МАРТ 2006

• 11 263
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Привет мами,
От доста време не съм писала. Почти не ми остава време. С 3 деца не било много лесно пък и макар племениците да са големи.
Как издържат децата ви в тези жеги? Вики пищи, реве, кисела е. Ужас е направо. Непрекъснато сме на чешмата да я мокря с вода. Не може да спи спокойно, не яде на обяд, но и аз не я насилвам.
А как се справяте с комарите? Взех на Чико едно гелче, но ми се струва че няма ефект - цялата е изпохапана. Направо ми е жал като я гледам.

Мила, честито!
Веси, незнам дали си струва да си взимаш нова количка.  Вики от 1 месец не се вози в нейната. Иска да ходи и изобщо не мога да я накарам да седне. Ползваме я само като трябва да отида до магазина да пазарувам.

За гърнето - изобщо не го иска това гърне и аз си чакам да дойде момента когато няма да пищи.
За режима - става в 8-9 часа. Закусва каша, попара, кус-кус, филийка с кашкавал. Към 10 часа давам плод. Най-обича череши и ябълки. Яде и банани и праскови. Диня и ягоди много не ги обича. Обядва в 12,30 и заспива в 13 часа. Става в 16ч. и закусва, ама това преди да почнат жегите. Сега спи по 40 минути и цял ден е кисела. В 20,30 вечеря. Ляга в 22 часа и изпива 150 мл АМ. Нямаме проблеми - яде всичко от кухнята.

За говоренето - опитва се да казва нови думи - конче - конке, лампа - ампа и общо взето повече си говори нейни си неща. Но се е научила като иска нещо да ме води и да ми показва какво да направя - да й пусна телевизора или уредбата, сочи ми вратата и си носи обувките да излезем и ей такива неща.
Хайде че много дълго стана.
Пак ще се включа като мога.
Целувки Simple Smile Heart Eyes

# 121
Мила честит празник със закъснение  Heart Eyes Още много по толкова да изкарате с любимия  Grinning

Аззи, явно си била доста на тръни тези дни. Но важното е, че всичко мина и сега си спокойна  Grinning И имай едно на ум и се грижи за себе си. Работата няма край  Peace

Маги напоследък я виждам, че и тя прави опити за комуникация и разговор. И то не само с мен, а с всеки срещнат на улицата  Laughing Постоянно маха и се хили на всеки срещнат. Бяхме на ресторант преди няколко дни и посрещаше всички на вратата и викове, махове и хилене  Laughing

А за количката, вече съм решена да я сменям. Ние все още доста я използваме и Маги дори сама си се качва в нея, като се измори да ходи пеша. А и аз доста шавам извън квартала без кола и ми трябва количка, която да ми е сигурна и проходима. Оказа се, че това ми е по-важно от килограмите на лятната. Така, че реших да не взимам лятна, а лека комбинирана. Тъкмо ще я използвам и за второто бебе живот и здраве. Харесах няколко, които са по 1-2кг по-тежки от сегашната ми. Така, че имам избор. Въпросът е, че още не съм споделила с мъжо  Mr. Green Просто не ми се мисли, само като подхвана темата за нова количка... ooooh!

# 122
Влизам с лоши новини.
Катето Н ми се обади,ч е малката Габи се е заразила от Преско и трябва да влезе с нея в болницата. Sad Катя беше много разстроена.Аз се опитах да я поуспокоя, но как да успокоиш една майка в такава ситуация.
Да им пожелаем всички бързо оздравяване и дано да на никого не се налага повече да влиза в болница!
Успех Кате! Стискаме ти палци и сме с вас!  bouquet

# 123
  • София
Катенце,стискам палци Габи бързо да се възстанови Praynig,милата душица Sad
Бързо оздравяване на всички болнички!
Дани е със сополи и леко разстройство,но при нас е от зъбите,никнат му долните два предкътника.

# 124
  • In the jungle out there..
Стискаме палци малката Габи бързо да се оправи Praynig Praynig Praynig Не ми се мисли в тия жеги какво е в болниците, пък и въобще де....

Никола е със задна хрема, от която кашля, ужасно възпалено дупе и абсолютна липса на апетит, всичко това от зъби, в комбинация с жега Confused Поне е в добро настроение...

Всички болнички да оздравяват бързо Hug

# 125
Дано Габи бързо се оправи ид а се приберат с мама в къщи  Praynig И на другите болнички бързо оздравяване  Grinning

# 126
Милите Габи и Катя! Дано по-скоро да се стегне бебка и да бягат далече от болницата  Praynig

Ние вчера цял ден бяхме на Гложенския манастир. Криси не се спря. Умори мен, баща си и една наша приятелка... Искаше само да ходи, а нямаше как да е сама, защото бяхме в една беседка в гората, до един горски път, под който беше пропастта. Но като цяло нямам оплаквания, яде си на обяд, каквото ядохме всички - краставици, домати, шунка, кашкавал, хляб... такива неща, като за пикник. Похапна и кал  Sick Пооблиза и няколко камъка, ама какво да се прави  #Crazy Ще кача и снимки, когато мога. Тази нощ спа непробудно до 5ч, после се посъбуди за чай и пак заспа до 7.30, което си е направо рекорд за нея, имайки предвид, че се буди обикновено в 6.00  Tired

Лек и прохладен ден от нас!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 15:21 от DessyM

# 127
Здавейте,милички!
Ели, милчка, ти имаш ли пестава какво ми мина през главата като прочетох това с лошите новини и името на Катето.................няма да казвам защото е много страшно,тая ми бременност съм няма такава паника и само лоши неща си мисля.........не мог да се успокоя вече 5 мин -голяма съм патица.............стискам палци мъничката душичка да се оправи бързо и никога да не се налагат такива работи повече...........ох, чак ревнах............то бива емоции ама мойто на нищо не прилича вече............
... кажи на Катето ако се чуете, че всики сме духом с нея, пегръщаме ги  силно и стискаме палци да се оправят бързо
Моят син вече си е ок, къпем се в басейна сутрин и след обед, ходим до плажа рядко....

Момичета и тук да кажа- ако децата ви имат разстройство лека е отвара от камшик-100% действа и е напълно  безвредно.На Константин не му помогнаха нито дренки, нито шипи, диети  всякакви такива.Като изпи камшика все едно не е било нищо.

Да ви се оплача вчера тук беше адски горещо и по ед време към 15:00 часа слъцето се скри и като заби една гадушка с големината на орехи-егати ужаса.Покрихе си колата с олекотени завивки, но пак е цялата набита.С нея се возим предимно аз и детето и сега какви разправии са не ми се мисли направо и поне 1 седмица ще съ без кола като се приберем, което ще е средата на юли, а имам да пазарувам толкова много за бебето-купила съм си 2 парцалчета и нищо друго все още..........

Схвнах се на едно място  ще ставам

На всички лек ден

# 128
konstans, извинявам се, че съм те уплашила  bouquet
И аз много се тревожа за тях и ще им предам вашите пожелания

И нас ни би градушакат вчера. Бяхме на пикник в Екопарка на Св Константин и Елена , от нашата фирма  и като ни запука,че бяхме и с Галя и с на майка ми колата ooooh! Стана цялата на дупки, ужас. А мъжът ми през цялото врем повтаряше : " Добре, че не си купих нова кола тази седмица, слава богу, че не я купих" Но беше и голямо преживяване. Галя беше супер развълнувана Peace

# 129
Момичета, да ви питам, пускате ли климатик в помещението с децата? Аз, честно казано, не смея.  Embarassed Но следобяд в нашия хол направо става като във фурна и се чудя дали да не пускам по малко климатика на по-висок градус, вместо да се спасяваме в другата стая newsm78

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 16:06 от DessyM

# 130
Милите Габи и Катя! Стискам палци бързо да се оправя и да се махат от тази гнусна болница, че като се сетя какво е...... представям си сега и в жегите сигурно не се живее там. Ели поздрави ги специално от нас.

За климатика - ние пускаме, но за малко колкото да разхлади и после го спирам и стоят затворени вратите. Страх ме е че ще изстине пък и на мен не ми се отразява много добре, имам чувството че се задушавам - че върти мръсем въздух.

Аз да ви се пооплача, че от проблеми се бях занемарила и едва преди месец ходих на консултация АГ и ми откриха някакво срастване от секциото и то ме е боляло, но не съм обърнала внимание. Боля ме до третия месец и си мислех че е нормално. Пратиха ме на физиотерапия 10 дена и тъкмо я приключих. Чудя се дали това има връзка с евентуална следваща бременност и след секцио след колко време е препоръчително да се забременее отново.

Голяяяяма жега  Tired

# 131
Кате,стискаме палци  Hug малката Габи бързо да се оправи! Hug

# 132
Привет!Днес е Еньовден и моята Яна и мъжът ми имат имен ден. HugЧерпя ви,макар и виртуално. beer
Освен това вече си имам и аз христянче...днес кръстихме Янето.Кръщенето беше   в Клисурския манастир.Много ми хареса,ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146989&view=1&photo=1

Бързо оздравяване на дечицата. Praynig

# 133
Наде, честит имен ден на малката Яна и на мъжа ти! Да са ти живи и здрави и много да те радват!
Стискам палци на Габи бързо да се оправи, ама така е с две дечица, какво да се прави! Бързо оздравяване и на всички останали болнички!
Лека вечер

# 134
  • София
Наде,честито християнче и честити ти именници!Да са ти живи и здрави!  bouquet

ГерДа,дано проблемът е изчезнал след физиотерапията Praynig,а за това кога е препоръчително да се забременее след секцио нямам представа newsm78,да кажат мамите раждали секцио.

Лягам си,че вече едва гледам Tired Лека и прохладна нощ ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт