ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 924
  • 274
  •   1
Отговори
# 195

Честит рожден ден Валенце! Много радостни мигове и здраве на цялото ви семейство!

Люси, какво има в твоя подарък?  Laughing

# 196
natalia_viktorovna, как е Джо, дано не се е рабзолял в тези горещини!

vesi@, стискам и аз палци да те одобрят за работатата Peace.

Как са малките човечета в тези ужасни плевенски жеги, то ние едва-едва пърхаме, а те как издържат, миличките Sad !

# 197
 hahaha Люси, какво има в твоя подарък?  Laughing
 Joy  Много добър въпрос  Peace
 Какво правите в тия горещини? Аз превъртам от скука, дребен сега се пробуди, кви ще ги вършим  newsm78

# 198
Какво правите в тия горещини? Аз превъртам от скука, дребен сега се пробуди, кви ще ги вършим  newsm78

Прибрахме се към 12.30, Димитър все още спи и аз се ровя из виртуалното пространство и си харесвам аватари  Crazy
Като стане ще си играем  Mr. Green

# 199
  • Плевен
Как са малките човечета в тези ужасни плевенски жеги, то ние едва-едва пърхаме, а те как издържат, миличките Sad !
И на малките им е жега. Вики не иска да се храни,  пие много вода и сокове.
Ема как е? Две поредни вечери я чувам, че много  плаче. Зъбки ли никнат?

# 200
Ема как е? Две поредни вечери я чувам, че много  плаче. Зъбки ли никнат?

Вие комшийки ли сте?
Днес съм особено любопитна  Mr. Green

# 201

Днес съм особено любопитна  Mr. Green
То е  хубаво някой и да ти отговаря  Joy Питай,че покрай теб и аз да хвана клюката  Mr. Green

# 202
  • Плевен
Не  (накарах те да се замислиш, нали?)

# 203
Не, не сме комшийки. Валя е комшийка на другите баба и дядо на Емичка.

Valia, не й растат зъбки, тя си има три отгоре, три отдолу и четири кътника.
Явно й е било топло или пък...зная ли, била е уморена от пътуването в жегата, превъзбудена от срещата с дядо и баба, може би и смяната на обстановката, а като прибавим и това, че не е спала през деня - просто предполагам, защото тя е мъничка и не може да си каже какво й е, освен да плаче! Като всички дечица на нейната възраст! Жал ми е, че е плакала и съжалявам, че е създала дискомфорт и на съседите!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 15:47 от arita

# 204
Аааа, значи мацката Ема е в Плевен, а Божидар още няма ден и час за сгледа  Wink

# 205
Аааа, значи мацката Ема е в Плевен, а Божидар още няма ден и час за сгледа  Wink
Тя беше в Плевен и вчера си замина, но сгледата предстои, защото ще идват за седмица в началото на юли Peace Нали затова така съм се разбързала да приключа с ремонтните дейности #2gunfire!

И тогава запознаването й с Бужи ще се реализира непременно! Ще се радвам да се запознае и с другите чаровници - плевенчанчета! Само трябва да изготвим план - графика Joy!

# 206
Ааа,  недей така! На гаджетата на нашите момчета им предстои да се родят след 5-6 години  Laughing

# 207
  • Плевен
Жал ми е, че е плакала и съжалявам, че е създала дискомфорт и на съседите!
На мен също ми стана мъчно, като я чух да плаче около 23ч. Знам, че тя заспива доста по-рано. Не ме е притеснила ни най-малко. Детенце е , Вики също е плакал и все още плаче понякога.

Е, сега вече знаете комшийка на кой съм.

# 208

Ааа,  недей така! На гаджетата на нашите момчета им предстои да се родят след 5-6 години  Laughing
Еее, от имане глава не боли  Mr. Green

# 209
  • Плевен
Имате много поздрави от Валенцето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт