Всички мами АВГУСТИНКИ, кръгли са като маслинки!

• 11 486
  • 294
  •   1
Отговори
# 225

направо са мини мини Joy

# 226
Пиванов айде пусни ги както трябва че умряхме от любопитство де

# 227
е хубаво, ама нали чак на 6 месеца почват да се изправят бебоците?  newsm78 Франито, каква е тая цена  #Crazy #Crazy #Crazy
помпа за кърма си взех на Чико от най-евтината - 5-6лв. ще я взема в болницата. това е нещо, което може и въобще да ен ми трябва после и не ми се дават един куп пари за него от сега. ако видя, че ще е енщо, което ми се налага да ползвам често, тогава бих си купила по-хубава  Peace

# 228
е хубаво, ама нали чак на 6 месеца почват да се изправят бебоците?  newsm78 Франито, каква е тая цена  #Crazy #Crazy #Crazy
помпа за кърма си взех на Чико от най-евтината - 5-6лв. ще я взема в болницата. това е нещо, което може и въобще да ен ми трябва после и не ми се дават един куп пари за него от сега. ако видя, че ще е енщо, което ми се налага да ползвам често, тогава бих си купила по-хубава  Peace

Ей къде ги видя тия 5-6 лв бе принцеска?
Аз тука гледам едни цифри 70-80 newsm78

# 229

мила аз само пример дадох с тая коли4ка не гледай цената 4е глава ще те заболи   bouquet

# 230
Елис,честити ти покупки!Много е яко креватчето и скрина също-не че не ги знам,ама да ти кажа! Hug

# 231
А помпи за кърма ще си взимате ли? На мен ми хвалят много тези на AVENT, но първо ще видя дали въобще ще имам кърма та тогава ще си купувам.

Точно това щях да кажа, че в болницата може да ти потрябва. Аз също не знам каква ще взема, ама тая на авент ми хареса. То не че знам за други newsm78
Аз съм взела една брошура на помпите за изцеждане и ако ми тръгне кърма, мъжо знае магазина и марката ще ходи да я купи и да донесе в болницата.
 Докторката ми каза да не бързам с тези помпи и без това са скъпи, защото кърмата слизала чак на 3-тият ден след раждането.
Раждалите мами са по-запознати те да кажат кога са носили помпите за кърма?

# 232
Елис,честити ти покупки!Много е яко креватчето и скрина също-не че не ги знам,ама да ти кажа! Hug
Знам  Joy hahaha Joy, как мина днес при Калчева, всичко ОК ли е

# 233
Ей къде ги видя тия 5-6 лв бе принцеска?
Аз тука гледам едни цифри 70-80 newsm78
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=748
от бебешки магазин я взех

# 234
Знам  Joy hahaha Joy, как мина днес при Калчева, всичко ОК ли е
Още не съм ходила,в 13и15 ми е часа,даже след малко започвам да се оправям!

# 235
Аз си всех четка и гребен за коса на Чико.  Обаче като не знаех, че тази четка не е за ресане на коса, а за излющване на коричката от главата на бебето и направо се изложих пред продавачката.
Викам и: За какво ми е тази четка, то бебето може да се роди без коса.?Embarassed
 А тя се засмя многозначно и ми обясни, че с нея се отлющвала коричката по главата на бебето.
Ама кой да ти каже??? Joy Joy Joy

# 236
  • ГОре на черешата...
Здравейте мамчета Hug!
Аз се прибрах от миткане вече, че тук е направо ад...ходих да ми острижат гривата, че направо изгорях последните дни. Сега съм "ала гарсон", но така ми олекна. Тя мойта расте страшно бързо.

Беличка, стискам ти палци - ще го вземеш, сигурна съм Peace!

Херелинка, не се притеснявай за Слави - дори и това да кажеш в първия момент - няма значение - за името се попълват специални формуляри и то май на другия ден.

В тази жега се замислям дали да не тръгнем за морето още в петък newsm78 - поне да си спестим ада, който ни очаква тук уикенда - казаха около 40-42 градуса...само дано дотогава уредим всички бумажтини и прехвърлянето на новата кола, че не ща пак със старата да ходим. Пък и тая има климатик Flutter...

Страшно си харесах ей сега шише на Нук http://www.galia-online.com/nuk/gif%27s/page43.jpg - малкото в светлосиньо...- някакви отзиви? Аз ще взема само едно от 150 мл. първоначално за вода. Ако има нужда после ще купувам още...

# 237
Буонджорно сладки мами от слънчево, топло и задууууушно Милано   bouquet
Аз съм се отдала на чистене и пране днес! Правя и разни салати и варя зеленчуци, че ще го уморя мъжо от глад иначе  hahaha Спретнах и едно ванилово кремче и малко тараторче за мен  Flutter

От тези лепенки с едни специални ленти за пъпчето знаете ли колко броя трябват?? Аз купих една кутия, ама май няма да стигне. Нямам идея за колко време  нужно и по колко на ден ...
5 лепенки трябват, но аз си взех 3. Казаха, че пъпчето заздравявало до 1 най-много 2 седмици, но лепенки има и по аптеките, не се презапасявай чак толкова. Laughing
sonita на мен ми харесва името Андреа.

Сега гледах опаковката, те и моите 3 вътре, имаше и пакет с двойно количество, ама аз взех този, точно за да не се презапасявам  Laughing  Те са всъщност едни лепенки и отгоре се увива около кръстчето едно като марля, абе от тези на Кико, знаеш ги  Crazy

Ребус, какво за краката и крема, че не разбрах? .... А за излишните работи си много права. Един куп глупости се произвеждат, предлагат, рекламират- аз ако ги купя всичките, едно че денят ми ще минава да се чудя кое за какво да ползвам и второ, ще си зарина къщата с ненужности!

Тедди, име Кристиан е и в нашата листа, ама мъжо хич не го харесва. А на мен ми беше подходящо, защото е и международно, освен благозвучно. Мен за разкритие ме проверяват всеки път като ходя при частния ми гинеколог на преглед, тоест на всеки 5 седмици, средно.

Мами
,  благодаря ви за гласуването за име на нашето първо наследниче  Hug А който не е гласувал, все още може да го направи, до 9-ия има още ехееееее колко време  Whistling Grinning Heart Eyes

# 238
ptigra, V-twin можете ли да ми кажете дали зимния и летния кош се купуват отделно и колко общо струва количката с кош за новородено+летен+зимен кош? и въобще и зимен и летен ли ще ни трябват? то май зимата ще си използваме този за новородено  newsm78
Първо да кажа ЗДРАВЕЙТЕ МАМЧЕТА /бъдещи и вече такива/!
herelina - мила, аз от колички не раззбирам, не ми се е налагало да гледам бебе и освен това около мен е нямало някой мн близък който да е гледал така че това което ще ти кажа не е от опит, а от това което съм чела и/или от шестото ми чувство  Simple Smile
Лично аз незнам дали има разлика между коша за новородени и т.н. зимен кош - доколкото знам коша за новородени се нарича такъв заради това че има напълно легнало положение. Нашата количка е с два коша и  идеята ми е в началото и през зимата да използвам т.нар. зимен кош. При нас обаче водещото при купуване на количката беше това тя да е триколка. Последно се чудих между тази която купи Гита и тази която ние си взехме /виж ги в албумчето са качени и двете/. Честно казано като видях този червен цвят не издържах. Малко ме доядя за 400-те лева които дадохме, но мнооооого ми хареса, не можах да се отлепя от нея Grinning Но дали това е по-добрия избор /с двата коша/ или  тези които са с един кош /който има легнало положение/  аз незнам  Embarassed /абе май няма разлика/
Оффф незнам дали въобще ти бях полезна, ама ..... пожелавам ти успех все пак в избора, че хич не е лесно!  Hug

# 239
Аз си всех четка и гребен за коса на Чико.  Обаче като не знаех, че тази четка не е за ресане на коса, а за излющване на коричката от главата на бебето и направо се изложих пред продавачката.
Викам и: За какво ми е тази четка, то бебето може да се роди без коса.?Embarassed
 А тя се засмя многозначно и ми обясни, че с нея се отлющвала коричката по главата на бебето.
Ама кой да ти каже??? Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy hahaha
Е кво сега всичко ли трябва да знаем?

Общи условия

Активация на акаунт