МАРТ 2006

• 11 261
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Mila,Честита годишнина!  bouquet И весело и романтично изкарване на празншка!  Heart Eyes  Lily,и на вас приятно изкарване в Москва! Hug Azzy,Честито повишение  Peace И ти пожелавам,ако си бременна да вземеш най правилното за теб решение! Heart Eyes

# 106
Здравейте
аз пак се поизгубих и не съм писала и чела от месеци. Просто не зная как успявате да свършвате всичко  Embarassed но аз не мога.
Прочетох набързо само последната страничка и ме извинете, че не съм в час.

Поздравления за Мила   bouquet да си изкарате хубаво.

Всички болнички да оздравяват бързо!

И Ники днес ми се стори топла - 36,9Т, дано да не я вдигне довечера, но иначе е здрава.
При нас режима е 8,30 - 9ч става, не закусва понеже ми писна да я насилвам и да си тровя нервите, излизаме около 10,30, но не всеки ден. Към 12 обядваме пюре /супа/, ака на гърнето и около 13 заспива. Спи до 15 - 15,30, 16ч - хапва супата с 2 сухара и като се натуткаме излизаме, понякога пак ака на гърнето преди това. Зависи кога се приберем, но понякога успявам да и дам крема към 19,30 или ако остане се мъча сутрин за закуска, но в повечето случаи го хвърлям. Заспива към 21,30 като пие АМ средно 180, и сутрин към 6ч също. Чудя се до кога се дава АМ и не е ли по-добре да минем на кисело мляко?
А що сеотнася до плодове - с тях се хранят само майките  Laughing, не зная това дете до кога ще ме изтезава така Mr. Green
Поздрави от нас  Hug

# 107
  • София
Мила, честита годишнина!!!  bouquet Почелавам ти една незабравима романтична вечер и още дълги години прекрасен брак!!!
Много болна тема за мен сте започнали. Симона не мога да я накарам да се задържи на гърнето, нито на седялката за тоалетна, камоли да разбере за какво става въпрос. Не я насилвам- в никакъв случай, но я слагам периодично да я пробвам-никакъв шанс. Знам, че е още малка, но малкото ми братче ходи до 3 години с памперс и само като видеше гърнето и бягаше на далеко. Май и ние на там вървим. Далеко съм от мисълта, че ще и махна памперса, но  искам да разбере поне за какво служи гърнето. Не става нито с играчки пред нея нито на ръце...
Веси и аз съм в огромна чуденка за количките. Колкото и да не ми се иска да се разделям с Куинито и големите му гуми вече ми е тежичко. Спряла съм се на варианта- Куини Зап и Бебе Конфорт ВИТ. И двете са леки, но и двете са с малки гуми и без багажник или кош. Запа като чели повече ми харесва като дизайн, а и гумите са малко по-големи. Вита пък е много лек...Куинито пък ходи по всякакви баири и дупки всеки ден минава през всякакви препятствия... За квартала ми е назаменима, но като тръгнем на морето заема целия багажник. Ако може спецовете да се включат със съвети!  Praynig Знам, че Констанс беше се спряла на ВИТ, но се отказа.
Констанс, ако се появиш, моля те включи се със съвети. Дано Тино се е оправил вече, да си починете добре.    bouquet

# 108
  • София
Мила, честита годишнина   bouquet Много щастливо изкарване на празника и почивката  Heart Eyes

Аз не мисля да сменям количката - Ема почти не се задържа в нея. Не иска да се вози откакто проходи  ooooh! Ако сме с количката бутам нея и влача Ема, затова вече не си правя подобни експерименти. Излизаме без количка  Blush

# 109
  • София, център
Снимки, снимки, снимки…прекрасни, коя от коя по-хубави и оригинални! Поздравления на фотографите, а за Кайо просто това видео ме  разби…

Виждам някои са били на морето, а други сега карат..супер…тук наистина не е за седене!

Констанс да се оправя Тино и да даеш координати за къщата!

Ние сме си добре мием зъбите вечер с кеф изяждаме пастата!
                             гърнето е зарязано …една мечка седи в него!
                             падаме, ставаме… оправя се сама…внимателна е като цяло, праговете ги прескача…
                             като сме навън се разхожда сама до 15-20 метра и се връща …не я гоня!                  
                             спим следобед от 13 до 16 часа - спи, не спи…в леглото е!
                             искаааааааааам море, но чак септември!

Заминаваме на един язовир , на къща на брега на 29-ти, без бебе, малко да разпусна и аз! Ще се пека и ще си почивам, ако е рекъл Господ!

Лятната количка, трябваше вече да я имам ама аз се мотам и то лятото ще мине..иначе искам да си взема Bugster  като на miki3!

Чао от нас и целувки на всички
…и да оздравяват болничките!

# 110
Мила, честита годишнина   bouquet   bouquet   bouquet   Все така да се обичате и да сте щастливи  Hug   bouquet
Аз си мислех, че само моето дете не яде плодове, с изключение на ябълка нищо друго не иска в натурален вид, само на фрешове пие почти всичко  Simple Smile
Вечер също сме на АМ 180 мл., които напоследък никога не изпива и сутрин около 6 още 180 тогава се изпиват до капка!
Ази, ти си знаеш най-добре за бебето, аз напоследък все повече отлагам момента за друго дете, колкото ми се искаше преди няколко месеца, сега толкова не ми се иска, единствения шанс да имам в близките 3-4 години май ще е ако случайно се получи, защото и аз не бих направила аборт...

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 14:53 от EkaterinaM

# 111
  • Варна
Мила, честита годишнина и от мен! Много любов и щастие ви желая!  bouquet
Лили, много хубави снимки. И ние с мъжа ми мечтаем да посетим Москва. Прекрасен град! Heart Eyes
Ази, трудно се взима решение в такава ситуация.  И аз като теб бях пред голяма дилема и настръхвах само при мисълта за аборт. Знаеш как завърши всичко. Wink Но каквото и да решиш, ние сме с теб!  bouquet
Сега да се оплача-от днес Преслав е на АБ. Доки се съмнява за пневмония. Не му направиха снимка, но каза, че какъвто и да е резултата, няма да промени лечението. Много кашля милия, снощи не сме спали и двамата. Накрая, към 5 се успокои, но Габи се събуди да яде и после до сутринта мърка отгоре ми от колики. Tired На всичкото отгоре и мен започва да ме боли гърлото. ooooh!
Отивам да се опитам да дремна, ако Преслав благоволи да заспи, а Габи не се събуди преди това. ooooh!

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 15:13 от Katia_N

# 112
Привет !
Ние днес в голямата жега сме си в къщи ,че асансьорът не работи и Стела заспа часк в 16 часа , при положение че стана в 9 и малко. Така поне имам време да драсна някой ред , а после може да слезем за малко  в района. Стела от сигурно два месеца и повече е само с един сън , но пък сутрин спи до 9-9:30 , а вечер заспива към 22-22:30. Закуска сутрин рядко хапва , защото е сукала преди това при зори и няма аптит , понякога малко плод или нещо от моята закуска.  От плодовете любима си остава ябълката , череши хапва 1-2 - повечето ми ги дава аз да изям , праскови май не харесва въобще. Ягоди и малини не съм предлагала още.
За гърнето я слагам сутрин като се събуди , изпишквала се е няколко пъти , но като сме навън по цял ден няма как. Мисля ,че знае чат-пат за какво служи гърнето , защото като й кажа да дойде с мен да се изпишкам и тя ми носи гърнето си Joy
И да не забравя : Мила , честита годишнина   bouquet Много здраве, любов и дъъъъълги години семеен живот  bouquet
Ази , честото повишение на заплатата !!! А мен да питаш по добре първо си направи теста , пък после ще му мислиш.
Кате , бързо оздравяване на Преско и на другите болнички Hug
Лили , много хубави снимки Hug
Хубава и по-прохладна вечер от мен Hug

# 113
  • In the jungle out there..
Малко снимки

Парола: bebe

# 114
Здравейте и от мен!
Мила, честита годишнина! Да сте живи и здрави, мнго щастливи и вечно влюбени!
Ази, честито повишение! Ще стискам палци всичко да е наред при теб и да не се налага да правиш аборт, ако наистина си бременна!
На всички болнички бързо оздравяване!
Аз още не съм купила четка за зъби, защото Александра не дава нищо да й давам в устата, но ще трябва да пробвам! На гърне я слагам след всяко ядене!
Лека вечер

# 115
Привет  Simple Smile

Мила честит празник, желая ви много да се обичате  Hug

Илин сутрин става към 8:00, взимам го в нашата стая и в леглото изпива 240мл. АМ, все още не може да издържи до 14:00 без сън и затова към 10 спи около час, обяд към 13:30, сън от 14:00-16:00, хапва десерта от кухнята, вечеря към 20:30 и го слагам към 21 в леглото, но нещо от както е много топло и заспива след 21:30, та общо взето това ни е режима  Wink

# 116
Мила,честита годишнина ! Толкова духовито звучиш  Grinning,дано си изкарате весело и романтично.Пожелавам ви много щастие . Heart Eyes

Аззи,все хубави новини .Ако е истина ,не се плаши ,ще се справиш .Все пак ти си решаваш ,но ако е така ,значи е трябвало да стане .каквото и да решиш си права .  bouquet

Всички снимки са много хубави ,прекрасни деца . Heart Eyes

Вики още покашля,но като цяло е много по-добре . И мен ми дразни нещо гърлото ,явно е вирус .Бързо оздравяване на всички дребчовци . Heart Eyes

# 117
Здравейте момичета  Hug
Мила честита годишнина! Всичко най-хубаво ви желая   bouquet  bouquet  bouquet
Благо се спаси от жегите с баба и дядо на Боровец  Flutter а ние с татито си почиваме идеално.
По темите - на гърне не ходиме, зъби не миеме, плодове ядеме всякакви в огромни количества, навън се гониме здраво, 1 минута не засяда, спи от 13 до към 15, закуската му е АМ в 6 часа /мислех че само Благо има още нощно хранене, ама гледам и Мишето на Катето си хапва тогава/  Laughing
Ази, първо теста, пък тогава му мисли  Hug каквото и да решиш, ти знаеш най-добре  Peace Честито повишение   bouquet
Кате Бързо оздравяване на Преслав, дано не е пневмония  Hug
Калаза, Лили малките са сладури големи  Grinning

Лек ден

# 118
  • София
Милички, благодаря за успокоението!
Дойде ми, а всички признаци са били явно от ПМС и високите температури, а закъснението, защото не се храня като хората.
Но си изкарах все пак няколко безсънни нощи в размисли и страсти.
Много ви обичам!

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 18:20 от Azzy

# 119
Azzy,радвам се за теб!  Hug Пък дай боже,когато му дойде времето и си готова да имаш и втора бременност  Wink

Общи условия

Активация на акаунт