Всички мами АВГУСТИНКИ, кръгли са като маслинки!

• 11 525
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Сонитка, я ги дай насам  Mr. Green А за именцето - по бг стандарти си звучи женско, но като знаем, че ше е половин италианче момченцето - съвсем нормално име ми се вижда. Пък и все пак Андреа Бочели (сори за примитивната асоциация...)  Peace

# 136
Мами, ще ви пусна мини-анкетката ми за име и тук.  Който има желание и мнение, нека да гласува  Crazy

Федерико, Давиде, Андреа, Самуеле!

Бели4ка, успех на изпита, мила   bouquet

Andrea

# 137
Екатерина, аз отдавна съм ги определила тия доктори за луди, особено откакто ме сложиха на нечовешка диета:(
Пиванов сега разбрах за какво черпиш ooooh!Ама честито де! Хубав повод!

# 138
Сонитка, я ги дай насам  Mr. Green А за именцето - по бг стандарти си звучи женско, но като знаем, че ше е половин италианче момченцето - съвсем нормално име ми се вижда. Пък и все пак Андреа Бочели (сори за примитивната асоциация...)  Peace

Сега ще ти пратя на лични  Crazy

# 139
  • Варна
rebus , ауу , миличка , как така на диета  #Cussing out Тез хора са за  #2gunfire За какво точно те ограничават?

Sonita, мерси много  Hug сега ще разгледам  Wink

babsy78, блазе ти...май първа ще се отчетеш  Hug Според мен си е съвсем нормално да родиш средата на юли...вече ше си преполовила деветия месец  Wink Нямам търпение и аз да вляза в деветия вечеееееее.... Crazy

# 140
Sonita, и аз съм за Андреа! Наистина в БГ го приемат за женско, аз си го бях харесала много за моята девойка, но щом в Италия е мъжко, гласувам за него.

Весела, аз си ходя постоянно на плаж с половинки бански, на слънце си пека само краката, другото е под чадъра  Mr. Green Може и да не изглеждам страхотно, но се чувствам невероятно във водата. Така, че смело към плажа!

# 141
 Абе Гера все ще те питам и все забравям. Ти откъде си всъщност? От София или от Бургас и какви са тези ежеседмични преходи от единия в другия град? newsm78

# 142
Братовчедка ми, която живее в Германия сега ми каза, че и там Андреа било женско име ...  Rolling Eyes

# 143
  • Варна
На братовчеда на мъжа ми , жена му е Андреа и е от Словакия. Като цяло в славянския си вариант май върви за жена, но просто в Италия си е мъжко...

# 144
На братовчеда на мъжа ми , жена му е Андреа и е от Словакия. Като цяло в славянския си вариант май върви за жена, но просто в Италия си е мъжко...

Май само в Италия е мъжко Mr. Green
И в Щатите е женско, ако не се лъжа.

# 145
  • ГОре на черешата...
Сонитка, с мъжа ми гласуваме за Давиде  Peace/нали ударението е на А" /или Андреа, но тук Андреа си е женско име.

# 146
Сонитка, с мъжа ми гласуваме за Давиде  Peace/нали ударението е на А" /или Андреа, но тук Андреа си е женско име.

Дàвиде, да  Crazy

# 147
 Нашето семейство е за Давиде.  Peace

# 148
  Teddy такива столчета продават в магазин "Малечко" и би могла да провериш как изглеждат и колко струват преди да си го купиш довечера. Магазин има в кв.Борово срещу 29-та поликлиника.

Благодаря ти, но видях поста ти след като вече го бях купила. Дано не съм се минала, че ще ме е яд. Въпреки, че кошчето е супер запазено и не личи, че е ползвано. Много съм доволна. Ето тук може да го видите, че още не съм го снимала.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=64582&cat=3

# 149
  • UK
 Сонита Давиде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт