29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 874
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • O.A.E./ Пазарджик
аз от Зайед сама си го защитавам. той си знае, че не е за игра.
откакто откраднаха на един изпит на Бути аймейт-а си казах- ако го  откраднат , поне да не могат да го продадат. Twisted Evil а и има неща вътре, които не са за всеки Laughing
но не предполагах, че на 2-ра грешка ще го блокира newsm78.  с моторолата не беше така.
вече ще знам...

# 121
марси почти позна 13 са.за сайта пробвай пак тук се отваря
на мен муфида ми беше блокирала самсунга добре че от фирмата излезнаха разбрани и ми пуснаха картата
а забравих да ви кажа в4ера към 2 след полунощ пристига даяна с торбичка и в нея малко дрехи,отваря външната врата и ми казва бай  #Crazy #Crazy #Crazy
Ноя какво става с вас?
Диде какво каза доктора?

# 122
  • Варна, а по празниците в Ямбол
деси, честита и от мен нефатална 13 годишнина!!! Най-малко 10 по толкова да празнувате още!!!  bouquet Любов и разбирателство!!!

# 123
Деска,разминахме се.Още го боли гърлото.Като чуе за България и казва ,че е здрав и нищо му няма.Пръскам го с един Locabiotel,като българския Bioparox,дано се оправи! PraynigНа Даяна и заключвайте вратата,че може и да я изгубите!

# 124
Деска,разминахме се.Още го боли гърлото.Като чуе за България и казва ,че е здрав и нищо му няма.Пръскам го с един Locabiotel,като българския Bioparox,дано се оправи! PraynigНа Даяна и заключвайте вратата,че може и да я изгубите!
диде добре 4е така сте се разминали,и при нас е така 4уели се 4е ще се ходи в бг вси4ко минава

# 125
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро!
Ноя е в болницата за съжаление Sad
ако някой й има телефона и иска нека й пише нещо за повдигане на духа Peace
моля се днес  да е по-добре и скоро да може да пише.

лек ден на всички  bouquet

# 126
  • по пътеката
добро да е , миме! ноя с децата ли е, какво е положението при тях? ей, каква е тази болест наистна ги разсипа!дано се оправят бързо и да няма пове4е болни!
 Hug Praynig Peace

# 127
Здравейте !
Ноя , мила много ти се струпа , скорошно оздравяване на децата !
Много здраве на всички ви .
Ние вчера ходихме да видим бебе , не ни пуснаха и само от прозореца от отвън то видяхме .
Казва се Самир , роден е 2,820 кг . зълва ми го е родила нормално без един шев и детето било добре .
Чак след около час започнало да посинява и да има проблеми с дишането .
Вчера обаче като го видяхме изглеждаше по-добре .
Вече съм с 4 деца !!!
Двамата по-големи сина на заливаме са в къщи с нас .
Теста и от болницата е положителен и в петък ще ходя за час за аборта .
Лек ден и много здраве на всички ви !  bouquet

# 128
  • по пътеката
дани, не знам ,ама на тебе май ти се събра двойно, стрес, деца, аборт! стискам палци да оцелееш емционално и физи4ески, по4ивай пове4е! особено с толкова деца при твоето състояние, просто само това Hug Praynig

# 129
  • In a surreal moment!
Здравейте и от мен в този горещ , горещ ден !      МИМЕ -  моля те кажи нещо повече - децата на Ноя ли са зле или тя ? Рефлукса ли се е обострил или настинката ...... ей , сериозно излезе , чак болница ...   Пиши ни Миме не ни оставяй без инфо - разтревожих се ....   стискам палци и се помолвам за тях , дано се оправят бързо!     Ако се чуваш с нея - кажи и че я обичаме  и се надяваме в най-скоро време да си поднови аватара - сладурката ни тя !!!

# 130
Който се чуе с Ноя, предайте и моля и моите поздрави и пожелания за скорошно оздравяване. Стискам палци, чакаме по-добри новини за тях с нетърпение!

Къде сте другите девойки Сноу, Галето скоро не сте се разписвали  Thinking Марис, също. Има ли някой новини за Лорекса, милата сигурно и е много трудно в момента....

# 131
  • O.A.E./ Пазарджик
нея е тръшнал вируса. децата са по-добре. и тя се подобрява.
не ми се ще да я притеснявам повече, знаете как е. ще я поздравя от ваше име Peace

# 132
Добър ден и от мен!!

Надявам се, Ноич, да си по-добре вече и да ни драснеш по някое закачливо постче   bouquet
Стига вече с тези болести  Stop
Get well soon, мила!!  Hug
А за другото не се притеснявай, утре ще си ги взема, казах ти, че не са спешни!!  Heart Eyes

Мимето, супер си изкарахме днес   Peace
Нали ме видя как ми се беше приспало, ама като се прибрах реших да си сложа бадемово масло на косата, а после и да я боядисам и ми отиде съня на вятъра  Tired Simple Smile
Миме, ще ти дам онези цветя, дето ги купих като бяхме заедно, нещо ми се струва, че не им е добре тук, на моя балкон, той уж източен и има само сутрин слънце, ама какво слънце  Shocked Rolling Eyes #Crazy

Деси, честита ви годишнина с малко закъснение!!
Много любов и разбирателство!!

Лек и прохладен ден!!

# 133
Миме, Миленка, имате ли скайп?
При мен се отваря и ми показва кой е онлайн, обаче не мога да пращам и получавам съобщения?!  Twisted Evil
При вас така ли е?  newsm78

# 134

Нои4ке скоростно оздравяване мила.Ще се 4уем  Heart Eyes

Любе скаип имам и го ползвам без проблем,но само като 4ат,реша ли да се обадя и връзката се разпада Cry
Дани дано новините за Самир и за на пред да са добри Praynig

Моми4ета труп съм.5 4аса в Ламси,2 4аса на басеина и сега варя царевица и се мятам,.Взела съм си хубав диск,ядки и се опвам да зяпам Hug

Общи условия

Активация на акаунт