Магазини Jumbo

• 245 508
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Работното време на магазина на 24 и 25 декември е от 10 до 18 часа

# 811
  • Враца
Аз да се изкажа за бодитата с том и джери-е пълен боклук са  #Cussing outБелички супер отгоре с различни цветове канове,едно че се посвиха и второ тези със синия ми кант пуснаха и познайте бялото сега какво е  #2gunfire далеко съм от мисълта да си купя повече-САМО ТУРСКИ  PeaceАЗИЗ и ФУАР -ТОВА СА МАРКИТЕ Peace
Aз взех от тези по 4 лева, испрах ги на 30 градуса не са мръднали  Peace

# 812
Магазинът дали ще работи утре(24.12.07)?  Thinking

# 813
  • Ланкър, планините Овнерог
Магазинът дали ще работи утре(24.12.07)?  Thinking

Виж през един пост по-нагоре.

# 814
  • София
Аз взех няколко бодита от там за 4 лв. и мога да кажа ,че ги пера за 3 път в пералня на 30 градуса и не са мръднали,нито оцветили! Странно!

# 815
  • София
Явно такъв й е бил късмета на koteto 123, или само том и джери превят проблем, или нещо дуго е пуснало в пералнята....

# 816
  • София
Aз с Том и Джери не съм взимала!

# 817
Знае ли някой до колко часа ще работи магазина днес? За 24 и 25 видях, че магазина ще работи от 10 до 18 , но не разбрах за 23.12.

# 818
  • София
сигурно нормално...

# 819
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В неделя магазина работи до 20 часа, днес също

# 820
  • София
Боже хора,защо четете само това,което ви изнася.От правени в Китай,до правени в Китай има много голяма разлика.Когато някоя марка играчки изнася производството си в друга държава,контрола на материалите и качеството си остава същия.Не съм казала нищо против играчките правени там,а срещу видимо боклучавите.Магазина е хубав на 50 % и аз ще си гледам тези 50%,които мен ме устройват. PeaceВсеки е свободен да купува каквото реши.
Страхотно казано... Подкрепям напълно... Критика трябва да има, за да няма прекалени очаквания. Не стига ч е отвориха на бързо за да хванат оборот по Коледа да са мислили по-рано, мен не ме интересува кой строил кой наемател или н наемодател аз искам да ми е комфортно.(Паркирам в ЗАКРИТИЯ паркинг, събличам с,е 'щото вътре е топло и асансьора ме стоварва на улицата на 2-30 м от входната врата #Crazy)

Моето посещение в Jambo 2.
Събота 11 ч - лудница (преди беше спокойно). На паркинга се вредихме на 2рото кръгче и то в нещо като гараж  Joy Радвам се, че оцеляхме сред пушилката, която почти ни отрови докато вържем 2те бебета в столчетата и натоварим количката. На излизане един МЪЖ шофьор на 2 пъти се опита да ни уцели назад.
Относно паркинга мъж ми казва "Толкова е апокрифен, че е само за Запознати"
Консултанти не видях, първия път имаше, но нямаха представа какво е това, за което питах - Фишер Прайс играчки.

Купих на сина ми бинокъл от "лека сплав" - тоя дето е превеждал(правил описанието) май не е наяно с материалите, обикновнна пласамса си беше Joy на 1воро опускане ще цъфне. Май само формата е на бинокъл, но за 3годишен става
Имаше още един по-скъп (за 10сетина лева) на който мъж ми умря да се смее на показателите(скоро купувахме с такива показатели Канон-ски)

# 821
Бях в петъка-два пъти спира тока и не можеш да мръднеш на никъде!
Иначе има голям избор, но марковите неща са малко..Явно бяха обрани.
Много ми харесаха дрехите за момиченца, това че има много домашни потреби-например капачки за контакти и други обезопасители.
Бих отишла отново само заради дрехите за девойки Peace

на мен също много ми харесаха тези дрешки,впечатляващи са и съм решила да накупя на мойта кукла Heart Eyes

# 822
  • БГ
а дали има уолкъри на чико или други и цените  по-ниски ли са от ел.магазини,някой знае ли? newsm78

# 823
  • София
tevolere, има поне 6-7 вида, най-скъпия беше на Фишер прайс 80 повечето са 60 лв.

# 824
  • БГ
tevolere, има поне 6-7 вида, най-скъпия беше на Фишер прайс 80 повечето са 60 лв.
мерси много Hug, зна4и остава д а минем през софия специално да изберем.

Общи условия

Активация на акаунт