Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 3 ....

• 14 155
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
имаме 20лв в касичката от Таня 75

# 226
  • По света и У нас
Таня 75 -   bouquet

Момичета, надявам се, че нямате нищо против, но имената и паричките, коио са дадени ги включвам в списъка, когато влязат в касата  Wink

А сега може ли да помоля  Praynig, да гласувате тук  Peace
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&v=1&s=
Детенцето за което се отнася се казва Криско на мама Лилибон, предполагам че повечето вече сте чували или чели за тежката участ на малкото сладурче  Sad

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 13:28 от lucyl30

# 227
  • По света и У нас
Взех паричките от попи  Peace

Soleada   bouquet, Ustata   bouquetGJK   bouquet и попи   bouquet

Само за инфо, в касичката към момента имаме 125,53 лв.  Hug

# 228
ЛЮСИ , КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ ДА ДАМ И МОЯ ДЯЛ. ИМАШ МИ ТЕЛ. САМО КАЖИ КЪГО И КЪДЕ ДА ГИ ДОНЕСА

# 229
viva31 , за да не разхождаме Люси не прекъснато, може и на мен или на Буби4ко да ги дадеш - ние работим в центъра
А после ние ще й ги предадем, така или иначе и в нас има пари, които не й дали още
Ти къде живееше???

# 230
става , аз живея в славейков, а работя до / краснодар/ м-н европа

# 231
Здравейте и от мен. Heart Eyes
Аз съм в "Изгрев" 53 блок до Химическия техникум.
На близичко кои са ми Simple Smile

# 232
Аз съм ти наблизо.

# 233
Здравейте!
Аз скоро попаднах на темата и не знам дали имате много възможности, но защо не опитате да сложите малко съобщение на детските кухни - и в точно определен ден от седмицата някой, който има възможност да събира от желаещите да се включат родители средства за вашата акция. Не зная дали имате такива възможности, но ми хрумна, че там е сборен пункт на много майки с деца и все някои ще се включат.

# 234
  • По света и У нас

Здравей venividivince
  Hug
Не че е невъзможно това което предлагаш, но за съжаление аз съм малко скептично настроена  Rolling Eyes ... по простата причина, че ние не сме нито официална организация, ното част от такава .... Общото в случая е Форума на БГ Мама и чрез него в една или друга степен сме се опознали  ooooh! ... Повечето хора вече доста са си "напатили" от организации или сами хора събиращи за това или онова пари  Thinking /и за съжаление в повечето случаи сами облагодетелстващи себе си  #Cussing out/  ллл Много пресен случай е точно този с Дома в Средец  Sad по Господари на Ефира ... затова /дано да бъркам  newsm78/, но си мисля че по-скоро биха погледнали скептично, дори подозрително на такъв род Акция  Cry ... Дано да бъркам, все пак това е само мое мнение  Thinking .... Показателен е и факта, че често споменаваме за Акциите и в Общия Форум, но като цяло единици се включват  Confused

В касата дойдоха още малко парички
LADIDA   bouquet , както и тези които бяха в бубичко - tanya_75   bouquet + bubi4ko   bouquet и аз също дадох мойта скромна лепта  bowuu
Затова вече си имаме и 184,53 лв.   newsm44 , т.е. може да се каже че на лице имаме 20 спални комплекта  Peace .... Дано да продължим в същия дух  Heart Eyes

# 235
Люси, какво са давали в господари на ефира за дома в Средец. Сподели моля те

# 236
имаме  и 20лв в касичката от viva31

viva31    bouquet

# 237
Люси, не каза какво са давали по "Господари на ефира" за дома в Средец. може и на лични

# 238
Люси, не каза какво са давали по "Господари на ефира" за дома в Средец. може и на лични
и аз го гледах, ще ти разкажа като излезем да пием надвечер бира  Laughing

# 239
ох Ками, напоследък съм толкова уморена, че снощи даже си легнах с малката в 20,30ч. Направо съм труп и обикновено от както тя ходи на ясла не излизам вечер, а от яслата и в къщи и това е,  тя се занимава там си играе пък аз опанакис. А и таткото го чакам да вземе днес заплата, че мойта вече свърши.

Общи условия

Активация на акаунт