Игри, моделиране и апликации за малки и големи.

• 252 713
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за комплиментите.  Grinning
Free Soul, благодаря за обяснението. На третия път успях.  Embarassed
Тези дни не сме "майсторили" нищо.
Опитахме се да "рисуваме" с водни боички, но не му беше особено интересно. Той е един чистофайник  ooooh!, все гледа да не се изцапа, да не се намокри...При риск от изцапване ми бута четката в ръката и вика "мама,мама". Предпочита да бърка във водата с четка.

Сега свалям от един сайт едни pop-ups  /от темата за релефна апликация/. Ще ви покажа по-късно.

# 211
  • нейде там, където ....

и какво да направим от жълъди:
http://depositfiles.com/ru/files/1059398
ПОздрави

Това нещо не можах да го видя. Не че не намерих вече други идеи за свободното време. Но изведнъж пожела да помага в кухнята. Утре ще правим торта самолет. Жълъдите - после.

# 212
Не знам дали някой е пускал този сайт, но ви го пускам за да видите моята щерка с какво се занимава в момента. http://www.reuels.com/reuels/Reeves_Scraperfoil.html
Много и харесва и май ще иска цяла изложба да правим вкъщи  Simple Smile
Ако някой се интересува подобни неща се продават в магазини Бонжур. Има от сребристо и медно фолио и са по 9 и 12 лева. Но са за по големи дечица, защото малките може да се наранят с длетото.

# 213
  • София
Летисия, заинтригува ме   bouquet. Определено ще се разходя до Бонжур.

# 214
Прекрасни неща. Как съхранявате творбите в които има сушеи цветя, листа , кестени , жълъди ... те се прашат, спарушват се и се губи блясъка. Лакирате ли ги?

# 215
нещо се позагубих, но за съжаление все по-малко време ми остава. Rolling Eyes

Millena, боите, с които рисува Марена тениската са специално за текстил - даде ми ги една приятелка. но нещо не се получаваше с тях, затова и купих маркер за текстил от Слънчоглед и с него си направи контурчетата.

Анитка, Daky, Free_soul, Tea - страхотни неща сте сътворили.    bouquet

Летисия
, пусни снимки на направените от дъщеря ти творби. Peace

# 216
Прекрасни неща. Как съхранявате творбите в които има сушеи цветя, листа , кестени , жълъди ... те се прашат, спарушват се и се губи блясъка. Лакирате ли ги?

ако нещо не може да се съхрани, го снимам и така го запазвам за спомен.

# 217

ако нещо не може да се съхрани, го снимам и така го запазвам за спомен.

Ние вече 2 години така пазим нещата. Защото ми е съвестно да изхвърлям, а определено не искам да трупам тонове творби по шкафове. Всичко виси по стени, хладилника и т.н. порядъчно време, снима се и в някой момент се хвърля.

# 218
iviche, ще пусна снимка. Тя тъкмо снощи свърши първата творба  Simple Smile В началото и беше трудно, защото иска малко повече сила да се вложи, а и нерви трябват, ама като му хвана цаката нямаше вече спирачка  Simple Smile
Качеството на снимката обаче няма да е много добро, че нямам скенер и трябва да я снимам с апарата.

# 219
наканих се най- сетне да покажа какво правят ръчичките на голямата ни дъщеря без моя помощ обаче...
Днес направила набързо една дузина фигурки от пластелин:

ето го албума:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177036

# 220
Симона прави такива неща:

А това било коминче:

# 221
Бях обещала да пусна снимка на това, което моята щерка направи с техниката от сайта, който бях дала.
Ще прощавате за забавянето, ама съм се отплеснала  Crazy

http://puzzleapps.org/vili/DSC00102.JPG
Като за първи опит стана не лошо. Има направена вече още една картина. С делфини. Тя е много по-добра  Simple Smile

# 222
  • Sofia
Къде се изгубихте?
Ето ви идея  за люлка от сламки. Може да се направи бързо и лесно:

Предполагам, че дупки могат да се направят с перфоратор newsm78
Мисля да пробваме с дъщеря ми, ще и' хареса

# 223
Аз се загубих, че каката тръгна на детска градина, пък после се разболяха барабар с бебето...

Това със сламките е много идейно!  Hug

# 224
привет и от мен. загубих се нещо, ама просто никакво време не ми остава....а и нещо се разпадам....душевно.
 не съм на себе си. както и да е.

Мимиту с Кирилизация, страхотни неща прави дъщеря ти. най-много ми харесва, че си имат изразен характер, физиономия някак си. има усет детето.  Peace

Amarena, много сладурски конструктор. хубави са й фигурките на Симона.  Heart Eyes

Летисия, страхотен е този кон. да я поздравиш дъщеря ти. Браво !!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт