Отговори
# 105

Вечи, купи си нов двор, там го засади ореха.

Да, бе да! Заради един орех, цял двор да купувам.
Тоз ми е достатъчен ooooh!

# 106
Един въпрос от сферата на битовиzма_някой прал ли е агнешки кожи(ламфелд)?
Вечке, аz пасувам zа дървото, при нас не дават да се сади по самоинициатива нещо повече от цветя и ниски храсти.Исках смокиня и магнолия, но не ме огря, уви.
Снощи при нас имаше концерт на HERBERT GRÖNEMEYER. Фръц фръц Mr. Green.

# 107
Прала съм агнешка кожа.
С препарат за вълнени дрехи. Вече не помня кой беше.
Оставяш обаче да съхне на сянка, опъната на земята върху чаршаф.

# 108
таzи Лени е голям бонбон
.........

и се е zатръшкала как ли отцеляват горкитте български сред баварските пикльовци ...  ама ме драzнят такива, нещо от някое списание видели недовидели и zнает много ...

[/quote]

вивита, наистина съм бонбон.
появата на мой цитат ( без линк към темата, но с твоята меко казано безумна интерпретация)  в тази тема няма да я коментирам, виждам, че хората са възпитани и не отговарят на махленските ти опити за селски интриги.
все пак , не ми е в кръвта да се стърпя да не кажа, че а/ постъпката ти е некоректна и б/ преди да се появиш на немска земя имаше и продължава да има и други българи, които са живяли, живеят или посещават германия за кратко, за дълго или завинаги.

затварям вратата след себе си и оставам с уважение към всички момичета, пишещи тук,
лени

# 109
Да ви се оплача, че моят кредор звинаги изчезна от страницата на форума. Явно пц-то ми е много зле, Вечке изтрих моя скапан АВ, инсталнах ад-авейр, който ми даде, намери 14 червея и ги махна, но МакАфи-то не може да се инсталира. Съответно съм без АВ сега и твоят не става.
Реално искам само кредорът да се върне, но това май никога повече няма да стане. А аз няма как да пиша във форума...Гадост.  Cry

# 110
Мистик, що не пробваш чрез мейл в абв.бг?
Или май те питах вече и ти ми обясни... Май да.

# 111
Дзяк!
Мистичката ми се губи нещо? Може да е тръгнала по следите на изчезналата бутилка. Хо-хо. Ще дойде право на лъва в устата. Grinning
(връщам си думите назад) Wink
Мистичке, има толкова кирилизиращи програми. И Вечка ги знае. Идеален повод за среща имате. Не губи кураж!

Ха, мазето ни се е било понаводнило. Леки, нищожни щети от потопа. Но даже и този факт не може да ми развали доброто настроение. Може и да е от лошо време. Нали нямало нищо по-хубаво от него. Ю-ху!

Лиске, кога ще си говорим за плетки? Плетките са важно нещо, хеле пък гоблените. Mr. Green Дълбок, скрит смисъл. Невидим за окото, усещащ се само с душата, особено пък като висне зад стъкло в златна рамка на стената. Блаженство.  Mr. Green
Блях.
Остават плетките. Wink

О, монтагскино! Чао, мацки!

# 112
На абв е един тъп преводачът... пишеш "мъж" - то ти го превежда "маж". И това с почти всяка дума. забрави.
Интересно как същият този кредор си седи на сайта на дир.бг ( аз и него ползвам сега ), а тук в тъмни гори потъна. Псувам, псувам, много псувам. Защото ми е страшно умщендлих да пиша на една страница, да копирам, пак да копирам, че недай си Боже поискам да редактирам нещо...Тъпо.

Да, Мамунке, губя се и май ще се изгубя за неограничено време.

А Марлийс наистина ли изчезна бе жени? Какво се случи, защо не разбрах?

Ама тази бутилка още ли не е дошла бе жена???? Аз защо разбрах, че дойде????

# 113
А Марлийс наистина ли изчезна бе жени? Какво се случи, защо не разбрах?
Мъгла е ситуацията. Мен пред олтара ме остави.
Ако успееш ти, като старо куче-търсач-разбирач да рзбереш, мисля, че всички ще ти целунем ръка. Може и крак. 

Дойде, как да не дойде. Анкета пуснах в предната тема и благодарности ти поднесох. Grinning  bouquet

Вече наистина ви напускам.

# 114
Ах, Мамунке, права си - кирилизиращи програми бол. Ама аз като прост човечец си исках лесното. Туй, на което си бях свикнала. Тази приятната рутина, като пиенето на аперитив или посещението на щамтиш. Сега как лаик като мен ще се учи на нови писания? Ами аз тъкмо бях намерила "Ч"-то. И Че Гевара даже можех да пиша накрая. Но съдбата реши да ми вземе с пот и кръв постигнатото.  Mr. Green

Аз с Марлийс имах само контакт на ЛС, нямам никакви нейни координати. Татяна може да има, но май и тя няма, понеже тя самата ме пита за нея...

И аз си лягам, че започнах много интересно четиво вчера, преживявам литературен Ренесанс в последно време, чувствам се като на 12 - тогава четях книга след книга.

# 115
Добро утро,
спите ли още? Нещо вчера сте били много лаконични...очаквах да осъмна днес с поне 4 страници zа четене , ама нъцки Mr. Green.

# 116
Добро и от мен.Аz от 6 никога повече не спя,нали си имам фор6улкинд  Mr. Green
Вчера и аz очаквах,че Ще има повече писаниzи.Пак не получавам иzвестие zа новите отговори  #Cussing out
Вчера бях на гости на българката ,която живее на съседната улиzа.Нали ви бях каzала преди може би 2 месеzа,че се zапоzнахме.Най_после има6е време.Много симпатична.Детенzето и е като Томи на въzраст.Мисля,че Ще се среЩаме и нататък.

# 117
Май някои ги е хванал словесния запек.
Или са били по басейни.
Аз се вихрих из къщи. Пренареждах гардероби. Днес продължавам. Казахме на зимните дрехи окончателно Adieu! и сега сме нашироко. Има място за още шопингтурове.

# 118
Добро утро и от мен,

аз едва отлепих в 7.30, а от 8 уж съм на работа Tired Тъкмо се зарадвам 2-3 дена, че дребната не се буди през нощта и тя започне пак Tired

# 119
Чико, за жената от К-к ли говориш?

А какво мислите за едно ново тв-шоу, което отскоро тръгна по холандската телевизия. Трима кандидати нуждаещи се от спешна бъбречна трансплантация и само един донор. Зрителите гласуват чрез смс за своя фаворит.
На мен лично първата думичка, която ми идва наум ( преди думи като жестокост или идиотщина ) е перверзия.

Общи условия

Активация на акаунт