МАРТ 2006

• 11 257
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Жужи  Heart Eyesтакива са цените-3лв на час давам и аз
все забравям да ти кажа-сънувах,че ми остави Илин за няколко часа да си свършиш нещо и те си играха заедно с Боби-странен сън(в този случай се сещам ,че ми липсва Веси отдавна не е писала а винаги тя се забавляваше най много на сънищата ми -Весе пиши как си ако четеш Hug)

Краси Heart Eyes много е красива Емката-цункай я от мен

леле колко болнички-стискам палци Praynig
милички прави ли ви впечатление ,че сякаш има периоди в които повечето бебчета са болни и такива в които всички са здрави

# 76
оф много гадно с тия вируси, дано всички бързо се оправят  Praynig

Жужи, аз давам 3 лв на час, като го гледа само 2 пъти в седмицата ако ми се наложи да го гледа повече от 2 пъти в седмицата и давам по около 2.50 на час. Спред мен около 2.50-3.00 макс е нормално.

С-Мира, Ема е страхотна красавица пу-пу!!!!  Heart Eyes

# 77
Мила, прави ми, сякаш има епидемии, най-вече ми прави впечатление че Али се разболява винаги като планирам нещо - това в кръга на шегата- първия път се разболя навръх рождения си ден, после преди да заминем на екскурзия, сега като планирахме прощъпулник за днеска и една торта за 12 човека дреме презряна в хладилника Confusedпак ще трябва аз да я изям Whistling

Калина да те питам, че забравих, гледам Кайо е бос на снимките, така ли го държиш или е случайно, питам защото аз Али много я държа боса из къщи, и сега ме обвиняват, че аз съм я разболяла.

# 78
Кайо от 1-2 седмици е само по памперс. така и спи. без никакви дрехи. и спи отвит (освен понякога му мятам един чаршаф, ако се събудя нощем, но пък той се поти с чаршафа даже. спим на максимално отворена врата на терасата. и през деня е отворено.
със  сигурност не си я простудила. а който те обвинява, да седне да я погледа за повече от 2 часа, тогава да дава акъл.

# 79
  • София
E-e-e,много болни дечица пак SadДано всички оздравеят бързо Praynig!

Да,Мила,и на мен ми липсва Веси,Зоуи се изгуби също,Калаза не е писала отдавна,ама гледам че чете сега,Борива отдавна не се е обаждала...Сигурно нямат време...

Емката е страшна сладурка! Hug

Ние след малко отиваме на детски рожден ден.Надявам се да не си донесем някой вирус.

# 80
  • In the jungle out there..
Ето ме, Тася! Чета си аз всеки ден, ама нещо нямам муза за писане Confused Ама сега като ме излови, да се изкажа по темите и аз Mr. Green

За гърнето - никакъв акъл не мога да дам Embarassed Правила съм опити няколко пъти, но абсолютно безуспешни. Лошото при нас е, че Никола, първото нещо, което прави като се събуди, е да напълни гащите и чак след това ме буди ooooh! Решила съм да използвам лятото да го държа без памперс и като се напишка, да го оставям 5-10 минути мокър, та белким се светне, че гърнето не е просто готина шапка Joy Чувала съм, че този метод има ефект, пък ще видим...

И ние сме при болните, макар и не съвсем. Никола кашля малко, ама наистина малко, по няколко пъти на ден, няма сополи, Т...Не знам какво е. Гърдите му са чисти. Давам му сироп Мукоплант и вит.Ц. Освен това дупето му е страшно подсечено от 1 седмица вече. Такова чудо не ми се беше случвало, с какво ли не мазах - не минава Sad Не е от зъби, защото всичките пораснаха (без последните кътници, ама там и помен няма от зъб)

За обличането  - и Никола е като Кайо - все му е топло, постоянно е потен. Вкъщи стои по памперс, тениска и бос. Спи по памперс в най-тънкия възможен чувал, защото е много близо до отворения прозорец. А вкъщи не е много топло, аз например спя с тениска и тънко одеало. Но на него все му е топло. Това не го е взел от мен Mr. Green

За падането - научих се и аз да не реагирам като падне, което се случва доста често. Чакам да видя неговата реакция. Ако се е ударил и се разплаче, гушкам го, разбира се, но в повечето случаи става, изтупва се и продължава.

Краси, разконспирирах ви от снимките, че сте били в "кафето с костенурките", нищо, че няма костенурки. Точно до нас е. Следващият път като ходите, свиркай Peace

Новото при нас е, че малкият вече рисува Laughing Купих му от Бонжур бебешки пастели и маркери, които се мият и перат от всякакви повърхности и сега е голям майтап - като види някъде парче хартия го взима и сочи шкафа, в който прибирам пастелите Joy

Никола обожава да се къпе. Вече почти не ползваме коритото, ами постиламе подложка в голямата вана, влизат двамата с баща си и пада голяма веселба. Въобще не го е страх от душа, само гледа да го гепи.

Ето и нашата серия "хигиенични" снимки:
Дзак Парола: bebe

# 81
Здравейте!

Ама много са хубави всичките дечица  Heart Eyes

За гърнето - Криси преди ревеше направо истерично, ако реша да я слагам да седи на него. Но аз не преставах с опитите - ако стане, стане, ако не - не я насилвах. От ок. 2 седмици сутрин като се събуди още я слагам там. Ако се е изпишкала вече в памперса, не иска да седи, но вече не плаче, просто става. Ако не се е изпишкала, седи, пишка и става. С акането е малко по-трудна работата. Детегледачката, ако я хване, като почне да се крие по ъглите, я слага и тя си ака в гърнето, но иначе върши тая работа в памперса.  Rolling Eyes

А за обличането и аз съм се видяла в чудо. Постоянно й е мокра главата от пот. Денем вкъщи е по боди и с панталонки или без боди и с рокличка. За през нощта съм купила 4 бодита (2:2 потник и къс ръкав), които са с 2 номера по-големи, за да не й се опират много в тялото и спи с тях. И с чаршафче отгоре, което тя избутва през нощта. Чорапи не слагам нощем, дори и през зимата. А не мога да я оставя да спи само по памперс и гола защото съдя по себе си - ако ми е гол кръста през нощта и задължително настивам.

Чао от нас и лека вечер!  Hug

# 82
Тася,от март началото сме тук .Доста е топло и аз си мисля ,че още се климатизира .Дано вече свършат болестите ,че ми писна . ooooh!

Мила,така ги бият тук ваксините от съвсем малки ги подпукват с по 4-5 наведнъж .Жана и други майки ,които са тук ми казаха ,че е нормално .

Жана,и Виктор е в отбора с четките за зъби ,как му я дам и веднага в устата ,като свърши гелчето по четката иска да мие паркета с нея и бързо я прибирам . Mr. Green

За гърнето ,мисля направо седалка да сложим в тоалетната и така да започнем опитите ,като големи хора  Grinning

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 21:08 от radi-t

# 83
  • София
Краси, разконспирирах ви от снимките, че сте били в "кафето с костенурките", нищо, че няма костенурки. Точно до нас е. Следващият път като ходите, свиркай Peace

Не знаех че се казва така, а и наистина няма костенурки  Mr. Green На нас не ни е много в района, но ходим от време на време с детенцето на нашите приятели. Другия път ще се обаждам  Peace

# 84
Много мерси за инфото за детегледачките  Hug вече няма да имам угризения, че ощетявам жената.

Мила много ме разсмя със този сън, ти май имаш пророчески заложби, виж как наистина намерих гледачка  Hug

# 85
Здравейте, мамчета  Grinning

Тук съм  Grinning Аз сякаш по телепатия усетих и днес стигнах до форумчето за малко  Grinning

Мила, все още се забавлявам със сънищата ти  Mr. Green Ама как ги измисляш все да играеш ролята на бавачка...Ти може да не си признаваш, но май си искаш другарче за Бобата  Mr. Green

Аз се опитах да попрочета предната тема и тези няколко страници, но стана доста по диагонал.
Ние с гърнето нямаме проблем за сядането. Маги си седи перманентно на него. И то сама отива и си сяда. Застава с гръб към него, опира си ръцете на пода и се нагъзва хубаво  hahaha И от тази поза си цели гърнето с дупето  hahaha Супер смешна е. Въпроса е, че така не мога да разбера кога наистина й се върши нещо, и кога си прави гимнастики Laughing Но си мисля, а и бабата се е навила, да я пробваме директно без памперс. Аз няколко пъти я оставях по голо дупе за известно време. Напика се и си гледаше мокрото боди много странно  Laughing А, като започне да се пързаля върху локвичката, която е сътворила и да не може да ходи и хвърля жален поглед и се чуди какво става. Май докато не махна памперса и да разбере какво се случва, няма да стане това с гърнето. Но аз не бързам, де. Ще си правя експерименти, пък ще видим  Grinning

Ние си мием зъбите с четка и паста от о/о два месеца вече. Нямаше проблем със свикването. Отваря си устата и дори прави опити сама да си търка зъбите. Взех й и стъпенка за мивката. Сега й е още по-голям кеф да се мие, като стига до мивката и водата. Правихме опит да се къпем и без коритото, но още я е страх от душа, като й тече отгоре  Laughing

Иначе аз се изгубих заради работата. Уф, много работа значи на новото място. Преди само висях във форума по цял ден, сега не мога и да си помисля да отделя време за това  Tired За това след 2-3 седмици излизам малко почивка, че ще ми изгърмят бушоните вече...Аз и сега се прибрах от вечеря с колегите. Утре каква ще е работа не знам smile3507

Освен това си смених фризурата  Flutter Поостригах си косата и сега ми е въз къса /за които са ме виждали/. Наклепах се и с една червена боя за малко смяна на цвета. Да ви кажа и с диетата вървят добре нещата. Аз и доста гимнастика вкарах   261uu Дори установих, че Маги умира от кеф да играя гимнастика при нея. Залива се да се хили, като почна да подскачам. И по някое време и тя се включва. Гледа касетката на телевизора и започва и тя да потропва с крачета и да подскача  Laughing Абе заела съм се малко и с мене си общо взето  Flutter

Мами, аз попрочетох нещо за някаква среща преди седмица-две. Не разбарах имало ли е или не. Но хайде да спретнем нещо пак  Grinning Може да си направим една среща без децата и една с тях в парка. Че нещо много несериозни станахме със срещите  Grinning

Хайде лека нощ, че утре ще дремя над бюрото цял ден  newsm46

# 86
Привет! Heart Eyes Днес малкия е по добре,дано най накрая напълно свали гадната Т  Praynig kalaza,голям сладурко е Никола! Hug Весе,много добре си го подкарала  Grinning една жена винаги има нужда от промяна. Grinning Това определено ни освежава  Wink И аз днес съм на фризьор малко да порозтоваря  Hug

# 87
Здравейте, маминки,
ние сме още на морето, само дето от събота нямам никакво усещане, че сме тук-Константин е с адска диария, имаше и Т, но само в съботата.Какво ли не му давах, какви ли не отвари не му правих и нищо не помага...милото детенце все едно пишка през дупето,адски много е отслабнал е повечето му дрешки са му големи и му падат.До вчера беше супер отпуснат и едвам отървахме дехидратирането.Днес да не казвам голяма дума все още не е дрискал...сега спинка и чакам да стане да видим как ще е!
Да ви разправям през какви филми минахме след пристигането ни, не е реално.Спахме една вечер в Евксиноград и се преместихме в една вила във вилната зона на Варна.Сега сме в едно затворено комплексче от 8 къщи , от които всичките са празни само една моя приятелка си живеят тук в една от къщите.Имаме си басейн и уникална гледка към морето.Комплекса е нов и вкъщите не е живяно.В тази,която сме ние миналото лято са си идвали собствениците(датчани) за малко и толкова.Къщата е напълно оборудвана, кухнята си има всичко дори подправки, а и по всичко си личи , че е комплекса е строен предимно за чужденци.Разполагаме с 3 етажа -долу са хол, кухня, трапезария, мокро помещение с тоалетна и килер, на втория има 2 спални и баня с тоалетна и на третия голяма спалня с кабинет и баня с тоалетна.Всяка стая има тераса с гледка към морето.Общо взето не ми се прибира грам в София, само детето да се оправи Praynig Praynig платили сме си за 1 месец и ако всичко е ок, може да останем и още един само да видим как ще съм аз и да не стане така, че да тръгна да раждам тук по морето.
Общо взето ние супер купон, само дето дечко ме сдухваше много, защото като го гледам така и ми се реве. Събираме се в къщата на моята приятелка  или в нашата, готвим си , пием кафе заедно и т.н. много е добро.

Ако дечко е добре днес мисля да направим един плаж към 5 -6 часа, ама да видим.....за Константин няма по-голямо удоволствие от това да се къпе във водата.Взели сме му басейнче и му го пълним с вода от морето и той лудва от кеф, ако сме си тук пак правим същото.Толкова енергия изразходва във водата, че после спинка като заклан.Ами това е общо взето.....

А забравих.....на всичките гадости-диария, температура избиват и няколко зъба, като един от кътниците ще е факт съвсем скоро, от което си докара и гъбички около пишока и дупето.Мажа го с клотримазол и давам дактарин през устата-а бе нямам думи .....измъчи се милото ми

Аз иначе съм много добре, в 7 месец все едно не съм бременна само дето бебка рита за 2 бебета.Това е общо взето....ще гледам да кача снимки по-късно

Целувки на дечицата сладки, всичките са супер, нямам думи просто

# 88
Здравейте мамчета!

Попрочетох на диагонал, но ще се върна след малко по подробно да ви прочета.

По темите: с гърнето сме до никаде, доскоро беше шапка, сега се учим че в него се прави пиш, като игра успявам да го накарам да седне за около 2 секунди на него. Вечер преди баня го оставям да потича по голо дупе и да пишне един-два пъти, но по никакъв начин не мога да го убедя че това се прави в гърнето.

За миенето на зъбките, аз започнах много отдавна и по рано ми костваше зверски усилия докато му ги измия, после се светнах че то детето мозе и само и сега елате да го видите с какъв кеф си дъвчи четката за зъби сутрин и вечер Laughing.

konstans дано Тино бързо, бързо да се оправи и да се насладите на моренцето както подобава!
На всички болнички бързо оздравяване!

ето малко снимки от нас на които му се гледа:   http://nyc.MoiFoto.ru/29948/

# 89
Da se otcheta i po temite:
-miem zabkite otkakto stanaha 2 ili 4 ne pomnia veche,no Konstantin umira ot kef
-s garneto imam slednia problem-ne iska da hodi v nego a samo ako go izdarza niakoj na race ili go slozim na negovata sedalko v toaletnata inache si kazva kogato mu se hodi.Do predi 3 sedmici si sedeshe na garneto po mnogo vreme ama kakvo mu stana ne znam.
P.p.stiskajte palci da mu e minalo gadnoto nerazpolozenie dnes ne e akal oshte

Общи условия

Активация на акаунт