29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Не искам да говоря за телефони, защото аз съм тежък случай, мога с часове да обяснявам защо никога не стигат на една жена, както и обувките. Joy Дидонче, смеем се, защото няма бутони, всичко става с допир с пръста и за това докато нацеля верните букви, по-добре да звънна или да мина на още един курс при Любиту. Laughing Heart Eyes

Дима е красавица и малкия Кхалед не пада по-долу. Heart Eyes

Сватич, по всякакъв начин се стремиш да саботираш диетата ми, уж не готвеше, какви са сега тези торти от сутринта? Twisted Evil

Аз съм много щастлива, защото Атли прояде и върви към подобрение, гадният вирус обаче тръшна и Ния днес, върнаха ми я от училище с температура.

Катенце, на линия съм, само трябва да отида за рамка по някое време, за да увековечим произведението ти за Деня на Бащата. Heart Eyes

# 91
Не искам да говоря за телефони, защото аз съм тежък случай, мога с часове да обяснявам защо никога не стигат на една жена, както и обувките. Joy Дидонче, смеем се, защото няма бутони, всичко става с допир с пръста и за това докато нацеля верните букви, по-добре да звънна или
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Като аз с компютрите!Е,слава на Бога,че Атли върви към подобрение,но сега пък Ния ли?Дано,като е по-голяма да се пребори по-лесно с този вирус!А ти как си?От децата няма време да помислиш за себе си.

# 92
  • по пътеката
на мене не ми се полагат  ве4е скъпи гсм, след последния писък дето го изпрах, но пък за мене гсм е функция най-ве4е, лесен, бързо меню, снимки, видео и бързо прехвърляне на такива на компа, друго не искам, особено със специалиста линда, дето борави като професионален познава4 и ме е побърквала да си оправя опциите после!сега съм с един труден моторола, не ги харесвам като меню, но е метален и плосък, което искам като здравина!предполагам да издържи до бг!
 замирисва на море, дано да мине добре вси4ко!дидона, докога ще сте в бг?ели , а вие? днес сме под прикритие, много е жега !домашен климати4ен покой!  Peace bouquetлек на вси4ки  bouquet

# 93
...... по-добре да звънна или да мина на още един курс при Любиту. Laughing Heart Eyes.......

Нои, проблем нЕмаш!!!
Ти си знаеш, аз съм винаги готов Simple Smile

Бързо оздравяване на всички ви!!!

Мимето, честито ти телефонче Simple Smile
Аз се чудех защо днес те чувах идеално, а то пък какво било!! Simple Smile

Миленка, радвам се, че се видяхме днес, макар и на бързо в магазина!!

Лек ви ден и дано малко се позахлади!!

# 94
Марси,до края на юли,може би!  newsm78 Как прехвърляш от GSM на компа?Ако искаш пиши на лични.Миналото лято подарих на майка ми един samsung Е600.Толкова беше щастлива,че и тя го изпра и то 2 пъти,един след друг.Реши,че е пуснала пералнята на много кратка програма и я пусна още веднъж на по-дълга.След,като изпра и вторият път и решихме да излизаме,тя си потърси GSM.За малко да получи инфаркт. ShockedАз умрях от смях rotfImbo rotfImbo , а тя от яд newsm61 newsm61.След 1 седмица сушене,телефона проработи! ShockedРаботи и сега!Да не повярва човек!Моя също е метален и вече няколко пъти го изпускам,но нали е nokia Laughing,няма проблеми!

# 95
  • по пътеката
с блутут или кабел,( трябва да има телефона), но и компа да има блутут или подвижен блутут с юсб порт!може ,ако си с подвижна мемори карта на нея и директно в компа в порта за карти има разли4ни калибри отвори и програмката от диска или кракната за прехвърляне!с кабел ,е ясно, нали? и да имаш търпение да ги прехвърляш!прави снимки и пускай! аз сега съм се заинтересовала как става от последния, 4е да пусна малко снимки на нашите  и тука!

# 96
Мерси моми4ета,колкото красива толкова и палава да ми е жива и здрава Heart Eyes
Ноиа браво на юнака,дано сега Ния се размине леко  Praynig Heart Eyes
Любе наис ту миит ю Hug Heart Eyes Другият път на по кафенце.Подреди ли шаха  Laughing
Телефоните и аз ги сменях постоянно,но никога не изневерявах на любимата си марка НОКИА.В последно време не мога да се позная,не съм си го сменяла от много време.Време му е ве4е,тои и без това издава багажа ooooh!
Обиколихме  МОЕ с децата,не ме свърта в къщи и това е.Едвам се движа ве4е,но като знам какво ме 4ака,гледам да се възползвам до последно.Дано не бърза бебка само  Praynig
Купих си и миксер,4е предният ми изгоря и ще правим пала4инки Laughing
Марси,Ели Дидонка благородно ви завиждам.Да си прекарате хубаво в Бг  Hug Heart Eyes

# 97
дидона, докога ще сте в бг?ели , а вие?
Марси, ние ще сме до 9ти Септември /ех, как го написах с главна буква  Joy/. Ще постоим повечко и за миналата година, а и малката започват училище чак на 18ти септ.
Дидонка, заминаваме сега на 25ти  newsm44.

Сватич, по всякакъв начин се стремиш да саботираш диетата ми, уж не готвеше, какви са сега тези торти от сутринта? Twisted Evil
Аз съм смела само на картинка, нали ме знаеш  hahaha.
Миленка, много са ти сладки и двамата мъника /да не им е уроки/.

# 98
  • In a surreal moment!
селска   торта
     За всички , които не се страхуват от яйца , шикер и брашно Laughing        БЛАТОВЕ  :  :7-8 яйца , 1 и 1/2 ч.ч. захар се разбиват дълго и продължително с миксер на последната степен - да изпълни купата. Връщате на 1-ва степен и бавно по лъжичка сипвате около 2 ч.ч.ч брашно с разбъркан в него 1 бакпулвер (ако нямате-равна лъжичка сода и още толкова лимонтузу) , 3с.л. вода(хладка) , 2 ванилии.  Подмазвате си формата, (ако е от специалните) или изрязвате хартийка с размера на тавичката и подмазвате .  Изсипвате половината смес (мерите на око) и печете на около200-220градуса. Внимавайте да не прегори или да е клисаво - проба с клечка.  Изпечения блат прехвърляте в поднос и подготвяте формата за изпичане на следващия блат . Преди да го излеете прибавете 1с. л. какао , разбъркайте до пълно окафеняване   Laughing   За да ги залеете с крем е необходимо да са напълно студени. Аз практикувам печене днес - заливане утре. КРЕМ  :   1 л. прясно мляко - 800г да ври , 200г да се използва за разбиване на каша на 7-8с.л. брашно , 6-7 жълтъка и захар на вкус - около 1и1/2 ч.ч.  Бъркайте енергично с тел , че има навик да се лепи.       Оставете го да се поохлади , разбърквайте да не корясва .  Редите тортата , като с дълъг нож разрязвате блатовете на 2 части по хоризонтал , най-отгоре украсявате със смлени орехи , фъстъци  или шоколад .  ДА ВИ Е СЛАДКО !!!  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3181583    Аз рьснах от горе крокан с фьстьци.

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 21:18 от Пепи Чачева

# 99
Пепи страшна си/в добрия смисъл/утреимаме годишнина и тъкмо си мислех дали си пуснала тортата отварям и я намирам Hug
М иленка големи сладурани са bowuu
Ноя дано ния да го изк,ара по леко добре 4е мъника се оправя
аз смених сименс,нокия,самсунг и ве4е почти година съм с моторола l6 много съм доволна има кабел и bluetooth а пък колко пъти а хвърчал от ръцете на даяна и още е здрав
днес си направих малко компоти от кайсии и мисля после да повторя
Пепи а и другите имате ли рецепта за сладко от кайсии?

# 100
Здравейте момичета !
Минавам на бързо !
Миме , честит ти телефон !
Момичета , зълва ми е родила днес , но бебето диша трудно и са го преместили в друга болница .
Помолете се за него и за зълва ми !!! Praynig

# 101
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дани, кураж за майката, таткото и много сили за малкото бебче!!! Praynig

# 102
дани бог да ги пази ,кдано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 103
  • In a surreal moment!
Дани , много съжалявам , доста ти се събра ! Кураж , приятелко , ще се моля за бебо - момиченце или момченце е?

# 104
много рано се разотидохте дами
ДИДЕ нощна птицо къде си newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт