy!

# 596
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Неделя от 10 до 20 часа

# 597
Аз пък си помислих,за някой благоверен  Joy!
Къде се съхранява голямото?Не за друго ама и ние да му се порадваме! Laughing

# 598
Не ви казвам какво е голямото по простата причина, че някой хитрец, вмъкнал се тук, би го припознал за свое и дори да не е. Ако някой си е забравил нещо, ще се сети. Извинете ме. По-голямо е от отроче!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 02:06 от superslavy

# 599
Не ви казвам какво е голямото по простата причина, че някой хитрец, вмъкнал се тук, би го припознал за свое и дори да не е. Ако някой си е забравил нещо, ще се сети. Извинете ме. По-голямо е от отроче!

Щом отроче не е казвайте бързо кой си заряза мъжО в магазина  Joy

Извинявам се просто ми стана смешно иначе сериозно ,странно как някой си е забравил багаж и 3 дни не се сеща да отиде да си го вземе  newsm78 хората вече съвсем се здухаха. Аз миналия път замалко да си забравя плика с покупките от спрайдер  Crazyама без акъл оставам като се повъртя 2 часа вътре  ooooh! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт