Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за количката Puky?
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за количката Puky?
Количката Puky е високо оценена от потребителите на форума. Една от тях споменава, че моделът има кошче и е подходящ за деца до 4 месеца. Друга участничка споделя, че в магазина мебелите са много сладки и с гумени кантове, което я кара да се надява да роди поне в началото на август, за да си вземе количката Puky.
-
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
-
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
-
Какво е мнението за помпата на AVENT?
-
Къде мога да намеря промоция на Mustela?

!
!

...
...не съм решила още, но аз така или иначе предварително няма да купувам - ако се наложи - тогава.
До сега готвих и откачих 
Трябва и скринче да си харесам но не искам да ми е комби с леглото а трябвя и него да купиме вече че смятам др месец към средата всички дрешки да се изперат да ги изгладя и да си ги наредя
ей такива очи отворих....Но е вярно че бг фирми не правят такива весели детски мебели с рисунчици по тях!!!
Ние имаме вече 2- на Чиполино и на Макси коси. Двете са ни от блезки с малки дечица, но ние се замисляме дали да не си купим ново и след това да си го държим и за другите деца. Чудя се за Чико, тъй като отдавна съм им хвърлила око 
но беб си расте и няма как да не се пълнее!