МАРТ 2006

• 11 249
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за комплиментите от името на Кало.

искам да повдигна темата с гърнето с няколко актуални снимки.
ще ги оставя онлайн само 2-3 дни, защото са доста компрометиращи.

При нас в началото тръгна ОК. в смисъл, като му сваля памперса,пишка в гърнето. Но като го оставих по голо дупе, започна да пишка през 3-4 мин, и не се изпишква до край. прави мини локвички и ме води да ми показва с "Ааауууу" , после търси салфетка да си изчисти (за доказателство - снимките) http://kalikayo.multiply.com/photos/album/68
Решил е, че аз много искам той постоянно да пишка. първия път като му се скарах защо пишото е на 50 см от гърнето се замисли, опита се с ръка да пренесе локвичката в гърнето, не успя, пак се замисли, взе гърнето и покри локвичката с него. Много беше доволен, че ми е разрешил проблема.
Не си спомням ... май ви го разказвах това?

Не съм го карала, нито пък учила... Единствения пръст, който имам в тази работа е десния показалец... държах го на спусъка на фотоапарата Simple Smile

# 61
Абе като заговорихме за хигиена да ви попитам запознахте ли вече децата си с четката за зъби?
Ние вече имаме по десет зъба и реших,че им е време,купих им четки и сега се учим как се ползват.Но покрай зъбите с четката се мият и ушите и между пръстите на краката и на други места  Joy веднъж им сложих паста за зъби но не им хареса много,за сега мисля да караме без паста.Виждам от снимките ,че нашият хигиенист Кауо мие зъби вече другите как е?

# 62
Добрютро милички Hug

Кали  Heart Eyesстрахотни снимки и невероятно готин модел-много го харесвам Кало Heart Eyes
а и наистина е смел малък мъж Peace

Мики  Heart Eyesи на мен ми се ходи някъде извън София-навивам мъж ми да си зареже работата и да се качим на Мальовица
Като дете всяко лято хосдех там с дядо и баба в станцията на Университета и имам сантимент и към Рила и спец към Мальовица а не съм стъпвала от повече от 15 години newsm78
супер,че Алекс е вече здрав Hug

Ради Heart Eyesзащо 5 ваксини на веднъж newsm78
миличкия Вики-стискам палци Praynig

Краси Heart Eyes дай да снимки на тази Ема красива да и се порадваме

Анетка Heart Eyesи Боби спи по подобно време и се пада в най голямата жега по обед да излизаме в парка #Crazy

Жане  Heart Eyesстрахотни хубавици,сладки си имаш-много са пораснали,дай още малко снимки  Hug

# 63
Ох и Катя е болна!
Снощи вдигна 39.5 Т и ходихме в детския спешния кабинет. Има Херпесна ангина, за първи път чувам такава болест, но никога не е късно. Цяла нощ горя, изписаха и Калцид , но тя не иска да го пие. Незнам как ще се оправяме. Изпратих Галя със свекито у тях.Честно да ви кажа , вече ми иде да се гръмна  Confused

# 64
zdraveite! izviniavaite za latinicata, niama da pisha dulgo, samo da vi kaja, 4e v svobodnoto vreme razgledah snimkite na nashite sladurkovci! strahotni sa!

tuk syshto e jega, no po cial den sme v ofisa na klimatik

EllyG, purviat put kato Pisi se razbolia be to4no ot tazi virusna angina ili herp angina, kakto ia nari4at, t.e. e zarazna. Dano Kateto se opravi po-skoro, mnogo e gadno, no bez antibiotik mai ne minava. pomnia, 4e togava Pisi ne iskashe dori da su4e, koeto mnogo me izplashi, ti znaesh, 4e triabva da i davash te4nosti i vit.C. i dano organizmut i e silen!

Stiskam palci vsi4ki bolni4ki da ozdraviavat!

celuvki ot men  Heart Eyes

# 65
  • Варна
И Преслав е болен от два дни. Снощи аз спах (т.е. не спах) при него, а мъжо ме викаше за кърмене като се събуди Габи. Кашля, има Т и хрема. За сега не е на АБ, дано не се наложи. Няма хрипове и зачервено гърло, но педи каза, ако не е добре в петък пак да го заведа.
От около седмица и него го къпем в банята, защото два пъти баща им да разнася корито му идва много. Crazy Анетка, за да не се хлъзга му купихме постелка за баня и я слагам в душ кабината и така се къпем. Има ги в магазините за 1 лв.-3.50 срува. Peace
Зъбите ги мием с накрайник все още, четка по-нататък ще купувам.
За падането-и аз не давам звук да се издава като падне. Казвам му да става, че нищо му няма и така. Ако ревне, гушкам малко и след 5 сек. е забравил. Simple Smile
Снимките на Кайо и на другите дечица са страхотни. Heart Eyes
 На другите болнички-бързо оздравяване. Hug

# 66
Здравейте милички! Heart Eyes И Юджи от вчера е на АБ,след като вдигна пак 39  Confused На всички болнички бързо оздравяване! Hug miki,добре че Алекс се е оправил! Peace Жана,много сте хубави! Hug  Ох,и аз се чудя какво ще правим в тези горещини  ooooh! ако малчо не беше болен щяхме да отпрашим за вилата,там е рай  Hug

# 67
Привет мами!

Оф колко болнички има: дано бързо се оправят!

Кали, страхотни снимки, уникални моменти хващаш с фотоапарта, супер про си !  Hug Кало е страшен!!!  Grinning

Жана - супер снимки, страхотни са малките госпожички! И ние мием зъбките с четка, няма голям успех но все нещо поизмиваме:)

Дейзи, да същото е Лименариа - един вид столицата на Тасос е. Познах че сте били там по снимката със зехтините - нали с това се занимавам и знам всяко едно зехтинче в Гърция откъде е Simple Smile

За моренцето: Анна-Мария е супер фен още от миналата година - не излизаше от водата никакъв страх - сега също мисля че ще е така! Simple Smile Обожова водата !

Мики как така не ти се ходи на море, ще ти се доходи като почнат яките жеги Simple Smile Аз не мога без морето, само за това си мисля, зиме. лете по всяко време как да избягам на топло и моренце Simple Smile

Цунки!

# 68
ох... защо пак има толкова болни... в тия жеги с температура е кошмарно! Моля се бързо да се оправят всички!

Жана, мацките са страшни, и в банята, и в басейна! пускай повече снимки (освен в уебшотс имаш ли? Там много бавно се отварят, лелеле..)

та за пишкането да сподели някой опит??

# 69
Кали, аз нямам никакъв опит с гърнето . Опитвах няколко пъти, но тя не може да седи на едно място и това е. Иначе прави същото като Кало- гърнето на главата Simple Smile

# 70
Е и ние се включихме в групата на болните, педито сложи диагноза "заден ринит"  newsm78 запушен нос, но към гърлото, изкарахме една безсънна нощ, Т вдигна до 37,6. Дано ни мине без АБ, че този вирус вървял със сериозна кашлица. Най ме е яд, че педито винаги ни изписва сиропи и спрейове за деца над 2г или 6г и според него няма никъкъв проблем  Sick а аз като прочета страничните ефекти и  ooooh!

Всички снимки са супер сладки  Hug

За гърнето, имахме един период в които като го видя че се напъва и го сложа на гърнето върши работа, но за кратко беше, сега докато го видя и то станало късно... А при нас ако Или един ден не се изходи и на другия така се е запекъл, че с плач го изкарва  Sad направо се чудя дали да не го водя при спец. че да не стане хронично  newsm78 Вашите дечица как са ако пропуснат един ден ????

# 71
  • София
Ами нашият опит с гърнето е подобен, макар и не точно Simple Smile Ема си вършеше работата когато я слагах вътре месеци наред, после изведнъж ми обяви пълна стачка на гърнето и отказваше дори да седне в него Simple Smile Изпъваше се като бастун и викаше та аз я оставих. От няколко седмици насам пак е на гърне - интересното е, че тя си казва - има си един звук, който издава, когато и се ака и пишка. Напоследък седи без памперс у нас, че много й запарва и си го маха сама и съвсем редовно ми казва когато вече пишото е факт, някъде по паркета или плочките Wink Ако е с памперс, когато е свършила някоя работа започва да си дърпа памперса и да ръмжи - тоест подсеща ме да й го сменя  Joy. Ако види локвичката която е направила на пода започва като Кало да я чисти, къде с кърпичка, къде с ръце - голямо мазане пада  Mr. Green

Нека всички болни дечица бързо да оздравяват  Praynig Heart Eyes

малко снимки и от нас, от последната среща на Емка с нейното приятелче Wink
http://ema2006.multiply.com/photos/album/5

# 72
Искам да попитам тези, които ползват детегледачки почасово, колко им давате на час??? Порових в темите, но не успях да се ориентирам. Ние ще ползваме една жена за по 2-3 часа на ден и и казах по 3 лв. на час, но май и се видяха малко, а пък като я попитах тя какво би искала да получава и тя мън- мън и нищо не каза  newsm78 та сега съм в голяма чуденка, не ми се иска да я изпусна, защото е учителка, допадна ми, а и най важното е че Илин я хареса.

# 73
juji,  2 лв е нормално. искат и по 5... ами да си искат и по 100

тук видя ли:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0

# 74
Айде и ние сме при болните Confusedцяла нощ рева, направо изгаряше / не я мерих, но към 39 беше/, едновременно с това я тресе, течаха сополи като река, а от сутринта е и раздрисакана, педи се произнесе, че е вирус, защото има и червено гърло, но на мен все ми се струва, че е от кътниците. Засега сме на сиропи и витамини.

Ели, много гадно звучи тази диагноза, дано антибиотика свърши работа ConfusedКате, как издържаш незнам, дано поне денем имаш помощ.

На въпроса на Калина за гърнето, от 8 месечна всяка божа сутрин вършеше голямата работа там, дърпаше се и не искаше в памперса и докато не я сложа на гърнето нищо не правеше, откакто проходи обаче неще хич да седи на гърнето, ходи в някой ъгъл и се набира на леглото или дивана, напъва се и толкова, като й кажа - Да донеса ли гърнето, тя хуква да бяга да се крие в друг ъгъл.

Много е красива Ема, много сладка муцунка и разкошни очи.

Жужи, аз доколкото знам средното е 2.50лв., а 3 си е даже много добре, аз повече не бих дала.

Общи условия

Активация на акаунт