От доста време не съм писала. Почти не ми остава време. С 3 деца не било много лесно пък и макар племениците да са големи.
Как издържат децата ви в тези жеги? Вики пищи, реве, кисела е. Ужас е направо. Непрекъснато сме на чешмата да я мокря с вода. Не може да спи спокойно, не яде на обяд, но и аз не я насилвам.
А как се справяте с комарите? Взех на Чико едно гелче, но ми се струва че няма ефект - цялата е изпохапана. Направо ми е жал като я гледам.
Мила, честито!
Веси, незнам дали си струва да си взимаш нова количка. Вики от 1 месец не се вози в нейната. Иска да ходи и изобщо не мога да я накарам да седне. Ползваме я само като трябва да отида до магазина да пазарувам.
За гърнето - изобщо не го иска това гърне и аз си чакам да дойде момента когато няма да пищи.
За режима - става в 8-9 часа. Закусва каша, попара, кус-кус, филийка с кашкавал. Към 10 часа давам плод. Най-обича череши и ябълки. Яде и банани и праскови. Диня и ягоди много не ги обича. Обядва в 12,30 и заспива в 13 часа. Става в 16ч. и закусва, ама това преди да почнат жегите. Сега спи по 40 минути и цял ден е кисела. В 20,30 вечеря. Ляга в 22 часа и изпива 150 мл АМ. Нямаме проблеми - яде всичко от кухнята.
За говоренето - опитва се да казва нови думи - конче - конке, лампа - ампа и общо взето повече си говори нейни си неща. Но се е научила като иска нещо да ме води и да ми показва какво да направя - да й пусна телевизора или уредбата, сочи ми вратата и си носи обувките да излезем и ей такива неща.
Хайде че много дълго стана.
Пак ще се включа като мога.
Целувки

Катя беше много разстроена.Аз се опитах да я поуспокоя, но как да успокоиш една майка в такава ситуация.
,милата душица
Пооблиза и няколко камъка, ама какво да се прави
Ще кача и снимки, когато мога. Тази нощ спа непробудно до 5ч, после се посъбуди за чай и пак заспа до 7.30, което си е направо рекорд за нея, имайки предвид, че се буди обикновено в 6.00