29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 847
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте !
Днес са изнасяли година на майка ми !

Мир на духа ти мила ми мамо ! Praynig

# 61
Дани,Бог да я прости!Дано почива в мир!

# 62
  • по пътеката
дидонке, мерси за поканата, да се върнем живи и здрави, ще се и видим! bowuu и мерси и за поздравленията, ама за пожеланието #Crazy недей тъй, много ще ми дойдат на годинките!пращам го веднага такова късмет4е на пепи Praynig Hug, я каква мераклийка е  за готвенето и тя като мене! пепи то затуй сме такива  сладурки- дундурки ,я!дай рецепта, нещо недоскив за да разгадая крема!  chef
дани, лека й пръст на  майка ти! дано е добре и те пази!
кате, мерси!  Peace

# 63
ДАНИ  ,Бог да я прости

днес тук е такава жега до сега не можем да мръднем на нимкъде

ПЕПИ много  ми харесват твоите снимки винаги си толкова усмихната
моляте пусни рецептата за тортата моите гледат и се облизват
КРЕМИ колкото по голям става сами толкова по хубав става
аз цялата съм в синини даяна си има нова мания хапе всичко наред понеже и излизат 4 зъба наведнъж
НОЯ дано утре ве4е се разбере какво ви е и да се оправите

# 64
Здравейте и от мен.
Сватето ти от солидарност и то не пише, теб като те няма!!!! Mr. Green
Как си ме усетила, мила. Цял ден една буца ми беше застанала на гърлото, че чак и ръцете ми не слушаха да драснат един ред  newsm78  Mr. Green. Но сега вече съм спокойна.
Ноичка, дано утре всичко мине наред и мъника да започне вече да се възстановява.

аз цялата съм в синини даяна си има нова мания хапе всичко наред понеже и излизат 4 зъба наведнъж
И аз съм абсолютно същата. От синьо до синьо. Добре, че живеем в Сауди, че мъжът ми щеше да се усъмни нещо  Joy. Миличкия ми Тито, и той вади 3-4 зъба наведнъж и сигурно е голям зор  Crazy.
Марси, съжалявам миличка, но и аз съм спала като съм чела. Честита годишнина и на теб. Още много такива да имате заедно  Hug.
Дани, да почива в мир майка ти  Praynig.
Галенце, изпихте ли си кафенцата??? Другия път да заберете и Катето, ок  Naughty!!!

# 65
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя, дано утре новините да са по-добри Praynig явно вирус ви се е лепнал Close

Мерси за пожеланията  bouquet
Не знам за Ноя, но мен точно тая торта ми е любима от детството. на мама бързата торта Heart Eyes нали не обичам сметана такава ми е точно по вкуса.

Дани, мир на душата на майка ти!

Кате, успя ли ноиния кран да те изкара от дупката? Laughing не се коси, живи и здрави да сме, всичко друго се оправя Hug

Марси, честита годишнина и на теб. дълги години само любов и късмет  bouquet

Креми, много цунки на малкия мъж!

тук от няколко дена сме -

такава гадна влажност Close прозорците са потни по цял ден отвън. даже на терасата се събира вода под вратата. #Crazy

ако съм забравила някой- не е нарочно Mr. Green

# 66
Сватето ти от солидарност и то не пише, теб като те няма!!!! Mr. Green

Сега й се е паднало на сватето да го удари на слободия, пръстите й са замръзнали  в движение изваждане  портфейла на свата. Twisted Evil Joy, така си лекува депресията, която съм й причинила неволно. Mr. Green

Дани, Бог да прости майка ти.

Марси, остана ли ти време поне еди кекс да направиш за годишнината? Само това ти е развалило диетата Joy Да сте живи и здрави още много години и много кекс да изпечете заедно. Heart Eyes

# 67

Кате, успя ли ноиния кран да те изкара от дупката? Laughing не се коси, живи и здрави да сме, всичко друго се оправя Hug

Кранът се огъна леко, та трябваше аз да се хвърля и с голи ръце да я спасявам. Joy hahaha Heart Eyes

Миме, а какво ще кажеш, отвън 40+, а в мола минусови. Влизаш в болницата здрав и излизаш с настинка от климатика. Twisted Evil

# 68
  • O.A.E./ Пазарджик

Кранът се огъна леко, та трябваше аз да се хвърля и с голи ръце да я спасявам. Joy hahaha Heart Eyes

Миме, а какво ще кажеш, отвън 40+, а в мола минусови. Влизаш в болницата здрав и излизаш с настинка от климатика. Twisted Evil

питаш ли ме  Close ти поне ходиш с по 2 разкопчани копчета и къси ръкави Hug
махни майтапа, но нали 2 години избягахме от тая жега за по 3-4 месеца и сега ми тежи. страх ме е и за малкия, че докато стигнем до колата вече е потен , после климатик......гледам да внимавам. сега практикуваме- в моловете само си играе и си тръгваме. ако има какво да пазарувам- при баба му. хич не съм почитателка на търкането на подметки по тия молове с часове Simple Smile

ти или някой друг ходил ли е на Малдивите?

# 69
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дани, мир на праха на майка ти и вечна й памет!!!  Praynig

Благодаря на всички заинтересувани за вниманието.. кранове, мранове, кексове мексове, сладоледи, младоледи... всичко изпробвах и вече настроението е на 3 скала по шестобалната!!! Peace

# 70
Благодаря на всички заинтересувани за вниманието.. кранове, мранове, кексове мексове, сладоледи, младоледи... всичко изпробвах и вече настроението е на 3 скала по шестобалната!!! Peace[/i]
Е поне 3 нагоре не е лошо!С любезното съдействие на Ноя,резултата е на лице! Joy Joy Joy "Приятел в нужда се познава!"

# 71

Е поне 3 нагоре не е лошо!С любезното съдействие на Ноя,резултата е на лице! Joy Joy Joy "Приятел в нужда се познава!"

Това ми звучи като реклама от телевизията  Joy, да не ме готвите за спонсор? Twisted Evil

Миме, не съм била там, Джон все отклонява любезното ми предложение Mr. Green, но ако питаш в форума на Монда съм сигурна, че ще те заринат с информация.

# 72
MAРСИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!
Миме, Малдивите са ми мечтаната дестинация  Simple Smile. Яд ме е, че с Халид ,когато имахме възможност не отидохме, но и сега с малкия пак съм навита  Grinning. Мислите да ходите ли?

Цитат
аз цялата съм в синини даяна си има нова мания хапе всичко наред понеже и излизат 4 зъба наведнъж.

И аз съм абсолютно същата. От синьо до синьо. Добре, че живеем в Сауди, че мъжът ми щеше да се усъмни нещо  . Миличкия ми Тито, и той вади 3-4 зъба наведнъж и сигурно е голям зор  .
И при нас е същото  Mr. Green. Тарик като ме хапе и дърпа  Shocked. Две зъбчета има ама остриии, като ме захапе чак сълзи ми потичат - голям дзвер! Че и като игра му се вижда това, май!
Креми, пораснал Сами, пу-пу! Как е, пасват ли си младоженците  Laughing?
Ноичка, дано бързо оздравеете  Praynig
Пепи, ще ми съсипеш диетата с тия торти, бе! Добре, че е късно, че както ми се прияде сладичкоо  Embarassed - то се е видяло,че торти пак ще се сънуват  Rolling Eyes
Айде, лека!

# 73
Kате браво това е добра новина
да се похваля на 10 мин от нас отвориха мол.тук има няколко но са доста дале4 ще изчакам навалицата от първите дни да отмине и ще го посетим

# 74
да се похваля на 10 мин от нас отвориха мол.тук има няколко но са доста дале4 ще изчакам навалицата от първите дни да отмине и ще го посетим
Деси,тежко му на мъжа ти! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт