искам да повдигна темата с гърнето с няколко актуални снимки.
ще ги оставя онлайн само 2-3 дни, защото са доста компрометиращи.
При нас в началото тръгна ОК. в смисъл, като му сваля памперса,пишка в гърнето. Но като го оставих по голо дупе, започна да пишка през 3-4 мин, и не се изпишква до край. прави мини локвички и ме води да ми показва с "Ааауууу" , после търси салфетка да си изчисти (за доказателство - снимките) http://kalikayo.multiply.com/photos/album/68
Решил е, че аз много искам той постоянно да пишка. първия път като му се скарах защо пишото е на 50 см от гърнето се замисли, опита се с ръка да пренесе локвичката в гърнето, не успя, пак се замисли, взе гърнето и покри локвичката с него. Много беше доволен, че ми е разрешил проблема.
Не си спомням ... май ви го разказвах това?
Не съм го карала, нито пък учила... Единствения пръст, който имам в тази работа е десния показалец... държах го на спусъка на фотоапарата

веднъж им сложих паста за зъби но не им хареса много,за сега мисля да караме без паста.Виждам от снимките ,че нашият хигиенист Кауо мие зъби вече другите как е?
страхотни снимки и невероятно готин модел-много го харесвам Кало 

Анетка, за да не се хлъзга му купихме постелка за баня и я слагам в душ кабината и така се къпем. Има ги в магазините за 1 лв.-3.50 срува.
ако малчо не беше болен щяхме да отпрашим за вилата,там е рай 
а аз като прочета страничните ефекти и
направо се чудя дали да не го водя при спец. че да не стане хронично
Ако е с памперс, когато е свършила някоя работа започва да си дърпа памперса и да ръмжи - тоест подсеща ме да й го сменя