ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 938
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
plamsi, поздравления  се за взетия изпит!

Atrakcia, разбирам те, че си побесняла за провалената почивка, защото моят съпруг толкова често ми е поднасял такива изненади, докато работеше под пагон, че все още ми е криво за пропуснатите възможности да се измъкнем извън Плевен.

А сега съм още по-бясна, защото организирахме бърз належащ ремонт на кухнята, дори прозорецът ще бъде готов в края на месеца, направихме си сметка, че всичко ще приключи за определено време и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - майсторът ни си счупи ръката на три места.  А очаквам децата за една седмица около първото десетдневие на юли. Не бясна, нещо повече от бясна съм! Сега нали се досещате какво спешно търсене на майстори настъпи...и аз се пооплаках, ама не ми олеква #Cussing out

# 136
  • Плевен
В момента майсторите са кът. Всички се сещаме по едно и също време да правим ремонти. ooooh! Какво да се прави има ги тези моменти. Не се ядосвай, ще постоят временно при другата баба. На какъв етап сте с ремонта? Има ли възможност да го отложите, пък като си тръгнат децата ще го направите?

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 13:21 от valja

# 137
  • София
Айде да ви кажа чао-заминаваме за Враца.Мислехме в неделя.ама свекъра даде зор .та много се ядосах.Оф,не знам и аз ли като поостарея ще стана такава и все ще се меся на децата ми...
Айде ,да бъдете послушни Laughing,аз там ако се добера до комп ще ви наглеждам.
Ааа.на 25 ще си чакам подаръка за рожденния ден,ама трябва да ми го изпратите до Враца Mr. Green.Горкия,ако е тоя дето Атракция го е изтипосала на заглавната страница,ще си умре от жега по пътя...ще трябва да съблече и това,което е на него...и така да ми поднесе тортата. Blush

# 138
  • Плевен
Валенце, ще ти го запазим. Като се върнеш от Враца ще си го получиш, че  (във Враца) свекъра, ако ти види подаръка...... Joy

# 139
  • София
свекъра, ако ти види подаръка...... Joy
ще си поиска и той hahaha

# 140
plamsi, поздравления  се за взетия изпит!

Atrakcia, разбирам те, че си побесняла за провалената почивка, защото моят съпруг толкова често ми е поднасял такива изненади, докато работеше под пагон, че все още ми е криво за пропуснатите възможности да се измъкнем извън Плевен.

А сега съм още по-бясна, защото организирахме бърз належащ ремонт на кухнята, дори прозорецът ще бъде готов в края на месеца, направихме си сметка, че всичко ще приключи за определено време и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - майсторът ни си счупи ръката на три места.  А очаквам децата за една седмица около първото десетдневие на юли. Не бясна, нещо повече от бясна съм! Сега нали се досещате какво спешно търсене на майстори настъпи...и аз се пооплаках, ама не ми олеква #Cussing out

Кажи от какъв майстор имаш нужда, че ние вече минахме през половината майстори. )))
Да ти препоръчам някой или да ти дам телефони.

# 141
Mirama, благодаря ти за желанието да ми съдействаш. Като начало от фирмата, на която поръчахме прозореца, понеже сме "стари" клиенти, ни осигуриха майстор за иззиждането на част от стената и херметизирането на странични стени/ използвам площта на балкона/, но оттам нататък има много други неща- изкъртване на част от панела заради канализацията, тапети, таван....оше доста дреболии.
Уговарям с познат на моя колежка, който може би ще може..., нашият майстор също щял да търси негов познат, ама от "многото столове май ще седнем по  меки части на земята".
Благодаря ти, до 3-4 дни ще имам последна информация ще имаме ли майстор за довършителните неща след 30 юни и ако не намеря, ще ти се обадя  Peace.
Просто това объркване и тази неизвестност ме побъркаха.

# 142
Mirama, благодаря ти за желанието да ми съдействаш. Като начало от фирмата, на която поръчахме прозореца, понеже сме "стари" клиенти, ни осигуриха майстор за иззиждането на част от стената и херметизирането на странични стени/ използвам площта на балкона/, но оттам нататък има много други неща- изкъртване на част от панела заради канализацията, тапети, таван....оше доста дреболии.
Уговарям с познат на моя колежка, който може би ще може..., нашият майстор също щял да търси негов познат, ама от "многото столове май ще седнем по  меки части на земята".
Благодаря ти, до 3-4 дни ще имам последна информация ще имаме ли майстор за довършителните неща след 30 юни и ако не намеря, ще ти се обадя  Peace.
Просто това объркване и тази неизвестност ме побъркаха.

Ок, няма никакъв проблем. )))
Аз в момента съм на тема циклене на паркет. ))

# 143
Подготвате се за идването на новия член на семейството Simple Smile! Имате още време до тогава и ще успеете, неприятни са само горещините, които не зависят от нас и от които не можем да се отървем!
Успешно и по-бързо приключване на ремонта  Peace!

# 144
  • Плевен
.........за иззиждането на част от стената и херметизирането на странични стени/ използвам площта на балкона/, но оттам нататък има много други неща- изкъртване на част от панела заради канализацията, тапети, таван....оше доста дреболии.
.....
Арита,  аз под "бърз належащ ремонт на кухнята" си представих боядисване или лепене на тапети,  смяна на прозорец. Но при вас май ще е строителна площадка.  ooooh!

# 145
 Valia,  Joy! Точно! Не предвиждах чак толкова сложен ремонт, но проблемите се появиха лавинообразно и от нищо/ е, несъвсем/, стана Нещо!

# 146
  • плевен
Да ви се похваля-намерих си работа.Е,не е като лекар,но е в аптека и това за сега ме удовлетворява.Не мога да си намеря място,толкова съм радостна.В понеделник ще нося документите.А до тогава ще се чудя как ще я караме с Марио-дават го за утре 40 градуса.Май ще сме в басейна на двора,а вечерта ще го пратя на Дружба,там е малко по- хладно.

# 147
Валенце,дали днес се разминах с теб по центъра,ти беше с едно голамо момиче и по-малкото в триколка?

# 148
  • Плевен
Веси, чудесна новина. Дано ти хареса. Laughing

# 149
 Поздравления, Веси! Радвам се за теб  Hug В коя  аптека ще започваш?
 Аз съм се наспала тази сутрин ( да не повярваш), ставам чак преди малко. Друго си е тати като е свободен, да смени памперс и играе с дребен   Mr. Green Де да се случваше по-често   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт