Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 3 ....

• 14 156
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
в сладкарница неделя има една " домашна торта " 23,10лв/16 големи парчета . тя е с бисвити и какаов крем няма яица и мляко от горе е с ягоди . вкусна е . 
 аз съм служебно ангажирана със сладкарници " неделя "в бургас и за това гарантирам че ако вземем от там ще е прясна.

# 31
Аз пък проверих в Роза, но тъй като не мога да отида на място се обадих по телефона да проуча и предлагат кръгли кейкове - орехови, лимонови, портокалови, ябълкови т.е това е единственото което предлагат без яйца и захар! Казаха ми, че са ниски а не високи като торти и че също могат да сложат надпис от шоколад ЧРД или друго и захарни фигурки. Цената за един кейк е 8.80лв-10 парчета, но трябва да се отиди май на място да се види реално какво представляват! За всеки случай ви давам и телефона в сладкарския им цех, който е в Изгрев- 980752!

Абсолютно съм съгласна, че трябва да уважим желанието на Директорката-все пак тя носи отговорност за тези деца, но се учудвах на притесненията й/ помислих, че си е нейна приумица/, а то щом Хеи даже не разрешава в детстките заведения, явно е масова практика и не си го измислила тя!

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 09:36 от sneji20

# 32
  • По света и У нас
Току-що говорих със сестрата - за сладкиш - каза ОК  Peace само да е без крем  Rolling Eyes ...
Така че сега остава само да се спрем на сладкарница и да действаме ... за да можем да поръчаме тези дни сладкиша и да го вземем /може би преди тръгване в сряда би било най-удачно иначе не знам къде бихме могли да го съхраняваме  newsm78 /...
За сладкарница, нямам никакви предпочитания - нека всички заедно решим, само трябва да имаме предвид, че все пак гоним изгодна цена и ще ни трябва сертификат за произход /което не мисля, че ще е проблем да ни осигурят/  Peace
Относно украсата не се притеснявам, така или иначе фигурки може да се вземат отделно  Peace - както писах най-често цената им се върти около 0,50 лв. за бр.
За сокчетата, някой свободен - днес утре, да минем да ги вземем от МЕТРО  Thinking

# 33
Люси ако искаш днес след работа мога да дойда с теб до Метро!

# 34
  • По света и У нас
С sneji20 се разбрахме и днес ще ходим до МЕТРО, някой друг желаещ newsm78

Относно някаква по-належаща нужда за децата от Дома, за съжаление  Rolling Eyes - сестрата не беше в състояние да ми даде инфо, както вече писах Директорката до края на седмицата отсъства, а Домакинката е в отпуска и ще бъде на работа в понеделник, тогава със сигурност ще говоря с нея ... а междувременно нека всеки от вас си каже дали има някакви предпочитания за това какво друго конкретно да вземем за децата /виж на стр.1/ - може да им вземем например по още един комплект бельо - паричките като гледам горе-долу ще ни стигнат  Peace

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 12:16 от lucyl30

# 35
ОК, БЕЛЬО

# 36
ТОКУ ЩО МИ ХРУМНА НЕЩО. УТРЕ ЩЕ ХОДЯ В ДИМИТРОВГРАД С КОЛЕГИТЕ / СЛУЖЕБНИ АНГАЖИМЕНТИ / И СИ МИСЛЯ АКО ЩЕ Е БЕЛЬО ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА КУПЯ ОТ ТАМ.
САМО АКО НЯКОИ ЗНАЕ ТУКА ЦЕНИТЕ ЗА ДА НАПРАВЯ СИ НАПРАВЯ СМЕТКА ТАМ КОЛКО СА. ЩЕ ДОНЕСА ФАКТУРА ИЛИ ПОНЕ БЕЛЕЖКА КОЛКО СТРУВА . ИМАМ ПАРИ.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 15:07 от viva31

# 37
В колко ще ходите до метро? viva31 не си пиши така телефона.  bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 16:05 от попи

# 38
ИЗТРИХ ГО. ПРАВА СИ ПОПИ . БЛАГОДАРЯ.

# 39
  • По света и У нас
След 17:30 ч., тя Снежи е до 17 ч. на работа ...
Мислим преди Метро да минем и през сладкарския цех на Иванети зад Окръжна болница ....
Искаш ли да дойдеш с нас  newsm78 Да минем ли да те вземем по някое време  newsm78
Впрочем и tadela беше писала да минем да вземем парички - така че всичко може да го съчетаем  Peace

# 40
сори, но с организацията не мога да се включа - в отпуска съм и гледам малката, че освободих бабите и те да си починат. Ако ще се купуват дрехи, да е от Димитровград, но да са българско производство задължително, а не китайски. Купувала съм от там за Денито и знам че има хубави български дрешки. После като излизаме ще минем покрай Розата да видим какви са тия сладкиши без яйца

# 41
Ти попита. Mr. GreenНо не мога. След 17.00 съм заета.

# 42
  • По света и У нас
Сокчетата са осигурени  Peace
Вместо бонибон или солети - със sneji20 предлагаме да им вземем по една близалка - за пакетчетата купих от Оборище по 0,10 лв./бр. така ще останат повече парички да им вземем нещо по съществено  Hug Какво ще кажете  newsm78

Хайде и от tadela - 10 лв. в касичката   bouquet

viva31   - на ЛС ти пуснах цените, но по важното е размерите да изнамеря  ooooh!, ако успея ще ти ти пусна тази вечер ....

# 43
ох сори, но неуспях да мина през Розата тази вечер. в последният момент разбрах че зълва ми има РД и трябваше да я уважим. ще гледам утре да отида

# 44
Офф чета и се нервирам на себе си, че все не успявам да дойда на срещичките ви. Хм... newsm78 В тоя М.рудник дето съм направо си ми е зор да метна дребния в колата и в жегите да хукна... А и нямам климатик. Днес почти намокрих седалката да се потя, докато се прибера...няма такова задръстване #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт