Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 3 ....

• 14 150
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
ДНЕС ДО 17 ЧАСА Е ПОСЛЕДНИЯ СРОК ЗА ГЛАСУВАНЕТО ПО ИНИЦИАТИВАТА НА БАНКА ДЗИ . ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МИМИ НА МАМА НАНДИ.
ТЕ ПЪРВИ ВЪВ ФОРУМА КАЗАХА ЗА ИНИЦИАТИВАТА И МАЛКАТА МИМИ ЗАСЛУЖАВА ТЕЗИ ПАРИ.

# 241
  • По света и У нас
Относно предаването на Господари на Ефира за Дома в Средец .... даваха го преди време ... но накратко /до колкото мога въобще да бъда кратка  Mr. Green/ .... някаква организация набирала дарение за въпросния Дом тук в региона /поне до колкото мога да си спомня  newsm78/ позовавайки се на разрешение от страна на Дома /един вид били упълномощени  #2gunfire/, без да има въобще издадено такова ... т.е. злоупотребявайки с нуждите на децата от Дома и съответно познайте  ooooh! набраните средства така и не стигали до Дома  #Cussing out    #Cussing out #Cussing out ... ето в тази връзка беше и репортажа, успяха да издирят въпросната организация и всячески се опитваха да разберат защо въобще е решила да действа по този начин   Twisted Evil

Имам слизане към Центъра, bubi4ko ако си в офиса мога да мина да взема паричките от viva31  Peace

# 242
.......... Имам слизане към Центъра, bubi4ko ако си в офиса мога да мина да взема паричките от viva31  Peace
Люси, те са в мен  Hug
Ще се свържа й с Веселушка, че и тя искаше да се присъедини
После ще ти звънна да се разберем и да ти ги дам заедно с моите  Peace

# 243
  • По света и У нас
...............................
Люси, те са в мен  Hug
Ще се свържа й с Веселушка, че и тя искаше да се присъедини
После ще ти звънна да се разберем и да ти ги дам заедно с моите  Peace

ОК, тогава чакам  Hug

# 244
какво става никой нищо не пише тук
имам предложение, каквото сме събрали до момента събрали, да ги купуваме тия чаршафи и да почваме да събираме пак парички за рожденните дни в Средец - нали са септември, а то е след 2 седмици

# 245
  • По света и У нас
Според мен по-добре е да дочакаме Септември преди да поръчаме чаршафите   Thinking , така ще имаме възможност повечко парички да насъберем  Peace и повече комплекти да поръчаме /поне така се надявам  Praynig/ ... Освен това Този месец е малко отпускарски и повечкото сме се пръснали  Grinning, затова не знам до колко е удачно точно сега да се задействаме  newsm78

Междувременно sna също се включи за което   bouquet и вече сумата ни нарасна на 244,53 лв.  newsm44

Относно празнуването на РД, по скоро в началото на Септември е добре да се чуем с Директорката и да видим колко рожденника има и дали веча са планирали дата за тържеството  newsm78 /така или иначе подаръците за рожденниците за Август стоят вкъщи Peace/ ... Иначе като цяло не пречи от общата сума, която събираме .... когато му дойде време да отделим парички и за празненството  Hug

# 246
Мили майчета, каже как да дам и аз парички.
Имам желание да помогна с каквото мога.

# 247
Мили майчета, каже как да дам и аз парички.
Имам желание да помогна с каквото мога.
ами на разположение сме и аз и Люси. тя е в Лазур, а аз работя в центъра в Областана управа, срещу старата поща. Ако е за комплексите, не зная дали в момента попи е на разположение. Пиши къде ти е удобно да ги донесеш, а аз ти пращам и на лични телефоните си

# 248
  • По света и У нас
mamakali - добре дошла  Hug
Страхотно е, че си решила да се включиш   bouquet

bubi4ko вече ти е писала  Hug , аз за всеки случай също ти пратих на ЛС мобилния си  Peace
Сега ти си на ход  Wink

# 249
Здравейте, майчета!
Отскоро следя тази тема. В къщи имам три торби със стари дрехи - ще станат за по-големи тийнейджъри, но нямам никаква възможност да ги занеса в някой дом. Има ли възможност някой да мине през къщи (в Зорница) да му ги дам (така като гледам за този дом с по-големите деца), пък дано децата да ги носят, да им топлят сега като застудее.

# 250
Попи също е на разположение  Mr. Green. Забравих люси как го беше написала.
За закупуването на спалните комплекти мисля също като бубичко. Така или иначе няма да можем да съберем цялата сума наведнъж. Кажете и вие момичета. Peace

# 251
  • По света и У нас
Здравейте, майчета!
Отскоро следя тази тема. В къщи имам три торби със стари дрехи - ще станат за по-големи тийнейджъри, но нямам никаква възможност да ги занеса в някой дом. Има ли възможност някой да мине през къщи (в Зорница) да му ги дам (така като гледам за този дом с по-големите деца), пък дано децата да ги носят, да им топлят сега като застудее.

Относно дрешките, в Бата за момента имат доста  Peace ... Така че може би ще задържим ... все пак нека бубичко каже  Thinking ... Тъй като нямаме складово помещение  Mr. Green ... единият вариант ако имаш възможност е да ги задържиш при теб до следващото ни ходене, а другият е /ако евентуално си съгласна/ да бъдат дарени на "Центъра за работа с деца на улицата"/ако предпочетеш можеш и директно да се свържеш с тях: ул.Сан стефано 32, тел. 831336/
Иначе за минаването през Зорница няма проблем, само пусни на ЛС адрес и телефон  Peace

Относно чаршафите - мен ме притеснява, че сумата не е много голяма и в крайна сметка не знам дали цената ще се запази същата  newsm78 , ще пиша на RAVIA да провери и да видим какво да правим   Thinking

Само за инфо, от ДБМ получих 3 кашона с бебешки дрешки и играчки за "Центъра за работа с деца на улицата"      bouquet  bouquet   bouquet 

# 252
  • на правилното място, в точното време
Цената е същата.Няма проблем и по-малко да поръчате.Шият ги мои познати,така че цената няма промяна,освен ако драстично не се вдигне цената на плата,за сега не съм чула, но пак ще проверя. Люси, в събота съм на шопинг и пак ще те притеснявам  Embarassed
 Хей, да ви кажа,радвам се,че мога да се включа с нещо към вас! Hug

# 253
  • По света и У нас
RAVIA - страхотна си  Hug
Тогава остава да дооберем  Mr. Green паричките на тези, които бяха обещали и поръчваме  Peace

Amelia, при теб как е положението  Wink ... Аз имам още от 2-3 майчета да взема и касата е на лице  Peace

# 254
За Септември също ще се включа с парички, така че имайте ме в предвид. Дали за чаршафчетата или за РД - вие си знаете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт