Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!! Simple Smile

Благодаря за комплиментите, много сте мили!!!

Доника - направо ми се изправи косата. Дано всичко да се оправи! Старите хора казват: "Всяко зло за добро!"

За зъбките - аз му ги мия само с водичка и от тия силиконовите четки. Тия дни ще почета малко повечко и може и някоя паста за зъбките да му харесам.

Преди малко сготвих и след малко ще хапваме - картоф, морков, тиквичка и копър - едно от любимите му ястия.

Някой знае ли дали вместо със сухар, може да се прави попара и от коричката на хляба?
Иринии - какво мляко пиете?

Вчера се запознахме с децата в парка и Георги така си игра с тях, че като се прибрахме заспа в 20.00 и не е мръднал цяла нощ, чак до сутринта към 8-9 стана.

Ето още една морска снимка, с която пожелавам на всеки да изживее незабравима почивка на морето:

# 211
Да са живи и здрави всички именици и минирожденика Самоел!

Вени, Дони, Фибичка, какви ужасни истории! Наистина най-важното е, че в крайна сметка всички сте живи и здрави! Дони, трудно е да си представя даже шокът, който си изживяла! Дано всички страхотии са зад гърба ви. Ама наистина сте си изчерпали квотата за века!!! Фибичка, не знаех, че по нашите географски ширини има такива гадинки.

Вчера се запознахме с още две сладки септемврийчета - Алекси и Калина, една много чаровна какичка и техните симпатични майки. Надяваме се да продължим да разширяваме кръга от реални запознанства. Изкарахме си много приятно.

Ние сме добре. Аз си мисля, че чистя покрай Сашко. Е, все нещо посвършвам, но сме си двамата и сега, докато си седи на гърнето, се възползвам да се обадя. Днес ще ходим на късна разходка, че вчера излезнахме в 10 и се прибрахме в 20:30 часа.

Меги, много поздрави на Троян. Кога ще си вземете диска?

Малкият мъж ме зове! Приятен следобед и целувки на всички!

# 212
Здравейте и от нас!
Честит празник на всички именници днес!Да са живи и здрави и много щастливи!
Доника,направо ужасна история CryРадвам се,че всичко се е разминало!Не се притеснявай за парите-те се печелят!По-важно е ,че вие сте живи и здрави! Hug
Деси,чудесни морски снимки!  bouquet
Мила 84,ние също имаме това жирафче и успешно пуска кубчетата вътре,после си отваря вратичката и те се изсипват отново!Открил е,бутонът който свири и бърка с ръчичката и само го натиска,много е смешен,но наистина с тази играчка се забавлява много! Grinning

radosty22,радвам се да ви "видя" отново,пиши по-често как сте! HugНовината за сестра ти е чудесна,браво на смелостта й,лека и безпроблемна бременност и страхотно бебече и пожелавам! Peace

Приятен ден на всички,днес наистина времето е по-хладно и чудесно за разходка!  Hug

# 213
Здравейте мацки
Ирини Много благодаря за предложението,но длизо до нас има магазин на чико и мога да си купя такава.Аз търсих на Ненадент която е със четката и е спецялно за първите зъбки.
Аз не бях много добре и днес посетих лекарката ни.Някакъв вирус съм лепнала,но вече съм по добре.Ходих чак до младост(там ми е лекарката).После се разходихме в борисовата с една бременна приятелка и още една с детенце на годинка и половина.Неси много се впечатли от него(а и то от нея).Купихме си едно такова за съпунени балончета.Неси толкова им се радва.Много е станала сладка
А за жирафа-ами аз знам че са от промоцията на памперс.Нашият е подарък от една приятелка(пак от промоцията го е спечелила)На мен ми се стръваше много глупав,но Неси си го харесва.
А трябваше да започна с
Честит имен ден на всички празнуващи форумки и на техните семейства и приятели.Със здраве да си носите името
Вчера ми се развали СД картата на фотоапарата и понеже не е минала година от закупуването и ми я смениха в магазина с нова.Значи да знаете че имат попринцип гаранция една година
Лек ден че ние излизаме малкода се разходим и напазаруваме

# 214
  • София
Привет момичета-кокичета. Тъкмо приключих с чистенето след вчерашната фиеста....Кой какво прави-аз все чистя Sad
Искам да благодаря на всички за милите думи. Аз лично вече се успокоих, но не така стоят нещата със свекър ми и майка му. Горката баба Дочка-трепереха и краката вчера цял ден Sad
На второ място-Да честитя именния ден на всички празнуващи. Да им е живо и здраво името дълги години  bouquet
Мила, с предложението за прозорците ще се възползвам следващия път  Joy
Меги, да цункаш малкия ми колега-чистник Simple SmileХриси засега проявява интерес само към пералнята, но може да отваря и вратата на камината, което ме плаши какво ще правим на зима...
Стели-ссд, ти поне чуваш мамамама, а аз само баба Sad
Е, ние проблеми с миенето на зъбите нямаме, просто защото нямаме все още такива. Чак ми е любопитно вече как ще изглежда озъбен.
Ох, викат ме ....

# 215
Честито на празнуващите! Да им е живо и здраво името!

# 216
Хей, сладурки, здравейте! Grinning
Най-накрая намерих временце и за себе си. Веси вече спинка блажено, Мими тича по двора, а аз се възползвам от спокойствието, което цари у дома. Grinning
Честита 10-та месечинка на Самоел на ileo! Да ти е жив и здрав и много да те слушка! Heart Eyes

И аз да почерпя, че днес моята сестричка Петя (аз си я наричам Петух Laughing) е именничка! Да ми е жива и здрава!

Честит имен ден на съпругът на yoana77, таткото на irinii и племенника и свекървата на steli-ssd! Да са ви живи и здрави любимите хора!

Доника, радвам се, че вече си по-спокойна. Hug И ние като вас, нямаме проблеми с четки и пасти за зъби. Няма ни ги зъбите още. Laughing
Mila84, чудесна идея даде със сапунените балончета. Grinning Мими много обича да играе с такова, но виж, не съм се сетила да покажа на Веси. Сигурно ще и е забавно. Хубаво е, че вече си по-добре. Hug А Неси как е?
radosty22, много се радвам да те видя отново сред нас! Hug Колко новинки има около теб и все чудесни. Grinning Как ви се отразява новото местожителство? Разкажи повече за живота там. Честито на сестра ти! Браво на нея!
Ави, браво на Сашко, голям мъж е вече, щом седи и на гърненце. Grinning И аз като теб, все си мисля, че чистя покрай децата. Ама те и двете едни "чистници"... Особено Мими. hahaha
mama_megie, вие обиколихте цяла България. Grinning Приятно изкарване при мама и нека цял Троян ви се наслади.
Desssy, морските снимки са чудесни. Пак ми се преиска на море. Simple Smile За попарата, не е задължително да е със сухар. Може и с хляб, дори да не са корички. А пробва ли с овесени ядки?
fibi4ka и аз преди години видях скорпион, беше се покатерил на терасата у дома в Бургас. Shocked Доста страховито изглежда, но нашите не са така опасни. И все пак, когато имаш дете, косата ти се изправя като видиш такова нещо.
irinii, желая ви от сърце да посетите това гръцко островче! Звучи страхотно, романтично и идилично.
tzvety, страхотен букет! Истинска наслада за окото. Обожавам цветя. Grinning
Днес времето беше страхотно. Ветровито и много приятно за разходки. Ние се възползвахме максимално. А утре имам натоварена програма. Ще ходя на пазар, после в Пловдив ще водим Мимката на психолог, от там трябва да отскочим до Метро (най-после ще си имам масичка и столчета за двора Grinning) и след това ме чака чистене.
Спокойна нощ на всички! Целувам ви! Hug

# 217
  • Пловдив
Добър вечер на неспящите и от мен!

Моето разбойниче не спи newsm32 1crib - правим каскади облечени в спален чувал - нахранени, но с никакво намерение за сън! Мъжа ми го е кръстил Каспър! Joy
Днес и ние се възползвахме от приятното време и се поразходихме следобяд! А преди обяд аз ходих на разкрасителни процедури.
Ехххх и ние още нямаме нужда от четка за зъби - още ги чакаме. Венеца е вече доста набъбнал и побелял и зъбчетата прозират отдолу, но ....... Thinking още нищо!
И не знам поради каква причина, но следобяд Стенли въобще не иска да яде - кашата категорично ми я отказва, както и пюре..... newsm78.
mari_anka , пълна ти е програмата за уикенда!

А къде се загубиха сладурче и двв?!

Приятни сънища!

# 218
Хайде мацки,ставайте,деня е прекрасен!

И кафето слагам Hug

На всички приятни почивни дни!

# 219
Добро утро, момичета!

Носи се аромат на прясно сварено кафе...

Да е честита днешната месечинка на Веси на Марианка и на всички останали бебчета, чиито майки отдавна са ни забравили! Да растат весели, палави и игриви!

Мария, оправи ли се устничката на Филип? Мила, оздравяхте ли с Неси?

Учудена съм колко работа свърших вчера вкъщи със Сашко покрай мен. Направо не е за вярване какво може да направи човек като се мобилизира.

Весели и усмихнати почивни дни и от нас!

# 220
Добро утро, ранобудни сладурани! Grinning
Благодаря на yoana77 за прекрасното кафе и на Ави, че се е сетила за нашият минипразник днес! Hug
Черпя ви за здравето на моята Веселушка.

Честита месечинка на Константин на Лесси, Йоан на Cocolina, Александър на nesi 2006, Aтанас на Цвети и Калоян на sleepy! Да са ви живи и здрави дечицата!
Права е Ави, момичетата отдавна ни забравиха... Confused Е, нека знаят, че ние не сме ги забравили. Simple Smile
Сега отивам да се приготвям, че заминаваме за Пловдив. А и Мимка трябва да накипря. Flutter Веси спинка, но после отива при баба.
Целувам ви! Усмихвайте се днес, повече от вчера, а утре повече от днес! Hug

# 221
честита месечинка на Веси на Марианка! Да е жива и здрава,много засмяна,за радост на всички около нея!

# 222
  • Пловдив
ЧЕСТИТА 10-ТА МЕСЕЧЕНКА НА ВЕСИ НА МАРИАНКА!

Да ти е много здрава и усмихната.

# 223
Здравейте, мамета!

ЧЕСТИТА 10-ТА МЕСЕЧЕНКА НА ВЕСИ НА МАРИАНКА! дА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ!  bouquet

Как сте? Вече времето захладня. Аз се чувствам по добре. Вчера бяхме с Даная на Детско парти, на Рожден ден на едно наше приятелче, което става на 3 годинки. Имаше много емоции и клоун. За съжаление обаче, то миличкото беше нещо с вирусче някакво и само повръща. Лягна да спинка на обед и изтърва всичко, но ние за негова сметка се посмяхме. Да и в жив и здрав на моята приятелка! Hug Даная кара паяка с бясна сила. Блъска се навсякъде и престиска очите като види че ще се блъска някъде, много е смешна. Да ви кажа изправя се вече сама в кошарата и се хваща за решетката. Започва да обикаля в кръг по парапетчето на кошарката... Нали си имаше една играчка пееща над кошарката , сега вече я няма защото и се случи случка да ви кажа. Вече я докопва и я разглабя на парчета. И аз реших да я прибера, за да я запазя, докато все още не и е дошъл края.
Другото е че много и знае устата, като проговори съвсем ще е голяма тракачка, както се казва ooooh! От сега само постоянно бърбори! Показва къде е лампата. кошарата, мама, баба, тати, дядо (Най-вече), нали той най много я лигави. Показва колко голяма ще порасне, като си вдига ръцете нагоре. Като види нещо, казва "А" учудена. Показва къде е коритцето, пляска с ръце за браво. И такива други. Ами момичета това е за сега

Ставам! Чао! Лек ден на всички!!! Hug

# 224
Честит празник на Веси!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Момичета,днес съм канена на кръщене и бързам да се приготвям!
Лек ден на всички и много усмивки! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт