Игри, моделиране и апликации за малки и големи.

• 253 868
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Ati, единственото , което ми е попадало за принцеси и имам качено на компютъра е една книжка"Как да нарисуваме принцеси. Ако искате, да я кача в Мегаъплауда, за да я издърпате?

# 496
  • Sofia
Ето от тук можете да изтеглите книгата за принцесите, ако представлява интерес:
http://www.the800.info/knigi/tem-0?page=8

# 497
Съвсем случайно, докато децата си ядяха портокала, започнах да изрязвам от кората звездички. След две, посрещнати с ентусиазъм от момичетата, си взех дъската за хляб, придържах кората върху нея с една ръка, а с другата изрязах още няколко. И силует на гъбка. друго не измислих, а и звездичките са си малко кривички, но са много ефектни върху по-тъмен фон, ние например ги сложихме на адвентния венец на масата. Ако се нанижат на конец, може и да се закачат някъде.
Ако си имате малки формички за курабийки, че да се съберат на парчето кора, може и децата да изрязват. Или да нарисуват на кората звездичката, а възрастният да я изреже после с нож.

# 498
  • София
Macu, Обичам тЕ   bouquet. Супер идея . Имам и формички и портокалчета. Хем ще ароматизира, хем ще е красиво и бързо. Супер!

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 14:43 от Lovi

# 499
# 500
# 501
Аз често принтирвам на дъщеря ми разни картинки и неща за апликаци,от тук http://www.az-deteto.com/index.php?page=kids .Тя ги оцветява много красиво.Много се радвам,когато тя ми ги донесе.Веднъж гледах един американси филм и взех идеята-да окачвам картинките на детето си на хладилника с магнити.

# 502
идеята-да окачвам картинките на детето си на хладилника с магнити.

Дааааа, или с такъв един специален пластелин за лепене по всички стени в къщата  Joy
Не оставя следи и държи добре. Все едно залепяте с дъвка. Казва се UHU tac patafix, има го жълтеникав и бял, в плоска кутийка като плик, вътре е на лентички, разделени на квадратчета - порцийки. Само не ме питайте, къде се купува, не знам. Бих проверила в магазини с канцеларски стоки, книжарници или магазини от типа на Практикер или подобни за дома.

P.S. cikoni е пуснала линка, да видите как изглежда. Вижте следващото, над мене  Grinning Благодаря, cikoni

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 15:08 от Macu

# 503
  • В най - голямото село
идеята-да окачвам картинките на детето си на хладилника с магнити.

Дааааа, или с такъв един специален пластелин за лепене по всички стени в къщата  Joy
Не оставя следи и държи добре. Все едно залепяте с дъвка. Казва се UHU tac patafix, има го жълтеникав и бял, в плоска кутийка като плик, вътре е на лентички, разделени на квадратчета - порцийки. Само не ме питайте, къде се купува, не знам. Бих проверила в магазини с канцеларски стоки, книжарници или магазини от типа на Практикер или подобни за дома.

http://64.233.183.104/search?q=cache:BMGSs76N2kMJ:www.pazaruvaj. … bg&lr=lang_bg

Май е това  newsm78

# 504
  • И тук, и там, навред....
Ще ви помоля пак за помощ  PraynigТрябват ми оригинални идей за кукерски маски!  newsm78  Може ли някой да помогне с нещо?
  bouquet  Благодаря предварително!

# 505
  • София
Ще ви помоля пак за помощ  PraynigТрябват ми оригинални идей за кукерски маски!  newsm78  Може ли някой да помогне с нещо?
  bouquet  Благодаря предварително!
Правили сме от кора на дърво и пера. Но си е сериозна играчка.

# 506
Телепатичен плагиатор съм станала, така ли?  Joy

Теоретично погледнато  Thinking всички сме плагиатори  Wink всичко е открито преди нас Laughing

# 507
Отдавна чета темата и ви се възхищавам на сръчността и въображението!Аз никак не се вписвам в групичката ви,но наскоро си купих книгата "101 забавления за деца без телевизор!" и с изненада открих идеи за занимания и от не толкова сръчни родители LaughingТа снощи пълнихме един чорап с Ния с нарязани хартийки-тя сама ги ряза,послке ги натъпка,накрая завързахме чорапа,нарисувахме с брокат очи и змията беше готова Simple SmileЦялото занимание ни отне два часа и май за първи път Ния издържа толкова време да се съсредоточи върху нещо.Утре ще пусна и снимки-може някоя по-непретенциозна мама да се вдъхнови Wink

# 508
Bili, щом купуваш такива книги, значи си точно за тук  Wink Laughing
Благодаря за идеята с чорапа! И аз съм я заглеждала тази книга, но ми се видя скъпа. Има ли интересни неща в нея? Чудя се дали си струва?

# 509
Смайли откъде мога да си поръчам тези фигурки?

Виждам, че ги има тук: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2349

Смайли нещо не могат да се поръчат тези фигурки от този адрес? Имаш ли идея  откъде мога все пак да си ги закупя? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт