Отговори
# 255
  • София
В 11ч. удобно ли ви е?

# 256
      ОК!Сряда,11часа,пред билетният център на НДК!!!Нека се преброим кои ще идват,да не стане като миналият път!

# 257
ми аз не мога през седмицата, защото съм на работа, но ако мога с нещо да съм полезна- насреща съм

# 258
  • София
Съжалявам, но и аз не мога през работно време, ако трябва с нещо друго да помагам - с удоволствие

# 259
  • нейде там, където ....
Аз съм на курсове почивните дни . . да пуснем поне една петиция, да се обърнем и към някое сдружение, обединение или кой каквото знае, на родителите. Може вече някой да прави нещо и да се присъединим, помагайки кой с каквото може

# 260
и аз съм на работа, обратно на jd мога само през уикендите.  оставам открита да помагам .

# 261
    Ако повечето можете в неделя,да го направим в неделя тогава!Учителите така или иначе ще стачкуват и за напред,така че тъкмо ще видим настройката от 15 септември...Значи:
    1.В сряда от 11часът,пред НДК?!
    или:
    2.В неделя от 11часа,пред НДК?!
    Ми казвайте!Имате още два дни...

# 262
  • София
За мен е ок и в неделя, а и като че ли има повече смисъл да сме повече хора  Thinking

# 263
        Добре тогава остава за НЕДЕЛЯ,11ЧАСА,ПРЕД НДК,БИЛЕТНИЯТ ЦЕНТЪР!Нека се преброим!!!

# 264
  • София
и аз съм за неделя

# 265
ако има на кого да оставя детето в неделя - идвам , ако ли не - не идвам 4е е с  оперирано тъпан4е днес  и няма да го вла4а с мен. но мога да разбера едва в събота

# 266
     Ооо...Хармони,лекувайте се тогава,здравето е по важно,пък ние все ще решим нещо...Нали момичета?!

# 267
  • нейде там, където ....
Може да успея, но към 11.30, за половин час да прескоча да се видим

# 268
     Ехооо...Кой ще дойде?!Хаиде да се преброим,да не стане като миналият път!!!

# 269
    Тъй като никой не пише,реших да ви предупредя,че ако няма заявили желание за среща,и аз няма да присъствам...И нека никой който е решил да дойде,и не се е обадил,не се сърди после че няма с кого да обсъди идеите си...

Общи условия

Активация на акаунт