Декемврийското дете, стяга бански за море

• 21 532
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • 42.016399,23.101179
ЛЮСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС!!!
Много щастие и любов ти желая!
  bouquet  bouquet  bouquet
Приятно изкарване довечера, ще чакеме да разказваш после. Laughing Laughing Laughing
Криси, Деска честита годишнина и на вас!!! bouquet
Ние пък днес бяхме на плаж заедно с Дарата и Смайли. Голяма игра и къпане падна и двечките издържаха геройски цял следобяд без да са спали. Виктория заспа по пътя за в къщи, толкова беше изморана милата. Та сега ми е спокойствие, но през ноща най-вероятно ще ставам да си играем. Joy

# 151
  • София
Люска ЧРД! мНОГО лИбоФ и слънчево настроение!
Аз скоро идвам към Варна, та може да измислим някоя среща на двете приятелки Simple Smile Вече 3 де Wink

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮСИ!Да си жива,здрава и много обичана Hug

Честита годишнина на Криси и Деси  bouquetОще дълги години семеен живот Hug

# 153
Деси, с удоволствие ще се видим.  Hug До кога сте там? Ние летим на 16.08 и към 18.08 мислим да сме там  Party

# 154
Люска чрд да си жива и здраваа  bouquet
Янче Лефакса за какво е newsm78

# 155
Честито, Люси! Страхотна година ти пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet 

# 156
  • на езерото
    Люска, ЧРД жива ,здрава и много щастлива!Нямам търпение да видя снимките на малката прицеса а и да ни разкажеш нещо ново за себе си Hug
   ШОШИ малката Ема е много сладка, страхотни снимки имате от питката  bouquet
  Смайли, много готина пупа Peace, страхотна бреманна си много добре изглеждаш Party  Дара е много артистично дете искрено се забавлявах като я гледах по новините Hug
  Деси, имам един въпрос към теб Praynigможеш ли да ми кажеш къде точно е посочено , че 6 месеца неплатен отпуск за отглеждане на дете до 8 годишна възраст който се полагат на таткото, след 31.12.06 не могат да се прехвърлят на майката?Предварително ти благодаря!
   И ние с Никол имаме новини, от есента отиваме при нашият татко във Франция.Предложиха му постоянен договор,и вече е шеф на проекти (малко смешно звучи).В момента малко по-малко подготвяме заминаването ни.Малко ми е притеснено за Ники, но надявам се да успее бързичко да се адаптира.

# 157
  • София
Честит рожден ден, Люси, от късмет, лИбоФ и здраве да не се отървеш!

Ванеса вече е ОК, отмина и обрива, вилнее както винаги, чакаме тати с нетърпение, че от 18 юли сме на море!

# 158
  • София
Криси, за колики. Ако има някоя майка там по линия на ДБМ и т.н. която има нужда от такова нещо го давам. Но трябва да е скоро 1во щото ще изфиряса и 2ро щото заминавам за Варна може би утре...

пинка, ама за постоянно ли заминавате? А ти за Ники не с епритеснявай - те децата много бързо се адаптират.

# 159
  • на езерото
  Янче, първо честити празници на патерица (Имен ден и Рожден ден), да те радват госпожиците ти и много ама много щастие.
 За постояно да, договора на Ачо (ЛС) е бесрочен, мястото е страхотно,институт за научни изследвания към националния комисарят по ядрена енергия.За сега аз нямам работа, подала съм документи за докторат но преговорите са доникъде.

# 160
  • София
пинка, успех тогава ти/ви пожелавам! Simple Smile
Къде ще сте точно? А ти как си с френския или сега ще трябва да го учиш?

мкп, радвам се за Ванесата. Къде каза че ще сте? Извини ама забравих Embarassed...

# 161
  • София
Пинка, да не се окаже, че моят и твоят имат еднакви професии? Мартин е ядрен инженер. Обикаля като гламав из ядрени централи и институти по ядрена енергия из цяла Европа. А Ачо? Къде ще сте във Франция? (щото и мен ме грози отшелничество, ако 2-год. договор стане постоянен, ама не във Франция, а в Швейцария).

За морето - нападаме новия комплекс Санта Марина до Созопол.

# 162
  • София
mkp, щото ме "грози опасност"  да обикаляме и на юг по някое време. Ако идвам ще ти звънна Simple Smile
А ако не ми мине черна котка път - началото на август отивам в Солун с една приятелка за около седмица - 10-тина дена. Я кажете какво трябва за бебето като искам да го изнасям зад граница? Трябва му паспорт доколкото знам. Ама трябва ли Мартин при положение, че нямаме брак да ми дава съгласие за пътуването и трябва лида  идва с мен като му се вади паспорта? Акт за раждане да нося ли ан границата?

# 163
Янче, това, което със сигурност знам, защото ми трябва и на мен всеки път, като излизам от БГ е, че ти трябва нотариално заверения декларация от бащата, че дава съгласието си дъщеря му да пътува по еди кой си маршрут с теб.
За вадене на паспорт мисля, че също трябват и 2мата родители  Thinking Ние подписваме и двамата в нашето консулство и после майка ми вади паспортите на Диана и Емма.

Пинка, много хубави новини! За Ники не се тревожи, точно й е момента да започне да учи френски. Стискам палци и ти да си намериш добра работа!

# 164
  • София
Янче, със сигурност трябва и двамата да сте в полицията, при това ще подпишете формуляра пред гишето, да ви видят. Трябва ти и нотариално заверена декларация от Мартин, че пуска Бояна с теб. Декларацията важи 6 месеца, ако не се лъжа. После пак. С теб трябва да носиш оригинал и копие на декларацията (копието остава на границата) и копие от акта за раждане на детето.

Общи условия

Активация на акаунт