Магазини Jumbo

• 245 449
  • 1 078
  •   2
Отговори
# 825
Явно такъв й е бил късмета на koteto 123, или само том и джери превят проблем, или нещо дуго е пуснало в пералнята....
явно пак късмета ми е почивал някъде Mr. Green но втори път ня бих купила за всеки случай  PeaceНямамх нищо цветно в пералнята ,точно отс ъображения ,та самите бодита си пуснаха -както и да е такъв ми бил късмета ,бях длъжна да опитам заради картинките  Laughing

# 826
Дейзи, раници има ли?Ученически?

# 827
Здравейте, дали ще може да ми кажете адреса на този магазин Джъмбо, защото един познат купи от там много хубав плюшен Йори и след като се разтекох реших да отида да го разгледам, но забравих да го питам къде се намира, та ако може някой да ми даде адреса. Мерси Stuck Out Tongue

# 828
момичета спешно някой може ли да ми каже къде се намира, знам че е на бул.България, но някакъв номер, защото това че е преди Билла нищо не ми говори аз съм от Младост и никак не ми е познато?

# 829
момичета спешно някой може ли да ми каже къде се намира, знам че е на бул.България, но някакъв номер, защото това че е преди Билла нищо не ми говори аз съм от Младост и никак не ми е познато?
Ако идваш от околовръстното, се пада след Била, на около 50 метра.Не може да не се види.Написано е с огромни букви.Това е единственота сграда до Била.
Като застанеш срещу Била, ти се пада от ляво.
Номер не знам.

Здравейте, дали ще може да ми кажете адреса на този магазин Джъмбо, защото един познат купи от там много хубав плюшен Йори и след като се разтекох реших да отида да го разгледам, но забравих да го питам къде се намира, та ако може някой да ми даде адреса. Мерси Stuck Out Tongue

Бул.България.До Билла.

Абе, вие изобщо четете ли, или си пишете на посоки ooooh!

# 830
La Bomba чета, чета Mr. Green Ама като съм минавала по бул. България само 1 път Wink Знам 1 Била много близко до Околовръстното когато ходих до клиниката на Мазнейкова някъде там беше, но не знаех дали е Джъмбото е там
мерси за отговора, сега отиваме цялото домочадие Hug

# 831
La Bomba чета, чета Mr. Green Ама като съм минавала по бул. България само 1 път Wink Знам 1 Била много близко до Околовръстното когато ходих до клиниката на Мазнейкова някъде там беше, но не знаех дали е Джъмбото е там
мерси за отговора, сега отиваме цялото домочадие Hug
Е те там е.
И аз ще трябва да ходя, ама още си пия кафето Mr. Green

Ако ме видиш, да ми се обадиш Wink

# 832
Непременно, гледах аз твои снимки по разни форумски събирания, така че ако те съгледам ще те разпозная Mr. Green
ох дано не е фраш, тези дни навсякъде е лудница

# 833
Непременно, гледах аз твои снимки по разни форумски събирания, така че ако те съгледам ще те разпозная Mr. Green
Бъди сигурна, че ще Е Crazy

На снимките сигурно съм била на черешата Crazy

# 834
  • София
Да сте видели дали има нощни прожектиращи лампи?

# 835
Мисля, че видях на Tomy звездата. Но нашите малчугани са големи за такива лампи и не обърнах внимание.

# 836
Бъди сигурна, че ще Е Crazy

На снимките сигурно съм била на черешата Crazy
ееее неее, просто си личеше че се забавлявате Peace даже съжалих, че съм изпуснала купона Mr. Green
ходих до Джъмбо, много трудно вътре се ориентираш, не ми хареса как са подредени нещата ако изобщо са подредени.
хубавото е, че всичко е на 1 място, но май само детски стоки има, е видях и някакви дамски чанти и шалове, но май само толкова newsm78
купих на малката подаръци и тоалет за довечера, сигурно пак ще го посетим
за паркинга няма да коментирам Twisted Evil все пак благодарение на вас не дадохме жертви Peace

# 837
  • София
Току-що съпругът ми се върна от непроветрения паркинг и магазин. В никакъв случай не водете деца там! Каза , че му се искало да легне на пода и да не става. Доколкото съм гледала криминални филми, това е натравяне с въгл. двуокис! И оправдания от магазина не важат!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 16:30 от bilyanam

# 838
  • София
Къде в паркинга ли????

# 839
  • София
След паркирането му е станало лошо в магазина. Както и след тръгването от паркинга, като дойде в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт