Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 961
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕЛА И КАБИ ! Да са живи, здрави и мноого усмихнати  Hug
Честито на патерица на всички които са празнували  newsm51
При нас има много нови неща, но ще драсна по-късно. Хубав ден на всички  Grinning

# 226
  • Габрово
 newsm67ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕЛА И КАЛОЯН!
ЧЕСТИТО НА ДОСЕГАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНИЦИ/на патерици/

Бетта заповядай на нашата полянка има и борова горичка 
 hahaha.
Нещо не ми се пише в тези жеги  af пък и  afwitch кръжи наоколо и само "ръси" мозък  #2gunfire.

# 227
  • София
Да си ми жив и здрав зетко Каби! Да слушкаш мама и тати и да изпапкваш по две бурканчета на ядене, че да се чуди майка ти как да те изхранва!
Весела, честит рожден ден! Безгрижно детство и весели игри...

# 228
довиждане

# 229
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАБИ!  bouquet
И ние пием чай от маточина, с малко захар. Пие го Peace  И сокове пресни пием - от малинки, къпинки, черници, праскови, кайсии, пъпеш...де що има Crazy. И водица.
На Дая пък памперса сутрин е гюле newsm78
А за конкурс и без фотошопа можем да се наредим кво,да не сме по лоши  Crossing Arms
Е т'ва е мъжка приказка Whistling

# 230
  • През девет земи в десета
Данисия,отвяряш снимката в снимка бг.,с ляв бутон кликваш върху нея,от падащото меню избираш properties,излиза URL Adress,оттам го копираш и като пишеш в темата,там където са квадратчетата за размер на шрифта на долния ред първото е да поставиш изображение ето го,кликваш върху него и после,paste и готово,надявам се че ме разбра!

Честит рожден ден на Весела и специално на Калоян,на мама Пърли!

Изи,от мен същите пожелания като от Кети  bouquet

Айде бягам,че сме гладни и е страшен рев!!!

# 231

newsm78 Иси, заради чайовете ли се обиди newsm78

# 232
newsm78

Леле Иси,какъв е тоя пост,недей така Rolling Eyes

# 233
Здравей те и от мен .Аз вече успях да ги преспа и сега влизам в форума .Благодаря на всички за обяснението пробвах го и стана .
Вън е ацка жега ,излязохме да вземем храната и направо ужас много топло децата се изнервят от жегата мрънкат и още в средата на деня съм супер нервна .

Честит рожден ден на всички рожденици да са живи и здрави да слушат мама и тати  и все усмихнати да бъдете.

# 234
Честит рожден ден на Каби и Весела!!!

Момичета, благодаря за идеите...дано ся да не стават нерви около чайчетата...Аз питах, защото до сега никога не съм предлагала. Това, че ми разяснихте кой за какво се дава е супер, защото смятам да взема няколко и ще давам според ефекта, който искам Peace Тук за специални детски чайчета на някоя фирма ли става въпрос или за насипните от аптеките?

Днес направо ще се изпържим Shocked

# 235
Наринка,аз също не съм давала чай,опитах,но Цвети го отказа и сокове не иска,вода изпива едва по 200 гр.,с чашката със сламка,но пишка добре.Сутрин  е суха и не спим с памперси,предполагам,че се контролира и не тичам всеки път след сън да я слагам на гърнето.Може да пробваш и бебешките чайове на Хип,по-лесно е ако не ти се занимава,те са леко подсадени.Аз такива в пакетчета не взимам защото не съм сигурна вътре какви боклуци има,но това си е мое мнение,не искам да обидя никой.Ние като ходим на вилата си берем мащерка,лайка,шипка и мента,а липи колкото щеш навсякъде едва дишам от тях. Grinning

# 236
Здравейте майчета  Hug
За чайчетата аз давам липа -  полезна е за бъбреците, давам също и чай от шипки съдържа витамин С. Много се бях навила да дам от маточина че Цвети се буди през нощта но прочетох доста противоречиви неща и не посмях.

# 237
Честит Рожден Ден на Весела и Калоян!Много здраве и усмивки от нас!

danisia
, големи сладури са ти чудесата Heart EyesДобре дошла при нас Hug
Попова, честито ти християнче  bouquet
jorjito, как си мила?Това с възпалението страшничко прозвуча Tired

А за нас.....голяма излагация ви казвам TiredМимозата в неделя вечерта уж проходи, но още на другия ден сутринта реши, че тази работа не е за нея и крачка не е направила от тогава Confused
А доста си походи вечерта и видимо много и харесваше.....карай къде ще ходи да не тръгне пак Grinning

Виждам, че сте обсъждали завивките на малките.Аз Мимата я слагам да спи по боди с къс ръкав и завита с една памучна пелена.Тя разбира се през ноща се отвива и спи гола, въпреки това се поти.Така я карахме и миналото лято и не ми се е разболявала(чук-чук), а спим на отворен прозорец.

А за къпането, аз никакви ефекти не гоня, гледам да я калявам.Къпя я в хладка вода.

Момичета исках да ви попитам, има ли бебоци които още не могат да сядат сами от позиция "по корем"?Защото моята Мимоза още не е седнала сама, а аз започвам да се притеснявам TiredКажете, мога ли да й помогна по някакъв начин да го направи?Как точно става това превъртане?

# 238
Радост: Момчетата са ти бонбони! Hug А след "ръсенето" на акъл от  afwitch  идва ред и на newsm75
Пиги: Винаги насреща! Heart Eyes
danisia: Малее, как ги приспиваш двамата наведнъж? newsm78
isi: Стой, не мърдай! Hug

Аз още си се притеснявам...обриви незнайни. Днес си домъкнахме една бълха от градинката, скачаше на плочките и сега ще пада чистка и  search. И все пак ще се радвам пъпчиците да са от ухапаване, а не от някоя храна. Confused За Аутан-а разбрах, че е за деца над 2 год. Thinking  Онова петно в памперса от време на време пак се появява. Tired Иначе дивее, беснее, щурее...неудържим е!
Утре сме на консулте и ми се е свила душата...незнам какво да правя с пишлето му. Вече си мисля, че изтича някакъв секрет, освен пак да дадем урина за изследване и да не го пипаме.

newsm59  Каби   newsm38 Весето! newsm59

# 239
Като казахте за пишлета да ви питам за един проблем.Когото бяхме на 8 месеца педито ни заголи пишлето на момчето и ми каза когато се приберем след баня да го почистя с реванол .Така и направих но от зверското забелване пилето му се подуло и даже кръвчица пуснало и аз като го забелих да го почистя и не можах до го върна обратно  голям рев падна много се притесних и го заведохме веднага в Вемеи пещерско шосе хирургиите .Там един доктор кат ме погна защо съм дала на педито да забели пилето тя нямала право и до 1,2месеца не трябвало да се пипа ,но нали трябва да се заголва пишлето за да не се сраства кожичката не знам и аз вече на кого да вярвам .От тогава не сме пипали пилето от страх пак да не стане така и да трябва да го водя на лекар тогава вече мажа ми ще ме убие .Какво да правя посъветвай теме .

Дано да съм го обяснила правилно  та да сте ме разбрали че от таз жега мозъкът ми се е    сварил.

Общи условия

Активация на акаунт