МАРТ 2006

• 11 237
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Ази, мила, адски си права!Като ученичка нещата бяха съвсем други-в гимназията имах много приятели, а и не само там...запомнила съм живота навън като приказка, а в България се прибирах само за купона през 3 месеца.Едно от нещата, заради които съм още тук е всичко , което казваш.
Аз малко не премислям нещата много често и се хвърлям в огъня от раз, сега пак нещата отиват на там като се познавам и пак точно , заради това, че какво пък толкова можем да се приберем винаги, ама не е баш така и нямам право вече(семейна с 2 деца) да бъда такава.

Аз също не давам разни боклуци за ядене.Константин никога не е опитвал зрънчо и няма и да опита скоро.Сладолед е близвал и хич не го харесва, отвратен е  от студеното , не знам.Бисквити яде всеки ден, но само обикновени.Солети давам -сам си иска , когато го сърбят венците.
С чип са нещата са както със  не!
В последно време забелязвам , че детето много обича  и това много ме радва.Малините, пъпешите и дините са му фаворит, но и всички други много обича!

Кате, ако се помотам още малко току виж верно станало...........

# 226
  • София
Здравейте, здравейте, здравейте, Hug
Да се сетя и аз да драсна някой ред накрая Embarassed

Ние в Петък заминаваме на море Grinning Стискайте палци всичко да е наред Peace

На Денито му изби 5-тия зъб Crazy Mr. Green Вече превъртяхме и двамата от тия зъби. Като ви чета 14-16 зъб и все едно ми говорите за далечното бъдеще Crazy
Вече много добре ходим, чак подтичваме Laughing С гърнето сме до никъде Blush Като го питаш дали има Аки казва Да , ама на 15-тия път Mr. GreenГовори някакви глупости , нещо си фъфли сам много му се смееме Laughing
Аз постоянно си вися в Стрелбище и сега като си дойдох, ако знаете какво е вкъщи Crazy
Тръгнах да пера и спряха водата и се ядосах и зарязах всичко #2gunfire

Дейзи ама вие съседи ли ще ни ставате Grinning
Констанс ти си егати героя Shocked с тоя шкембак Wink само се шматкаш наляво надясно Laughing
Не те ли е страх, че може да родиш на морето newsm78 Както казваш че си родила бързо newsm78
Аз ако второто дете го раждам като първото, ще мога и от Щатите да се прибера Joy
Я кажи като с най пресен опит как маза Тино с кремчетата против слънце Rolling Eyes С кой фактор, колко често, По колко стояхте на лънце.
Нали каза, че въобще не е изгорял, значи добре си се справила Peace

Какво друго да кажааааааа newsm78 не се сещам newsm78

Ще се пробвам да кача снимки Peace

# 227
ketito, аз да ти отговоря ,а като Варненска мама Grinning
Аз използвам фактор 50 на Ейвън за двете деца и съм много доволна. Използвам тази марка от както Галя беше малка, всяко лято. Не сме имали проблеми,а тя е с много нежна и бяла кожа.
Приятно изкарване на морето!

# 228
  • София
 elly_G  А мен Личната лекарка ме посъветва да взема 30 newsm78
Сега имам две 30-ски Rolling Eyes дали да взема 50 newsm78

# 229
Кети, ползвах едно кремче с пулверизатов на Виши- 30 фактор през 2 часа, действа и във водата, на него си пише че става за деца.На слънце го оставям по малко, защото всички сме като мляко, а и с тънки кожи.Иначе след 10:30-11:00 никакво слънце и преди 17:30-18:00 часа.Единия ден , когато нямаше ток стоя цел ден в басейна, намазан  и под един чадър.

# 230
Здравейте и от мен  Hug малко се е пораздвижила темичката ни тези дни  Heart Eyes
Констанс вече започваш да ме притесняваш с тези пътувания  Wink а и като те знам какъв магнит за приключения си току виж родиш някъде по морето  Heart Eyes Иначе добре ще ви се отрази една почичица сами без детето  Peace а по повод заминаването извън БГ незнам вие какво ще решите ама при нас нещата тръгнаха много на сериозно  Rolling Eyes
ketito  на вас хубаво изкарване  Hug а всъшност къде последно решихте да ходите ,че като се видяхме все още беше в процес на търсене  Crazy
Дейзи ние непрекъснато сме с деца навън и съм малко на мнението на КатетоМ и не съм му копувала специално ,но когато види или го почерпят му давам зрънчо,чипс ,солети и бисквити. Шоколад не съм му давала а сладолед само един път съвсем малко ,но не му хареса въобще/ А другите боклуци в началото много им налиташе ,но точно на втората седмица му писнаха и сега въобще не ги иска само от време на време по някоя гумена бонбонка хапва ,но е рядко де само ако види Симона ,че яде се сеща.
Аз тези дни съвсем се побърках не стига ,че Симона беше болна до вчера днес вече и Алекс е с температура  Tired а на всичкото отгоре племенника ми и мъжа на сестра ми са в нас на гости и в понеделник го водих зет ми в Пирогов да му вадят мъдрец ,но се оказа че трябва да се прави операция и сега правя на ден по 2-3 супи и пасирам на поразия ....абе ужас не е за обясняване ..... ooooh! луднала съм отвсякъде.
лека вечер   Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 22:56 от miki3

# 231
Здравейте!
Дейзи, аз давам само солети. Давала съм малко сладолед, но не го харесва. Шоколад, чипс и зрънчо и аз не давам.
Кети, вие да не живеете по Симеоновско шосе, защото ние живеем в Студентски град до Симеоновско шосе и ако Дейзи или Ази направят детски градини там, ще ми е идеално
Лека вечер

# 232
  • София
Някой знае ли какво става с Мила newsm78 Къде ли заминаха newsm78
Страхотна изненада, много ми е любопитно Sunglasses

Аз живея в Драгалевци bowuu

Мики последно сме в Обзор Crazy
Хотела е на плажа, Олл инклузив, имам намерение да се разхождам само от хотела да плажа и обратно Mr. Green
Казва се Хелиос бийч

Констанс и аз взех на Виши 30-ката имам и още от Чикото пак 30-ка newsm78мисля, че ще стигнат.

Забравих да ви се похваля, че си купих за морето лятна количка Бебе конфорт Вива Wink
Ама след морето ще я продам , искам задължително да е с борд Crazy

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 00:43 от ketito

# 233
Здравейте!

За т.нар. junk foods - аз давам от тях само солети и бисквити. Но съвсем не редовно. Давала съм зрънчо, когато е виждала някое дете да яде наблизо, защото не мога да я гледам как гледа с един такъв жален поглед. Сладолед съм давала да си близне от моя - ако не е шоколадов - не е очарована, Явно й е неприятно, че е много студен  Joy Шоколад не съм давала още. По принцип съм на мнение като EkaterinaM

Аз съм на принципа да не го спирам, за да не стане после по-страшно когато има свободата сам да се тъпче  Wink

Друго за сега не се сещам! Лек ден от нас!  Hug

# 234
Привет мами!

Оф много гадно времето днес Sad
За junk food: давам солетки, много обича, казва им "кетки", обикновенни бисквитки. Чипс, сладолед и шоколад не съм давала , нямам и намерение. Но ако някое детенце яде чипс или зрънчо тя си взима, ако я почерпят, не я спирам.

Констанс, шефа на АГто във Варна е супер специалист (все му забравям името, много е близък с моя доктор) така, че няма страшно ако тръгнеш да раждаш Simple Smile Супер, е че си изкраваш на моренцето бремеността Simple Smile

Аз утре изпращам Анна-Мария към морето, много ми е мъчно, че ще се включа чак към 20 Sad Ама поне знам, че ще и е супер там.

Аз миналата година на морето я мазах с Мустела 50 фактор и La Roche Posey, сега взех и едно стикче на Чико за лице.

Цунки

# 235
Здравейте милички! Heart Eyes
Като гледам от сутринта никой не е писал,всеки е забягнал на някъде  Wink
ketito,приятно изкарване  Hug значи най-накрая се разбрахте с половинката  Grinning  И ние заминаваме в Неделя,вече нямам търпение  Grinning че нещо в тази София гоооляма скука  Rolling Eyes
Цунки от мен  Heart Eyes и Лека вечер на всички! Hug

# 236
Мили мами имам питане,вие може и да сте писали но аз нали рядко влизам-има ли в БГ гащи памперс?Ние от няколко месеца само такива ползваме и съм много доволна,страшно са ни удобни,и се притеснявам,че сега като си дойдем на България може да ни се наложи пак да минем на обикновенни памперси  Thinking
И също има ли памперси бански?или да си нося от тук,че за морето ще трябват.

# 237
Жанче, има всичко. И памперс гащи и бански, спокойно WinkИдвай си смело!
Даже има на различни марки,мможеш да си прецениш кои ще са ви най-добре.

# 238
Здравейте Hug
Относно зрън4овците аз давам само обикновени бисквити и солети,но ако някой го по4ерпи разрешавам,давала съм и шоколад,когато ние ядем и си иска,но само едно блок4е.А за сладоледа да ви разправям,веднъж сядаме на кафе и аз си поръ4ах сладолед шоколадов и като ме видя това дете и като ревна с глас и сълзи и вси4ки нас гледат и си викам ще му дам да си опита,като ми грабна сладоледа и го засмука,всеки опит да му го взема беше последван от писъци и накрая го оставих,ако ви кайа 4е изяде един сладолед за не пове4е от 3 минути няма да ви излъжа,определено му е най лиубимуто ядене Laughing LaughingИ друго да се опла4а как всеки път като отидем в свекър ми и го тъп4ат с боклуци и интересното е,4е свекър ми всеки път ме пита "може ли да му дам" и като кажа "не" и веднага му го пъха в устата,после му викам"хайде стига толкова" и все едно нищо не съм казала,а ако повиша тон за да спре и мъжа ми се сърди Sad,така 4е съм се отказала и си знам 4е като отиде там и ще яде боклуци,преди време му дадоха примерно пържола и пържени картофи,сладолед също,всякакви бисквити.Кофтито е,4е мъжа ми е на мнение,4е детето вси4ко трябва да яде и да не го ограни4аваме,така 4е ги защитава.
Ина4е ходихме на консултация,11 200,83см.
Приятно изкарване на вси4ки които щ? ходят на по4ивка Hug

# 239
Привет мами,много време мина от както не съм писала ама няма време.
Аз давам на Деница всичко, ами то милото гледа кака си и иска какво да правя.
Иначе сме добре надявам се и вие да сте добре и да се радвате на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт