29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 871
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Пепи , момченце е !
Но не зная нищо друго за съжаление  Confused .
Дано да мине всичко добре .

# 106
Деска,тука съм! Hug Бяхме на ресторант и сега се прибрахме.Алекс нещо и той се разболява.Гърлото му е с някакви странни пъпчици.Дано да му се размине! 

# 107
Момичета , зълва ми е родила днес , но бебето диша трудно и са го преместили в друга болница .
Помолете се за него и за зълва ми !!! Praynig
Дани,дано Бог да ги пази! Praynig

# 108
ДИДЕ дано не е нещо сериозно
днес имаме годишнина и понеже сигурно няма да стана рано да си пусна почерпката отсега

# 109
Дтти , пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот , и нека всичките ви мечти се превърнат в реалност ! bouquet
Дидона , дано ви се размине !
Мен ме друсат нерви та не зная кога ще заспя .
Днес му усетих сърцето и ми е още по-криво .
Дано по-скоро свърши всичко , че ще се побъркам .

# 110
  • In a surreal moment!
Честит празник, Деси ! newsm51 Бъдете щастливи - сега и след 100 години !

# 111
Деска,честит празник!  bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и дълги години заедно!  bouquet  bouquet  bouquetСега чакам Алекс да се събуди и ще видя как ще е ,за да решим да ходим ли на лекар.Дани,споко,всичко ще се оправи!Дай си малко кураж,не е страшно!Приятен ден ва всички!   bouquet

# 112
Честит празник, Деси, бъди много щастлива и усмихната.  newsm74  bigdance2 Весело изкарване ако празнувате и хубави подаръци от половинката.
Дани, ще се молим за бебето, ах, душички малки, толкова са беззащитни.  passifier no

# 113
мерси на вси4ки
спала съмк само 3 4аса,даяна се събуди с каките добре 4е сега пак заспива да си отспя и аз
Дани,ако имаше кой да ти помага,поне щеше да ги отгледаш и 3те наведнъж-кураж
моите курсове отпадат за тази година няма къде да оставя даяна

# 114
Деси, Честита годишнина и от мен! Много семейно щастие и разбирателство Ви желая.

Миме честит телефон, с здраве да си го ползваш  Peace

Вчера от много миткарстване, съм пропуснала снимките на Миленка  Confused

Пепи, пепи какви са тез торти, още ми е пред очите тази вкусотия, най-обичам домашно направените торти.

Нойче как сте, май всички го пипнахте гадния вирус, бързо оздравяване .

Дани   Praynig нека детенцето на зълва ти се закрепи бързо, милата душичка.

Момичета, ще вземете всички да заминете по летните ваканции....да не ни забравяте ей!

# 115
Деси, честита годишнина и от мен   bouquet!!! Още поне 100тина да си отпразнувате заедно и щастливи Twisted Evil.
Ноичка, как сте днес??? Как е Ния и момчетата??? Дано бързо ви отмине вирусът.
 Hug

# 116
не знам в гълфа дали имате такива ресторанти,но ще пусна един за обща представа
www.alkariah.com
за тези които не знаят арабски след като се зареди страницата отдясно излизат няколко реда
1 представяне на р-та,но е на арабски
2 ястията-когато го отворите излизат пак няколко реда с групи ястия като всеки ред се отваря
3-закрити салони-действа се по горния на4ин
4 лятни градини-по същия начин
5 панорамни снимки
към този р-рант е и новия търговски център,а около нас има още 8 такива ресторанти единиа от които е с имитация на вулкан

# 117
  • O.A.E./ Пазарджик
Деси, честита годишнина!
Дълги години - и здраве!

Вчера дето се смях на Ноя за телефона.... Снощи се опитах да сложа защита на сим картата и обърках пин кода Mr. Green пустия му телефон наистина се защити- взе та я блокира на 2-рия опит Shocked сега ще си стоя без телефон докато Бути не ми донесе нова карта довечера, че е на негово име Mr. Green

Ани, да заминават, да се махат от жегата Simple Smile вчера брат ми ми прати снимки от вилата. Зависта ми на моменти хич не беше благородна Twisted Evil

Ноя, пиши как сте  bouquet

лек ден от мен!

# 118
4естита годишнина Деси   bouquet Много любов и разбирателство Hug
Дани дано се оправи бебенцето Praynig А на теб кураж Confused
Ноиа как сте?Изненадахте ли татенцето Grinning
Мария,защо са ти тези защити.Аз понеже съм много умна така си пропилях 3 карти(български) понеже изгубиг пин и пук кода и се блокираха Blush
Снощи пък малките "заклю4или" домашното кино(не знаех за такава опция) и сега не мога да изкарам диска да го върна Crazy
Сутринта в 5.30 по пътя за 00,4увам Дима и дадата да гледат детско #Crazy Станало детето,4е се наспало,събудило я да и пусне тв-то и се завили и си гледат.Както бях сънена,каква уста отворих  Mr. Green
  bouquet

# 119
  • по пътеката
привет, тука 4акаме днес 47 градуса, та дръжте се!
миме, 4естото си гсм! Peace
дани, хубаво стана леля, ама да се оправи и бебето, 4е да си има хубав повод да му се радвате! стискам палци, свирни после как е минало!
 Praynig Peace Hug
деси, 4естита годишнина, трябва да е  15 г някъде нали? вие май доста сте с такъв стаж?мабрук! много сме се женили лятоска!  bouquet  bouquet  bouquet
ами не слагайте  кодове само на  клавишите заради дребните! ина4е за какво ви са? newsm78
миленке, ти ме разхили тотално! супер деца, а? Laughing
деси, не ми се отваря сайта Thinking
пепи4, мерси за сладкиш4ето, но няма сега да е! а,4е за три дни без спорт  станах пак буре!голямо ядене му работя, само да се покаже  нещо и съм го оправдала, ама стрес  голям ми е напоследък!  Sick
лек ден на вси4ки Stop

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 13:00 от marsy

Общи условия

Активация на акаунт