ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 936
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • плевен
В "Сеиба"на старата главна.Дано се справя с работата,че ще е основно на компютър,а по тая част не съм велика специалистка.Но хората ме успокоиха,че не е трудно.А иначе сме станали в 6 часа и от тогава до сега никакво лягане.Този Марио не го хваща умора,а аз ако легна съм заспала веднага.Н о довечера отива при баба си на Дружба и ще настъпи спокойствие и за мен.

# 151
  • Плевен
Ние ходихме на басей в Гривица. Супер е просто. Има детски басейн,много питък-около 15 см и можеш да си лежиш блажени,докато детето си плиска около теб. Е, отделен е въпросът като излезем какво мрънкане настава, но все пак добре беше. Има страшно много народ вече. Половината Плевен явно се е спасил от жегата там.

# 152
И аз сега оставих Митко при свеки и към 19.30 ще ходим в Кайлъка да поплуваме на басейна и после там на кръчма, че балдисахме дет' се вика   sweating
А ето как го разхлаждах днес http://diksi.multiply.com/photos/photo/4/35

# 153
Дикси, ай да дойда утре и аз, да ме разхлаждаш и мен така  Mr. Green

# 154
Ехооо,здравейте! bye
Atrakcia, беше ми приятно да се запознаем!  bouquet Съжалявам, че свеки изплаши Бужи така...те малките деца разпознават добрите и лошите хора (хихихи Whistling).
Дикси, и аз идвам утре за разхлаждане! Party
Ама май нещо сте се поразтопили в тея жеги sweating,но при тези 50 градуса дето са ги измерили днес....пък и все пак сте най-сладките мами(и една баба),нищо чудно да сте се разтопили Crazy
Аз пак да се похваля с още една шестица amiiii....вече разстоянието Плевен-Търново не го имам за нищо....остава само в понеделник и край....поне за сега! Mr. Green
vesi@,честито за работата! Да е лека и доходна! Peace
Хайде, лека нощ от мен,отивам да окупирам вентилатора преди милото ми мъж да ме е изпреварил! smile3508

# 155
Забравих да споделя, че тази вечер на връщане от разходката, като заваля(ако може да се нарече дъжд това де) ми се скъсаха чехлите, бутах си количката боса  Joy,беше много забавно....та ако видите следващия път една оранжава количка и към нея прикрепено едно босо човече,това съм аз,много ми хареса и като нищо ще повторя, а и не можах да си порежа краката Mr. Green,което си е направо късмет! Mr. Green

# 156
Жега,жега  Listenв центъра на София ,
таз песен не ми излиза от ума днес,нищо че не София а е Дружба Плевен,голямо мързелуване,имах чувство че се топя  hahahaА малкото май ще се разболява,едни сополи увесил,не може да спи от тях и от жегите.
Ако искате да гласувате за нас и да участвате.

# 157
Атракция, следващата тема да я кръстиш  "Плевенска, ама адски гореща".
Да е жив и здрав тоя, дето е измислил климатика.

# 158
Сиси,благодаря за твоят глас  Wink
Пожелавам ви приятен ден на всички,който ще се разхлажда,блазя му.
Дикси да дойде ме и ние у вас,то много е хубаво ,сянка,зеленина,басейн,тази къща в Плевен ли е?

# 159

Ако искате да гласувате за нас и да участвате.
Гласувах, но от регистрацията на Анатоли. Не ми дава от моята, иска да имам качени 5 снимки, а аз имам две. Ще кача още 3 и ще дам глас и от моята  Peace

Атракция, следващата тема да я кръстиш  "Плевенска, ама адски гореща".
ОК, непременно, наближило е  Mr. Green

sissi, аз много се изненадах от реакцията на Божидар, той никога не е плакал от никой  Rolling Eyes

# 160
Честит рожден ден, Валя! Много здраве, късмет, щастие, усмивки! Весел празник!

# 161
Много здраве, любов и късмет!

Atrakcia, аз пак се извинявам! ама честно казано и на мен понякога ми е до рев от нея,така че....

Това с гласуването, май при първо гласуване ти е нужна една качена снимка,а ако искаш да гласуваш за другиго в същия конкурс,трябват 5....или поне аз така си го обяснявам Thinking

# 162
Сега забелязах нещо, днес има рожден ден Valja, утре Валенцето...а на 27ми има моята най-добра приятелка,която също се казва Валя....май тея дни са на Влчетата Mr. Green

# 163

Честит празник Валя! Здраве, любов и усмивки!

Дикси ,тази къща в Плевен ли е?

Да, в Плевен е. До Окръжна болница.

# 164

За рожденичката!

Общи условия

Активация на акаунт