29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 857
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • O.A.E./ Пазарджик

Е поне 3 нагоре не е лошо!С любезното съдействие на Ноя,резултата е на лице! Joy Joy Joy "Приятел в нужда се познава!"

Това ми звучи като реклама от телевизията  Joy, да не ме готвите за спонсор? Twisted Evil

Миме, не съм била там, Джон все отклонява любезното ми предложение Mr. Green, но ако питаш в форума на Монда съм сигурна, че ще те заринат с информация.

форум на  Монда? нея познавам иначе...
Бути гледал някакви пакети и мисли като бебето иншала направи 2-3 месеца да сме ходили. аз за сега съм  Shocked #Crazy, но почвам да се замислям Mr. Green майка , ако е с нас поне да ги гледа за по 2-3 часа ще е добре Grinning
много време до тогава Laughing

# 76

Е поне 3 нагоре не е лошо!С любезното съдействие на Ноя,резултата е на лице! Joy Joy Joy "Приятел в нужда се познава!"

Това ми звучи като реклама от телевизията  Joy, да не ме готвите за спонсор? Twisted Evil

Миме, не съм била там, Джон все отклонява любезното ми предложение Mr. Green, но ако питаш в форума на Монда съм сигурна, че ще те заринат с информация.

форум на  Монда? нея познавам иначе...

Joyнали е модератор на един форум за пътешествия. Mr. Green Майка ти ако знае какви й ги гласите от сега... Laughing

# 77
да се похваля на 10 мин от нас отвориха мол.тук има няколко но са доста дале4 ще изчакам навалицата от първите дни да отмине и ще го посетим
Деси,тежко му на мъжа ти! Joy Joy Joy
напротив много е доволен даже тук има един пазар от старите но ми е доста дале4  и малко трудно стигам до там с 3те и все той ни кара,така поне от това го освобождаваме

# 78
  • O.A.E./ Пазарджик

Joyнали е модератор на един форум за пътешествия. Mr. Green Майка ти ако знае какви й ги гласите от сега... Laughing

тя сама иска Simple Smile ако питам нея още утре ще хване самолета за тук Laughing
милата, искахме само за 3 месеца да дойде. тя ми вика-"ама аз и повече мога да остана.." Laughing
на нея й харесва тук, а и обожава Зайед.
живи и здрави само.

знаеш как е с майка ти Simple Smile

# 79

тя сама иска Simple Smile ако питам нея още утре ще хване самолета за тук Laughing
милата, искахме само за 3 месеца да дойде. тя ми вика-"ама аз и повече мога да остана.." Laughing
на нея й харесва тук, а и обожава Зайед.
живи и здрави само.

знаеш как е с майка ти Simple Smile

Ние за това сме си я взели за постоянно, не можем без нея и тя без нас. Heart Eyes

# 80
  • O.A.E./ Пазарджик
отивай да спиш. Laughing
аз поне имам оправдание Simple Smile
и почни да ми отговаряш на смс-ите, не тука Mr. Green

# 81
отивай да спиш. Laughing

не мога, много ми е усъвършенстван телефона. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 82
отивай да спиш. Laughing

Какъв модел е и с какво меню?  Joy Joy Joy

# 83

Добро утро и хаиде на кафето
Пепи лъ4езарке пускаи рецептата,4е не мигнах Crazy За сметка на това опуках 3 "Буено" за лека нощ Hug
Дани бог да прости маика ти  Cry
Кате добре си се завърнала (от дупката)  Hug
Марси,Ели стягате ли се за ваканцията?Искам и аз,да се цопна в моренцето ни,да пиина бири4ка със цаца Sad Зимата на ски,за да наваксаме Peace
Нои4ке в4ера се въртях покраи телефоните Laughing Много ми хареса прадата,но ще до4акам апл-а (защо съм си втълпила,4е ще е  добър  newsm78),към края на месеца излизал Laughing Heart Eyes Стискам палци изследванията да са добри Praynig
Ели пак ли депресия лекуваш Mr. Green да е жив и здрав мъжа ти Laughing Hug

Лек и слън4ев    bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 19:40 от mln

# 84

Добро утро. От мен тортичката  Twisted Evil. Пепи, твоята не можах да я видя вчера, затова си хапни от моята  Hug  Joy.

Ели пак ли депресия лекуваш Mr. Green да е жив и здрав мъжа ти Laughing Hug
Миленка, аз от такива неща не страдам, но всичко останало го лекувам така  Twisted Evil. Да, стягаме се вече за ваканцията, че не остана. Трябва само да посетя фризьорката ми и козметичката и сме готови  Joy.
Весел ден ви пожелавам. Днес ще направим още един, предпоследен тур по магазините, но след това ще ви се отчета  Twisted Evil.

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 08:35 от elip

# 85
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро..V!!!!!!
Днес пак ококорих очи в 7 часа, а уж е почивен ден!!! ooooh! А като съм на работа ставам в 6.. е то на нищо не прилича!!!!
Миленка - тази Дима....... думи нямам Hug Знаеш ми мнението Heart Eyes Коя е малката дама до Халид?
Айде банда, днес всички да минете на отчет и най-вече ГАЛЕТО!!!!!!!!! Гале, забравихме се с теб??!! Naughty Mr. Green

# 86
  • In a surreal moment!
УУУффф добрутро и от мен , Кате и аз нещо не можах да спя и сега сам по - уморена от снощи. Като дода на себе си ще ви пиша за тортлето. Миленка ,  Дима е щастие за очите - нашия мальк сваляч Стефчо се залепи за компа Laughing

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 09:36 от Пепи Чачева

# 87
Миленка,нямам думи!Децата ти са направо кукли!Давай,раждай,щом такива хубави ги правите! Joy Ели,кога пътувате?Ние след около 1 седмица.  newsm44 Майка ми има рожден ден в началото на юли и ще гледаме да сме там.Остави шопинга за България!Кате,много си ранобудна!Спи сега после и да искаш ,няма! preggo  ylinfant smile3541 feeding newsm64 и т.н.Пепи, и аз съм от чакащите за рецептата!   bouquet

# 88
  • O.A.E./ Пазарджик
отивай да спиш. Laughing

аз знам, ама чаках ти да си го кажеш Mr. Green
от 3 дена имам тоя http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sg&lc=en&ver=4000 … =pp&pid=10804 и сигурно няма да го сменя с години. не знам какво мога да искам повече от един телефон....чакам да пуснат и английските канали и телевизия мога да гледам на него.

оф , аз пак спах на пресекулки от 2 часа и не знам как ше си събера мозъка днес Sick
Зайед и той дъфча едни макарони от 1 час Laughing не знам това закуска ли е или обяд Shocked
явно ще е мързелив ден днес Laughing

Милена, красавица ти е Дима  bouquet

# 89
Честито,за телефона!Миме, моя е nokia,от почти 1година и аз също нямам намерение скоро да го сменям.http://www.nokia.bg/phone/model/nokia-8800-se/homeИма само 1 дефект,много бързо му пада батерията! Sad Мъжа ми е почитател на sonyericsson,но аз твърдо на nokia.

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 12:15 от didona007

Общи условия

Активация на акаунт