29 аш шамс идроб фи алрас но ние пак сме с вас

• 16 875
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Да ви се похваля, с нова коса съм вече  Flutter
Вече съм тъмно кестенява  Joy
Миленка, добре че и ти писа иначе сама си пиша цял ден  Rolling Eyes
Народът се изгуби  hahaha

# 136
Здравейте момичета!  HugНоичка,как си мила? Дано бързо се оправиш!Какъв беше този  #2gunfire вирус,бахрейнски?Бързо да оздравяваш и възтановяваш!Дани,успех и на теб!Бъди силна! fingerscrossed Любе,честита,нова коса! 4470 Приятна вечер на всички!Който се чуе   phoneuu с Ноя,да я поздрави от мен!  bouquet

# 137
  • O.A.E./ Пазарджик
Любс, нямаш проблем за цветята. аз имам директно слънце само на голямата тераса. иначе е светло, но новата сграда "обира". ще ти ги взема за лятото само Simple Smile
скайпа не съм го пробвала скоро newsm78
не каза дали майка да ти купува ония неща за косата.
ние отиваме срещу вас до Ситито , че днес ме бъкна жегата и не ми се ходи до маркета Mr. Green
Милена, как издържаш не знам Shocked
сигурно при мен годинките играят вече роля Mr. Green

пусти череши много ги обичам, но такива киселини после..... Sick Sick Sick

лека!

# 138
Ок, Миме, проблем нямаш  Simple Smile
като се видим следващия път ще ти ги донеса
А пък за черешките и аз си ги хапнах с кеф, права беше много са вкусни  Hug

didonкa, мерси!   bouquet
Поздравите са предадени!!

Лека вечер на всички!!

# 139
Здравейте, сладурки  Hug

Тук в София също е голяма жега. Уф -ф-ф-ф! Не , че пре вас не е, но тук, ако се движиш с градския транспорт или дори маршрутки се случват такива миризливци, че  Sick Не съм срещала в нито една държава толкова миризлив народ. Съжалявам, че не звучи патриотично, но вече се плаша да се качвам в превозните средства  ooooh!

Любс, браво за новия цвят ! Сигурно си още по-хубава с тези големи сини очи  Hug

Миленче, много си издръжлива, наистина. Как успяваш да се движиш толкова с дечица и в жегата...Браво !  Peace

Миме, малко остана. Вижда му се края на киселините. Дръж се  Simple Smile Имаш ли избор  Party Разбрахте ли пола на новото попълнение или ще чакате изненада ? Дано майка ти да издържи повече и да отидете до Малдивите. Тези български майки са ЗЛАТНИ  Heart Eyes

Ани, Амал как я карате в Софията ? Ани, ти си пътешественик по душа ! Супер си !   bouquet

Ноя, чакаме те мила ! Бързичко я разкарай тази болест и ела да си почиваме заедно  Wink  Hug

Поздрави и на всички останали мили момичета - Галето, Катето, Веси, Креми, Дани, Марси,Дидонка, Деси,Ели . Дано да не съм пропуснала някой ....

Прегръдки от мен и лек ден !  Hug

# 140
  • In a surreal moment!
Сноу  --- мене ,менеееееееее  Joy   знам , че съм ти в сърцето не в устата .... Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Добро утро и от мен !    Заминавам на работа след малко .  От 6 ч. поливам  - сушааа . Цветето се е обринала и ще я водим на доктор , ох дано да е от козметика или слънцето - много неприятно . Лек ден на всички  , бързо оздравяване на Ноя  - липса ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
Добро утро!

Сноу, мила ако ме питаш бих забегнала от раз че тези жеги, много ме уморяват. За градския транспорт  Sick нямам думи, с допълнение че и самите коли миришат на....айде да не уточнявам, вчера едвам изтраях няколко спирки е един такъв ухаещ тролей  Close Въобще "мила" родна действителност...

Нойче, чакаме те, усеща се липсата ти  Blush

Елито сигурно се готви за пътуването, пък и сватето и я няма.

Миленка, ти си герой къде имаш сили за такова миткарстване и то в емирските жеги, браво!

Поздрави на всички редовни и нередовни списващи  Hug

# 142
дОРО УТРО  Hug

Как издържам ...ами и аз не знам.Ходи ми се,така се успокоявам  Laughing  Laughing По рождение съм си миткало,а и сега гледам да наваксам с децата,4е има няма и месец,няма да имам възможността да ги извеждам 4есто и за дълго.На някои друг ще се падне това удоволствие ConfusedМалката постоянно иска на вън,на басеина.Като са в нас ги вършат едни,да се смееш ли да пла4еш ли и Халед будалата и е като опаш4ица,само върви след нея и я копира Shocked Ето например в момента е с дълги 4орапи,ботуши и бански  #Crazy Редовен номер е да му махне памперса,да му помогне при обли4ането на  бански и нали се сещате какви реки4ки стават из дневната докато се усетя Mr. Green
Леле а тук как миришат таксиметровите  Mr. Green И в предвид,4е колата е затворена,заради жегите,вътре не се диша от миризма ooooh!
Какви 4ереши ,бе newsm78 Последно купих от Спинис ,огромни,тъмно 4ервени,а вътре зелени,корави като камък и с картонен вкус Confused Поне дините им са сладки и прясната царевица Peace
Нои4 о4акваме те  Hug
Ели не остана  Hug
Пепи и другите работещи,приятна работа и прохладен ден

# 143
Добро утро!!

Сноу, мерси   bouquet
Сега ми се струва, че изглеждам на рускиня, но няма как исках да сменя цвета отдавна  Crazy
Тук рускините се недолюбват много-много  Thinking Shocked

Миме, да, онези неща остават, като идва майка ти да ми ги донесе, плиййз  Hug
Ще се чуем, за точно какво  Peace

Приготвяме се за Dubai Summer Surprices и имаме доста работа в магазина.
Днес вечерта, като затворим, ще трябва да сменим всички етикети с новите дискаунтет цени.
Сигурно ще стоим до към 12.
А утре се започва с намалението и с многото запачи  Peace
Дано имаме хубав оборот, че и ние да намажем нещичко  Blush Mr. Green

Лек ви ден, девойки, а аз изчезвам да се правя на работна!!!

# 144
  • O.A.E./ Пазарджик
Pak обяд стана Simple Smile
моя Зайед хич не обича шопинга, какво да го правя. на 3-тия магазин и не иска да влиза, почва да реве. само с баща му пазарувам вече или сама. снощи в Ситито на 10та минута полудя и баща му го заведе да си играе, а аз напазарувах сама.....

утре ще вадим визата на майка и след 20 дена, живот и здраве, да дойде Praynig
Сноу, аз чаках още едно потвърждение, но последния път момиче се видя Laughing даже лицето ясно видяхме Shocked
името отдавна е измислено, само живот и здраве Praynig нали знаеш, че докато не излезе не е сигурно Laughing
на Велинград ли ще почивате пак?

значи намаленията утре почват. че имаме бая работи да копуваме #Crazy

Любе, да се скъсате от оборот Mr. Greenдвойни заплати тия месеци. и да свиркаш като има някоя изгодна разпродажба. особено в Некст и Деберамс Peace

лек ден от мен за сега!

# 145
Здравейте и от нас!
Нойче мила, дано барзо мине тази болест, ей по упорита излезна!много целувки от нас и да се разпишеш че верно липсваш тук!
Миленка верно си героиня, и сигурно ти се реве понякога като двама шетат, нали и ние сме така!
Мая още не върви но май само се прави, като я държиш за ръка е много смела а сами го е страх да слиза по стулби, та и двама та блъскат по вратата да излизат все навън, отварям аз вратата и смъквам мая но тя рита да върви напред а с другата ръка държа сами които пък тропа с крака да го смъкна него от 2 стъпалаи аз съм  #Crazyако пусна мая ще пълзи по тротоара, ако пусна сами ще трагне с главата напред!Опасни са, каквото направи единия и другия повтаря,а уж не разбирали!Сами все още го е страх от басейна, незнам май повече го е страх че другите деца пляскат и може да го съборят!
А днес направо ме разби събудихме се в 7,30 и слезаме долу и първото нещо да иска в количката и ми говори нещо иска на разходка а мен ми се спи, само тарся каната с кафето!Ужас!ще ме умори този малкия!
Или пък навън вали,той иска да излиза, отварям му вратат слагам го на путеката да види че вали и той седи и ми се смее и на всичкото отгоре бос и тръгва нашия!
Да не говорим че през 3 къщи надолу има  котки и все там да ходи и им вика Ау Ау!А как ми е кофти чене говоря немски, и нищо не им разбирам, дори и да разбера някоя дума тук имат такъв диалект, дори приятелакт ами която е с на ти с немския не им разбира понякога! Joy
Много целувки от нас и отивам и аз да поспя 1 час!  bouquet

# 146
Влизам на бързо да ви пожелая лека нощ!
Миме, как е Ноичка? Поздрави я!
Нали ще има дискаунт в mothercare? Моя мъж ще си идва на 13-ти и ме питаше какво да вземе за малкия.Взел му е дрешки от Osh Kosh - преди, винаги когато ходехме на кино в мол оф емирейтс, минавахме покрай този магазин и на мен мн. ми беше харесало името и все си го повтарях  Laughing и моя си реши, че това ми е любимия детски магазин  Laughing
Миме, за телефоните да те питам - харесала съм си самсунг ултра слим. Поръчах на Халид да ми го вземе, но се чудя и за твоя  newsm78. Не съм го виждала тук и не мога да ги сравня  Thinking
Сноу, на вас трябва май и вредни да ви плащат, че живеете в столицата  Sick  Mr. Green..
Креми, все се каня да те питам как направихте паспорта на Сами? Таткото пълномощно ли ви изпрати? На Халид сега му правя покана и като ходи да си подава документите за виза ще ги пита как става. Ако не е голяма играчка ще се поразходим до Хърватска  Praynig... Иначе ако трябва да го правим когато си дойде, няма да стане на време - отнемало 2 седмици  Rolling Eyes
Лека и спокойна вечер на всички  Heart Eyes

# 147
най накрая да се разпиша и аз  Laughing
на годишнината бяхме на ресторант,там имаше семейство от гълфа -дотук добре оба4е когато се доближиха до нас даяна ги погледна 1 път 2 пъти 3 пъти и избяга доиде и се скри при мен и през цялото време изничаше като коте зад мен докато не си тръгнаха,по същия на4ин реагира и на коня понеже до р-та има и конна база и предлагат разходки с коне
да се похваля направих тортата на Пепи стана супер  chef,още веднъж мерси

а днес си правих и компоти

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133299&photo=6
ето малко снимки от р-та малко са тъмни обаче

# 148
НОЯ
на вси4ки

за вси4ки нощни птици

# 149
Здравейте!Деска,видях ви много сте сладки!Някой има ли новини от Ноя? Praynig да е добре!Ние стягаме багажи  и чакаме с нетърпение да заминаваме.

Общи условия

Активация на акаунт