Магазини Jumbo

• 245 533
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 780
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Значи да проверяваме редовно. Laughing

Какво точно ви интересува ако знам да ви кажа дали сме получили

# 781
  • around the world
Проблема с паркинга също не зависи от нас. Ние сме закупили магазина както е построен.
ОК, разбираме, че е невъзможно един вече построен  паркинг да се промени,но абсолютно не съм съгласна, че или смятам, че имате каквото и да било извинение за онази ужасна  металната шахта на излизане. Съвсем сериозно го заявявам, че ако колата ни не беше толкова нова и застрахователите се бяха съгласили да покрият разкъсаната кора на колата щях да заведа дело срещу магазина.  Мисля, че клиентите ви най-малко имат вина за проблема ви с паркинга.

# 782
Проблема с паркинга също не зависи от нас. Ние сме закупили магазина както е построен.
ОК, разбираме, че е невъзможно един вече построен  паркинг да се промени,но абсолютно не съм съгласна, че или смятам, че имате каквото и да било извинение за онази ужасна  металната шахта на излизане. Съвсем сериозно го заявявам, че ако колата ни не беше толкова нова и застрахователите се бяха съгласили да покрият разкъсаната кора на колата щях да заведа дело срещу магазина.  Мисля, че клиентите ви най-малко имат вина за проблема ви с паркинга.

Нямам претенции да разбирам от право, но се опитвам да ви обясня, че фирмата ни няма никаква вина за лошото състояние на паркинга. Ако имате възражения или претенции би трябвало да се обърнете към фирмата която го е проектирала или поръчала

# 783
  • around the world
ОК, разбираме, че е невъзможно един вече построен паркинг да се промени,но абсолютно не съм съгласна, че или смятам, че имате каквото и да било извинение за онази ужасна металната шахта на излизане. Съвсем сериозно го заявявам, че ако колата ни не беше толкова нова и застрахователите се бяха съгласили да покрият разкъсаната кора на колата щях да заведа дело срещу магазина.  Мисля, че клиентите ви най-малко имат вина за проблема ви с паркинга.

Нямам претенции да разбирам от право, но се опитвам да ви обясня, че фирмата ни няма никаква вина за лошото състояние на паркинга. Ако имате възражения или претенции би трябвало да се обърнете към фирмата която го е проектирала или поръчала

единственото, което искам да кажа, че може би просто трябва да помислите как евентуално можете да предотвратите проблема, който очевидно съществува.

Ако имате възражения или претенции би трябвало да се обърнете към фирмата която го е проектирала или поръчала.
[/quote]
Не смятам. Това е търговски обект, а също така доколкото разбирам е ваша собственост и сега и вие сте тези, към които клиентите би трябвало да предявяват претенции. Възраженията към фирмата проектант или строител би трябвало вие да си ги отправяте към тях, а не вашите клиенти. Stop

# 784
Здравей amerie!
А какво прави това пони? И аз исках да купя на моята дъщеря но бяха свършили. Rolling Eyes

Издава много нежни звуци, като го разклатиш-смуче биба, въздиша, целува(издава звук като целувка), тананика песента на Малките понита...А розовото същите неща ли прави, че иска от Дядо Коледа и едно розово? Гледам, че е с шише, а не със залъгалка. Други разлики?
Гита Ог, благодаря, че си отговорила вместо мен  Grinning Да си призная аз не знаех какво прави това създание  Mr. Green. Само му натиснах копитцето да проверя дали работи. Да не пиша, че въобще не знаех, че има и модел в розово  ooooh! Там откъдето го купихме, нямаше розовки  Sad
 Hug

# 785
# 786
  • София
Вчера се замъкнахме и ние до магазина. Разбира се, лудницата беше страшна, паркинга на Била - пълен, но благодарение на вашите предупреждения минахме успешно и безаварийно през всички клопки на паркинга. Намерихме всичко, което търсихме, и то на доста прилични цени, но разбирам защо много хора сравниха магазина с голям битак. На мен такова впечатление ми създадоха наредените дамски превръзки, клечки за уши и не помня още какво между двете нива на магазина.
Мисля, че има голям мегдан за оптимизация на пространството. Ниския таван и подредбата на щандовете създават доста клаустрофобична атмосфера, а натрупаните по средата между два стелажа кутии и кошове допълнително натежават.
Със сигурност ще го посещавам пак. Избора е много по-голям отколкото в Хипо или Пигис.
Ние си тръгнахме с един шезлонг на Фишър Прайс, дрешки за бебока, скутер и много неща за Спондж Боб - кукли (жалко, че нямаше Сепия), чинийка и купичка, чашка, подложка. На касите доста се забавихме, но предполагам, че с времето нещата ще се оправят. На съседната каса отново имаше проблем с картово разплащане - картата беше минала, а нито бележка беше излязла, нито нищо. Дано този проблем се оправи бързо, защото за клиентите, които са платили по този начин, а впоследствие се е установило надвземане сигурно е ужасно неприятно.

# 787
ОК, разбираме, че е невъзможно един вече построен паркинг да се промени,но абсолютно не съм съгласна, че или смятам, че имате каквото и да било извинение за онази ужасна металната шахта на излизане. Съвсем сериозно го заявявам, че ако колата ни не беше толкова нова и застрахователите се бяха съгласили да покрият разкъсаната кора на колата щях да заведа дело срещу магазина.  Мисля, че клиентите ви най-малко имат вина за проблема ви с паркинга.

единственото, което искам да кажа, че може би просто трябва да помислите как евентуално можете да предотвратите проблема, който очевидно съществува.

Ако имате възражения или претенции би трябвало да се обърнете към фирмата която го е проектирала или поръчала.
Не смятам. Това е търговски обект, а също така доколкото разбирам е ваша собственост и сега и вие сте тези, към които клиентите би трябвало да предявяват претенции. Възраженията към фирмата проектант или строител би трябвало вие да си ги отправяте към тях, а не вашите клиенти. Stop

[/quote]

Паркинга е общ с магазина на СПридер и с жилищната сграда.

# 788
  • София
Да мине лудницата около празниците и аз ще го посетя. А сайт дали имат? Thinking

# 789
Да мине лудницата около празниците и аз ще го посетя. А сайт дали имат? Thinking

Нямаме български

# 790
Няма да вмъквам като цитат целия пасаж за паркинга и оправданията защо бил такъв, НО, още много преди да се започне изкопа за сградата се знаеше, че там ще има гръцки детски магазин. Нещата са били договорени може би даже преди финализирането на проекта. Тоест, фирмата "Джамбо....(забравих буквите)", е можела и е трябвало да даде мнение и идеи.
Защото няма да се учудя, ако скоро на Билата има табели от сорта, "Ако не се намирате в Била, колата ви ще бъде вдигната с паяк." И ще имат основание!

# 791
И ние ходихме вчера... Леле, аз си мислех, че на Sky City паркинга е зле. ooooh! Как не си оставихме спойлерите не знам. Беше като влакче на ужасите... Joy
Съгласа съм с Фантичка, че вътре нещата са 50/50 - боклуци и наистина хубави неща, като контраста е рязък.

# 792
Ще изчакаме да миднете Коледната лудница и ще отидем и ние. Толкова се радвах, че ще отворят Джъмбо и в Сф, но като ви чета... ..  newsm78

# 793
Бях в петъка-два пъти спира тока и не можеш да мръднеш на никъде!
Иначе има голям избор, но марковите неща са малко..Явно бяха обрани.
Много ми харесаха дрехите за момиченца, това че има много домашни потреби-например капачки за контакти и други обезопасители.
Бих отишла отново само заради дрехите за девойки Peace

# 794
може ли да ми кажете в количките за покупките може ли да се вози дете? не знам дали ме разбирате във Фантастико има една седалка в количките, в Хит си има специални колички и т.н.
понеже няма на кой да оставя малката ще я взимам с мен, а не ми се иска да влача и количката, пеша не издържа да ходи много и за това се чудех? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт