Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за количката Puky?
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за количката Puky?
Количката Puky е високо оценена от потребителите на форума. Една от тях споменава, че моделът има кошче и е подходящ за деца до 4 месеца. Друга участничка споделя, че в магазина мебелите са много сладки и с гумени кантове, което я кара да се надява да роди поне в началото на август, за да си вземе количката Puky.
-
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
-
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
-
Какво е мнението за помпата на AVENT?
-
Къде мога да намеря промоция на Mustela?
Първият път не стана толкова скоростно-отидох заради паднала тапа и преносване от 6 дена, водите ми изтекоха в б-цата. Но за втори път всеки казва, че ставало много бързо и това повече ме шашка. Въобще не съм разглеждала водите си, а и това се случи в6.30ч сутринта в тъмна стая в б-цата. Другите майки спяха, а и не ме е вълнувало.
Най-голям проблем ще е карането на кола вече с огромния ми корем последните дни ... поне така предполагам. Но пък седмицата, в която идва майка ми мъжо ще почива, че нали покрай 15-ти август фирмите затварят. Има вероятност да почива дори 3 седмици през август, тъй като цялата фирма затваря, ама той нали е в отделен офис и имат комуникации все с чужбина, все още не се знае как ще се организират и дали като цяло ще спират производството и презентациите.
Казвам на мъжо, може пък така да се развълнувам на 11-ти като пристига мама, че да взема да се разраждам тогава 

.Мъжо вече брои дните до момента,в който ще се отдадем на плътски удоволствия
,така че споко.Всичко е в психическата нагласа на жената