МАРТ 2006

• 11 241
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Мила,мерси! Hug Юджи спинка в момента и аз се включвам за мъничко. Laughing daizy,снимките са страхотни,а Али е голяма чаровница! Heart Eyes Тася, Дани е много хубав! Hug Калина,и Кайо е много готин  Hug снимките са страшно оригинални! Peace Цунки.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
Здравейте момичета Hug
Благодаря ви за поздравите  Hug
Благо нещо вчера ми вдигна лека температура и му потекоха сополите, но днес няма нищо  newsm78
Успях и снимките да разгледам, много са хубави всички. вече не са бебета децата ни  Simple Smile
Благо пада,става и продължава, аз не му се притеснявам много, трябва много да се удари, че да заплаче, иначе никаква реакция Laughing
Джеси бързо да се оправя малкия и честита годишнина и от мен Hug
Лек ден

# 47
Tasinka, покажи го на малчо:    Heart Eyes

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/59

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 15:36 от kalina na kayo

# 48
  • София
Много е сладък Кайо  Heart Eyes Мога ли и на Ема да покажа снимката Wink Тя много плаче от душа и не иска да се къпе в банята  Sad

# 49
Здравейте,
много много хубави снимчици - Мики, децата с мотора са супер готини! Кали, идеята и снимката в банята са много забавни  Wink Дейзи, добре дошла пак сред нас, радвам се че сте изкарали чудесно, направо се чудя как се навивате с детенце толкова далеч  Heart Eyes Заслужавало си е! Какви снимки само сте направили... БРАВО.
Болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 50
Ох, как ме засрамихте, мерси Hug

Мила, за пътуването ме питаше - тръгнахме в неделя сутринта за Сандански, Али си спа сутрешния сън в колата / е не мина без малко хър-мър накрая/, разходихме се там и спахме, на следващата сутрин минахме границата и тя заспа /защото пак целихме сутрешния сън/, събуди се 30-ина км. преди ферибота в Кавала и сука и рева през останалата част от пътя, на ферибота / час и половина/ пощръкля, но не можеше да се седи най-отгоре, че много духаше, той така я измори, че щом стигнахме заспа за 5 секунди в колата, но ние за половин час стигнахме до хотела и тя се събуди та ни побърка до вечерта. Като си тръгвахме взехме сутринта в 9 по-краткия ферибот до Керамоти /половин час/ и после заспа в колата и се събуди чак на границата. Пак спахме авСандански и на следващия ден сутринта се прибрахме и тя пак спа. Общо взето винаги като тръгнем нанякъде гледаме да е сутринта като й се доспи, за да изкараме по-голяма част от пътя спокойно.

Зори, в Лименас бяхме /гърците май му викат Тасос/, той им е най-големия град. Завиждам ви за дългото море, което ви предстои, дано Ана -Мария да си пада по морето повече от Алис.

Тася, на Дани отдавна съм му фен, много е сладък Hug

Леле, Калина, то аз не мога да направя такова нещо като Кало под душа без да се пребия, а той Laughing, как ги измисля тия фокуси.

Аз вчера забравих две неща да ви питам, ама гледам едното го обсъждате вече. Но все пак да питам - адски ни е страх като ходи навън, вкъщи почти не пада, ама навън като се залети и все ще се намери нещо в което да се спъне, ние с баща й сме във вечно напрежение и все ходим подире й. Ама виждам, че най-вероятно ще ме посъветвате да я пусна да пада Thinking

Другото е, за тези които дават разните там соци и води от биберон с 3 позиции, та кога спряха да се давят, ние тъй като закъсахме в Гърция купихме такъв, ама тя се дави жестоко, та се чудя дали да върна стария с дупките или да настоявам да се научи?

# 51
Маминки да ви питам,какво АМ да давам на Юджи,че е с разтройство? Confused

# 52
не АМ! има лечебна хумана в аптеките. разтваря секато АМ. само с това го храни. без мляко.

# 53
Кали, мерси! Hug

# 54
Здравейте!

Много е готин Кайо! И колко е смел само  Hug Кали, не се ли притесняваш като е в мивката и си играе с крана да не пусне горещата вода и да се опари   newsm78
Криси от известно време от раз преодоля страха си от душа и вече я къпем с него. Явно й харесва. Но "висш пилотаж" като Кайо не се е престрашавала да прави Wink Смело малко мъжленце е тоя Кайо! Браво на него!  Heart Eyes

Али е голяма кукличка  Hug Явно добре сте си изкарали, Дейзи!

# 55
Здравейте в новата темичка ! Heart Eyes
 Всички са големи сладури на снимките ,с кеф си ги разглеждам .
Да се плача -Вики пак е болен  Confused,скоро му биха5 ваксини накуп ooooh!,разболя се ,пи 14 дена АБ .След 4 дена пак с Т до 39 ,правиха му всякакви изследвания (кръв от вена и урина с катетър  ooooh!)добри резултати .Свали Т на 3 ден ,но сега много лошо кашля .Ох ,оплаках ви се .

Телетъбис съм си свалила от замунда .нет ,Вики ги гледа с интерес ,пускам му и 3 ДВД на Бебе Айнщайн ,поне за малко се прехласва . Simple Smile
На всички болни бързо оздравяване .

# 56
Здравейте!
Джеси, честита годишнина! Да сте много, много щастливи и вечно влюбени!
На Юджи му давай от лечебното мляко на Хумана или на Милупа АН25, мисля че беше. На  обед може да му свариш картофи и моркови със съвсем малко масло, ако не може без него, ако може, по-добре не слагай.
Лека вечер

# 57
Привет  Hug
Отдавна не съм писала и днес най-сетне се наканих. Нещо много  ме изморява Стела и вечер докато я приспивам заспивам и аз с нея и то става късно да сядам пред компа да пиша , само попрочитам и се трупясвам бързо , бързо.
Да кажа , че всички дечица са голями сладури , Кало в банята е върха , Али е много сладка , Боби , Дани , а бе всички да не пропусна някой Grinning
А и да си кажа ,че малкта Габи на Катето Н е мнооого сладичка ,видяхме се преди наколко дена  с Катя ( мерси за инфото за  бебешката чанта , купихме си и ние такава )
 А как ги къпете децата във банята , босички ли ? Защото аз пробвах веднъж и Стела почна да се хлъзга и ме достръша , затова я слагам в един голям леген и засега така.
 За падането - гледам да я оствям да се оправя самичка , тя е сравнително внимателна и не се жалва , само когато се е ударила по-силно заплаква.
 При нас нищо ново - Стела още е само с 6 зъба , пробвах я една седмица на кухня , но не я одобри и хапва от това , което готвя за нас , а на вън като се наложи е с бебешките пюрета. На море още не сме я водили , че тя има такъв режим напоследък : сутрин става към 9,30 - 10 и спосле заспива чак към 15,30 - 16 и спи до към 17,30-18,00 , т.е. когато е подходящо да я водим тя спи. Има време , все пак морето ни е под носа Grinning
 Лека вечер от мен Hug

# 58
  • София
Привет! Hug
Мерси за комплиментите Heart Eyes,всичките ни дечица са прекрасни!
Ох,Калина,а ти просто ще ме умориш с тия снимки Grinning,много е готин Кайо,Дани се засрами и обеща да вземе пример от набора Joy
Ради,дано се оправи бързо Вики Praynig,а вие от кога сте там,може би още не се е климатизирал малкия и затова така боледува newsm78
Джеси,Честита годишнина!  bouquetМного любов и разбирателство ви желая!Бързо оздравяване и на Юджи,момичетата са ти дали добри съвети за разстройството.
Лека нощ,че стана късно.Цунки!

# 59
Здравейте  Hug
Снимките на всички бебоци са страхотни  Heart Eyes
Кали ваште снимки докато ги гледах все едно Алекс виждам любимо му е да стъпва прав на седалката на колелото и седи по същия начи в гърнето /аз даже бях пускала снимки/
Алекс най после спря да вдига температура и вече е добре.
А на мен какво ми става незнам ама за първа година от както съм родена не ми се ходи на море  newsm78 ама така или иначе ще ходиме заради децата а и ще е септември чак така ,че може да ми доиде желание  Crazy
А какво ще правите следващите дни в жегите дават го 40 градуса  ooooh! аз се чудя къде да ги заведа децата да се спасиме от горещината  Tired

Общи условия

Активация на акаунт