Благодаря за комплиментите, много сте мили!!!
Доника - направо ми се изправи косата. Дано всичко да се оправи! Старите хора казват: "Всяко зло за добро!"
За зъбките - аз му ги мия само с водичка и от тия силиконовите четки. Тия дни ще почета малко повечко и може и някоя паста за зъбките да му харесам.
Преди малко сготвих и след малко ще хапваме - картоф, морков, тиквичка и копър - едно от любимите му ястия.
Някой знае ли дали вместо със сухар, може да се прави попара и от коричката на хляба?
Иринии - какво мляко пиете?
Вчера се запознахме с децата в парка и Георги така си игра с тях, че като се прибрахме заспа в 20.00 и не е мръднал цяла нощ, чак до сутринта към 8-9 стана.
Ето още една морска снимка, с която пожелавам на всеки да изживее незабравима почивка на морето:
Радвам се,че всичко се е разминало!Не се притеснявай за парите-те се печелят!По-важно е ,че вие сте живи и здрави! 

- правим каскади облечени в спален чувал - нахранени, но с никакво намерение за сън! Мъжа ми го е кръстил Каспър!
още нищо!
.
Веси спинка, но после отива при баба.
От сега само постоянно бърбори! Показва къде е лампата. кошарата, мама, баба, тати, дядо (Най-вече), нали той най много я лигави. Показва колко голяма ще порасне, като си вдига ръцете нагоре. Като види нещо, казва "А" учудена. Показва къде е коритцето, пляска с ръце за браво. И такива други. Ами момичета това е за сега