Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 962
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • През девет земи в десета
Данисия,супер са ти близначетата,снимките са страхотни!

Момичета на компа ми нищо му няма!Много мерси на Нанни на мъжа,супер е,разбира човека от компютри,няма две мнения по въпроса   bouquet

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 12:40 от Pigi

# 211
Добре бе Майра само аз ли съм толкоз глупава как успя  да е сложиш .И аз исках така но успях само линк да дам до нея .

# 212
  • Варна
Здравейте Laughing

Честито Християнче на Попова.  bouquet  bouquet  bouquet
Пепи111,и аз към тази паста съм се ориентирала,мерси   Peace
Синеоче,ами внимавам си аз,и виж от много внимание и четене но етикети........... ooooh!
Честито първо зъбче на Цвети на СТ.Г Laughing
Майра,мен ме кръстиха когато бях на 15години.Аз лично исках да кръстя Димитър колкото се може по-рано.направихме кръщенето когато той беше на 3 месеца.Вярвам в Бог и мисля че така той ще го закриля и ще си има ангели пазители.определено не съжалявам че го кръстихме толкова рано,но всеки сам си решава Hug Hug Hug
Герито,искат пари за фотоапарат и за камера във всяка църква Peace.торифата зависи от църквата,във Варна за един фотоапарат искаха 20лв,а в Добрич 5лв Rolling Eyes
Страхотни са близнаците и всички наши бебоци.Най-хубавите са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мацки ,аз съм със страхотно възпаление на клепача Tired.Целия е надут и пълен с гной Sick,по-гадно от това няма.като си наведа главата,имам чувството че мъзъка ще ми излезе през окото.иедна глава ме цепи Cry,и за капак днес, Димитър не беше за траене.добре че татито се завъртя за малко в къщти Praynig
И било заразно това,че сега притрепервам като трябва да гушна малкия Sad

Изчезвам,да се пазите утре,че страшни жеги ще са ooooh!

Малееееееееее,от кога не съм качвала снимки ooooh!

# 213
Ей, че сладки мъничета си имаме...направо ми пълнят душата Heart Eyes

Пламена днес много кашля и сега давам сироп Мукоплант и капки за нос Резоксим...дано утре е по-добре Praynig Иначе си играе и е весела все едно нищо й няма, ама като се разкашля направо ми се обръща стомахът Sick Един лекар й слуша гърдичките днес и каза, че няма нищо страшно...някакво деликатно хрипче от едната страна Sick (ако изобщо тези неща могат да са деликатни)
По повод, че нослето й се запушва, вече 3 дни не сме търсили бибата и сега имам надежди просто да се е отказала Joy Чак не ми се вярва.
Пиги, и нашите пампи са доста сухи и аз взех и за това да се притеснявам newsm78 Не че пие кой знае колко течности, но вс пак...

Я ме светнете за някой чайче да давам като вода newsm78 До сега никога не съм предлагала...някой, който да е хипоалергенен, че това ще ни е първа среща с такъв "екземпляр" #Crazy А да го подслаждам ли?

# 214
Пламена днес много кашля и сега давам сироп Мукоплант и капки за нос Резоксим...дано утре е по-добре Praynig Иначе си играе и е весела все едно нищо й няма, ама като се разкашля направо ми се обръща стомахът Sick Един лекар й слуша гърдичките днес и каза, че няма нищо страшно...някакво деликатно хрипче от едната страна Sick (ако изобщо тези неща могат да са деликатни)
По повод, че нослето й се запушва, вече 3 дни не сме търсили бибата и сега имам надежди просто да се е отказала Joy Чак не ми се вярва.
Валери вече втора седмица е така и ми е много притеснено макар ,че вече два пъти го слушаха и ми казаха,че е добре.За чайчета не знам ,аз лични всяка сутрин му давам чайче от лайка и съвсем малко го подслаждам,защото много се муси. Мама Дани беше казала за мащерка много помага ,но Валери не го иска.Когато ходихме на хомеопат тя ми каза чайчетата са си чайчета, сокчето си е сокче ,но трябва да се дава и много вода ,а не да се задоволяваме ,че е пил течности под друга форма.сега като ходихме на плаж ми изпи около 350-400гр. вода,125гр. чай лайка и 300гр. сок.И въпреки всичко не е пишкал много ,но много се потеше.
Хайде и аз да се похваля сега отидохме да видим моята приятелка в БТК и Валери реши да гони батко си и мина целия коридор абсолютно сам  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44. Беше много сладък ,защото беше с едни широки панталони и памперса на дупето и той вървеше с полуразкрачен въртеше онова ти му дупе като на Пчеличката Мая hahaha Joy
лека нощ и спокойни сънища  bouquet

# 215
  • някъде
Мама Дани беше казала за мащерка много помага ,но Валери не го иска.
маточина, не мащерка Peace
И аз давам на Алекс такъв чай като го подслаждам с мъничко захар иначе не го иска! И сок пие много, но вода не иска- изпива малко и затова давам повече сок, че иначе в тези жеги ooooh!
Честито християнче на Попова! Hug

# 216
  • София
уф, ще изтека под стола, а утре щяло да е още по-топло  ooooh!

Аз мисля да взема Яна и да идем на Витоша - над Златните мостове има една полянка, ще взема количката, спалния чувал и пюренца и ще се спасяваме. Някой ако иска да се включи, да се обажда да се разберем.

Ние също много рядко пишкаме - днес три пъти само, а вчера четири. Използвам случая и не й слагам памперс през деня - на разходка я издържам. Вчера резултатът беше 4:0 в полза на сухото дупе - не намокрихме гащите изобщо  Grinning. И нощем памперсът си остава сух, ама не ми се рискува, защото ще ми намокри леглото, а нямам протектор като на нейното легло  Simple Smile. Обаче си мисля за една тензухена пелена вместо памперс  newsm78.

Нарина, можеш да дадеш гранулиран чай на Хип - има един успокояващ - от лайка, липа и още нещо имаше, леко е сладък и Яна го харесва. Аз давам вода и разредени сокчета на Хип или Гербер, уж за да пие повече, но не ще много - изпива около 200-300 грама течности, като не броя кърмата 1-2 пъти през деня.

Данисия, снимките са супер  thumbsup

Още нещо щях да кажа, ама  newsm78

# 217
И аз давам на Алекс такъв чай като го подслаждам с мъничко захар иначе не го иска! И сок пие много, но вода не иска- изпива малко и затова давам повече сок, че иначе в тези жеги ooooh!

точно мащерката е за кашлица ,а маточина за успокоение и по добър сън. Дори има сиропи за кашлица с мащерка

# 218
Честит първи рожден ден на Калоян! Бъди здрав, весел и много щастлив!!!

Честит рожден ден и на вече порастналата Весела!!! Весели игри и да бъдеш послушно момиче!

А за техните мами:

# 219
  • някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПОРАСНАЛИТЕ ВЕСЕЛА И КАЛОЯН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И МНОГО ИГРИ ВИ ЖЕЛАЕМ ДВАМАТА С АЛЕКС!!! newsm67 newsm18  Party Time

точно мащерката е за кашлица ,а маточина за успокоение и по добър сън. Дори има сиропи за кашлица с мащерка
Мила, не знам кое за какво е, но Дани дава маточина, защото точно тя ми каза и започнах и аз да давам! Иначе доколкото я разбрах Наринчето пита за чай, който да дава вместо вода, а не за кашлицата newsm78 Абе ще се разберем накрая Crazy Hug

# 220

Честит рожден ден на малките големи Калоян и Весела!
Растете много здрави ,усмихнати и желая ви най- прекрасното безгрижно детство.А на мамите и татковците също много здраве търпение и любов да се радвате на внуци и правнуци Heart Eyes Hug.

Специално за мамите

# 221

Мила, не знам кое за какво е, но Дани дава маточина, защото точно тя ми каза и започнах и аз да давам! Иначе доколкото я разбрах Наринчето пита за чай, който да дава вместо вода, а не за кашлицата newsm78 Абе ще се разберем накрая Crazy Hug
хайде за последно мама Дани дава и двата чая ето тук дори ми е писала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195968.180 и аз предложих мащерка ,защото Пламенчето кашля.Според мен ,а и мама Дани беше писала не може цял ден да се пие само чай .Всичко си има доза.Ха дано сме се разбрали  Heart Eyes Hug Wink

# 222
Честит рожден ден на Весела и Калоян!

Данисиа, писах ти на ЛС за снимката Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 10:01 от Майра

# 223
 Hug Нан да я махаш тая снимка поне от скайпа че снощи моя мъж само за теб ми говори!Казвам му аз че е фотошопа той не,ще идва да те вижда! FlutterБъзикам се де Party
А за конкурс и без фотошопа можем да се наредим кво,да не сме по лоши  Crossing Arms

Данисия с удоволствие ще се запознаем, стига да се разхлади че в тези жеги! Tired

Честит рожден ден на Калоян и Весела да растат здрави и щастливо и безгрижно детство им желая!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние ще преинсталираме компа и после може да сме в Хисар за няколко дни, та ако случайно се зарадвате че ме няма,. не бойте се тууук съм ! Laughing

Бай за сега!

# 224
  • Варна
Честит Рожден Ден на Каби и Весела.

И за гордите мами Laughing

Общи условия

Активация на акаунт