ВМ-НВХ Low carb for people smart -18част

• 18 202
  • 520
  •   1
Отговори
# 75
Denichkata, сега ако ми кажеш колко въхлехидрати и колко фибри има в динята, ще ти дължа живота си. Grinning
Само да не сЪ скина докато я домъкна от Чаталджа до нас. Joy

# 76
8 въгл, 0 фибри според нютришън дейта; 7.6 гр въгл и 0.4 фибри според калори кинг

# 77
Пууу, да му се невиди. Confused
Не мЪ интересува #Cussing out, отивам да търкалям динята, баира е нагоре, така, че шЪ изхабя калориите дето ще ги поема от нея. Grinning

# 78
Аз залагам на горски плодове, ама т'ва е, щото тук динята е скъпа и не е вкусна.

# 79
  • Варна
Жив е той, жив е-там горе на балкана лежи и пъшка .....Laughing
Сичко му е наред, само че главата му е за преглед bash-и то по спешност. Кистата се е смалила, дажи има вероятност да си изчезна самичка ей тъй. Голяма съм паника ей Dizzy Face, доктора щеши да припадни от смях колко много инфорамация съм събрал за мойто положение и речи,че в интернет пишат много глупости да спра чета повече
Ох, речи че съм годен за оплождане, стига съм са шашкал, и аз нали ми олекна смуших ей ся 2 праскови.
Настъпва промяна във вечерята-само салат без сирь ще е-много си угодих днес то малини, то праскуи то риба солена кво ли не щеш...
Корасончо не та бях виждал с новата прежда-превъзходън си, по-хубав от миналата година са станали, много та харесах-фтю, да вържиш и ти червен конец Heart Eyes
Росито не са появи, сигур кара колуло за проветрение на главата, дано са проветри и сичко изфърчи
fearyfly  ти где живейш-в коя махала

П.П Редактирам се пак, да публикуваме и манджата

Закуска-малини и 2праскови
Обяд-миш-маш 240гр, херинка 100гр
18.15h -2 малки прасковки
Вечеря 19h-салата от домат, корнишони 2, пиперъц, зехтин, 2 варени яйца

1132/66%мазно/19%карбс(53гр)/15%белтък/2гр фибър

За утре съм предвидил карбса да е 33гр, белким стани туй чудо

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 19:20 от tonimirka

# 80
Дени, за друг път ще знам за сиренето,благодаря Hug Днес вече е късно, но от месото хапнах само 3-4 хапчици.По-лошото е че чакам цикълчето и хапнах 1/2 киткат лешник.От утре съм строго режимна пак Naughty Сега кантарю е на 62,10-така че пожеланиет она Тони за 60,90 се надява вдругиден да се сбъдне Praynig За утре не мога да мечтая Laughing

Тони, радвам се че всичко е минало добре при доктора и си се поуспокоила. Hug

Небесна, честит Ви празник и смаление  bouquet и аз съм тъй в тези жеги цял ден не ми се яде и вечер е много сложно...незнам вече как да я карам newsm78

# 81
  • Варна
Оо Крис няма да се теглиш вечер-само сутрин на гладно, аз преди време се теглих след всяка хапка да видя от кое двигам грамажа, ама защо...? Че и цикъл чакаш, аз през ПМС-то вдигам до 2кила.
Сега така съм се подула от вода, праскови, пресни зеленчуци,че и аз мисля че утре ще ми се реве на кантара, но въпреки всичко съм доволен-от както ям плод не ям сладко, т.е. туй е след като мина оная голямата кутия сладолед и оттогава не ям Laughing Но в събота-задлъжительно 200гр шекаладов с шекаладов сироп, иначе ней интересен режима как

П.П. Нали ви казах,че ограничавам тиквичките-и тях съм ги предвидила за събота, днес в Готварския видях една рицептка за тиквички със сирене-ей го набърже
В дълбок тиган се обърко-задушават нарязани на кубчета тиквички и лук, като омекнат се заливат с 2 разбити яйца и сирене и слагате подправки каквито искате-аз директно съм бухнала кърито, стори ми се проста и много лесна манжа, ще се пробва  Cry

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 20:39 от tonimirka

# 82
Тони, права си за кантара.Аз в цикъл като че ли не вдигам кг...само подуване имам, но дойде ли застоя иииии  newsm45 newsm45 newsm45 хем той хем 2 кила отгоре ми! Незанм друг такъв застой кат моя.И другите хора го имат, но поне не качват кг.Те май са вода де...то няма как за два дни да трупна 2 кила при диетично ядене.За плодовете и аз съм така, открих че когато ям плодове не изпитвам нужда за сладки неща, освен сладоледче веднъж седмично..най-много два пъти.

За утре незнам,но за другиден-гаранция ще си изпишкала течностите и ще си усвоила плодовете и всичко ще е наред.Дори ще си на минус.Яла си лека и сурова храна,така че всичко ще е 6 Peace

Ще редактирам за да спестя място и аз
:

Дени, твоят може би ме бие за сега,но има време да видим до къде ще я докарам и аз.Дайте съвети какво да гмуцаме през деня...не ми е до месо в жегата.Само вечер ми се услажда. newsm78 Ооооооох,намери какво да кажеш...тез бонабони са ми любимите. Joy За филетат в Метро ще потърся.Рибката е по-лека и даже сега ми хрумна да си нося риба тон в консерва и за офиса. Peace

Тони
, аз тая рецепта я правех на фурна и стана супер.А дали е удачно да се залее с кис.мляко и чесън на прах?Ооох дояде ми се ooooh!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 21:15 от Kpuccu

# 83
Kрисси,
моят застой също е интересен - 1 година не мога да смъкна 2 кила  Joy!!

Тони,
моята неделя ще е посветена на бонбоните Линдор. Още съм в чуденка точно колко да изям. За сега мисля 4 - лешник, фъстък, бял и млечен. Ама аз им се точа отдавна и все в последния момент се отказвам, става ми гузно, че ще си разваля хубавия режим.

Девойки сладки,
искам да препоръчам ако има как да си набавите филета от риба тон, не консерви, невероятни са. Може би в МЕТРО има.

Редакция за рецепта

Майка ми купува замразена сьомга от хипермаркети ЦБА, много евтино излизала ми каза. С нея ми прави страшна супа - парченца сьомга, тиквички, моркови, застройка от яйце и кисело мляко, подправките са сол, чер пипер и магданоз. Невероятна е. Мога да изям цялата тенджера за отрицателно време. Апелирам да се пробва!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 21:06 от Denichkata

# 84
  • Варна
Видях замразено филе риба-тон в Пикадили или май Бурлекс беше-но ме цапна в челото цената, по-скоро ще си купя сьомга, отколкото прясна/замразена тон. А филе от прясна тон съм яла преди време като бях на почивка в чужбинско, наистина е хубаво, ама удря джоба, пък таз седмица съм със смаляващ се бюжет от понделник са разхарчих до неделя ще има пари само за сладоледа
Според мен си опитай и 4те чешита бамбони-грехота е да пропуснеш, ако опиташ само някои от тях, другата неделя ще искаш да опиташ и неопитаните-два път беля Wink

Редактирам се-удачно е Крис, но ако ще заливаш с мляко, по-добре да не се слагат яйца-тъй по ми звучи да е вкусно
А мессотоо-ами аз почти съм го спряла, в почивните дни ядох, но през седмицата по 1-2пъти ям, иначе карам на зеленчук и мазно и ядки-има един микс от сурово индийско кашу, стафиди, лешник и бадем-200гр/3,8лв идеално ми пасва за през деня

# 85
Тони,
удря по джоба да, ама това филе ,което аз ядох беше промоционално на половин цена, пък си идва и си подправки (Тайландски, Италиански и лимон и пипер). Обичам промоции! Тук ги има в изобилие и в БГ ми липсват. Като изключим хранително промоции, обичам и тези на дрехи - като 80% намаление в Sisley, ама това лято ще ги пропусна, защото са края на Юли.

А за бомбоните - о аз съм решила да ги опитам и 4те, това е ясно, ама се чудех дали някой да не се повтаря (тоест да изям 5-6  hahaha). Но 4 мисля, че е по-разумно. А другата неделя и да искам нЕма, по план трябва да съм у РусетУ, а там такива чудни Линдори само през крив макарон..

Там проблемът е друг - как да не преяждам с пресни зеленчуци. Това за мен, не се шегувам, е голям проблем. Как да не изяждам по 5 домата и 2 краставици наведнъж (е това е малко преувеличено, но само малко)? Дайте моя съвет! Апелирам!

За водата
Мили хора, пийте вода! Аз мразех вода и се чувствах ужасно като я пиех. След 3 седмици редовно пиене съм убедена, че водата влияе много благотворно на организма.

И аз се редактирам

Крисси,
мога да ти дам идея за риба тон - много си ходи със сметана, лимонов сок и чер пипер.
А ако не ти се яде месо - заложи на бяла риба (тя е наи-ниско калоричната и леката), но изядена обилно с масло/зехтин/сметана.

2ра редакция

Крисси,
тук има едни специализирани магазини, в които се продават само кафе, чай и шоколади Линд - има такива видове дето преди не ги бях сънувала дори. А в момента има промоция на Линдор - цяла кутия за 5 паунда. И как ме гледат тез' ми ти кутии.. Не е истина.

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 21:39 от Denichkata

# 86
  • Варна
Ти пък-идваш си в БГ на селските домати и ще се ограничаваш-я си яж домата и корнишона, молим ти се Crazy
Никакви линдори и Галаксита-да знаш,че джуниъра е в Англия в момента и той мми говори за тия твари шекаладови, но изобщо не го слушам. Тук обаче подозирам,че ще те изкушат с разни теста-я баници, я катми-знам ли... за тях се притеснявай. Колко ще стоиш?

Редактирам се-Галакси през 2мес ям-не е добре тая идея, хич не искам да мъкне торби със сладко, все едно тук не сме заляти със сладки работи

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 21:55 от tonimirka

# 87
Tони,

УМОЛЯВАМ ТЕ кажи му да ти донесе едно малко (40 гр) Галакси - това е шоколадът с главно Ш! Няма по-топящ се в устата! Не съществува!

Да ме изкушат с тестено точно е трудно. Почти 4 години не бях яла тестено, после в уни 1вата година ядох, и сега от 1 година пак не съм яла. Цялото ми семейство и приятелите ми знаят, че аз тестено не консумирам и дори не ми предлагат от години насам (за това аз пък обожавам да им готвя на тях тестени глупости).

Проблемът ми е наистина е прекаляването с позволените неща. Винаги е било така (изключвам споменатата 1ва година в уни). Гледала съм баници и т.н. с пренебрежение и съм поглъщала по 2 пържоли с 3 домата и 1 краставица. И съм питала за още.
Така че това ме притеснява - как да се спра след 1 парче свинско бон филе, а не след 3 и след една чиния салата, а не след 4.
Аз така бях качила 2 кг в 1вите ми месеци НВД - от много свински шишчета и кашкавал на корем.

По план ще съм си в БГ до края на Август, мисля че имам билет за 30ти Август.

# 88
Ти пък-идваш си в БГ на селските домати и ще се ограничаваш-я си яж домата и корнишона, молим ти се Crazy
Никакви линдори и Галаксита-да знаш,че джуниъра е в Англия в момента и той мми говори за тия твари шекаладови, но изобщо не го слушам. Тук обаче подозирам,че ще те изкушат с разни теста-я баници, я катми-знам ли... за тях се притеснявай. Колко ще стоиш?

Дениче, изтекоха ми лигите с твоите разправии за Линдори Joy Наблятай на пилешкото,свинското и доматите,но без кашкавала Peace

Лека нощ от мен...краката тежат...дупата болят/от седене,не от спорт,тая седмица не ми се спортува-отдавна не се е случвало,но факт/..така че ви оставям.Лека и спокойна нощ  Hug  sleepuu smile3524

# 89
Kрисси,
да взема да купя 1 кутия от промоцията и да пращам колети по дорумски адреси  Joy!
Лека нощ и на теб, при мен вечера тепърва започва, 8 часът няма все пак.

Общи условия

Активация на акаунт