Момичета на компа ми нищо му няма!Много мерси на Нанни на мъжа,супер е,разбира човека от компютри,няма две мнения по въпроса

.торифата зависи от църквата,във Варна за един фотоапарат искаха 20лв,а в Добрич 5лв

.Целия е надут и пълен с гной
,по-гадно от това няма.като си наведа главата,имам чувството че мъзъка ще ми излезе през окото.иедна глава ме цепи
,и за капак днес, Димитър не беше за траене.добре че татито се завъртя за малко в къщти 

Иначе си играе и е весела все едно нищо й няма, ама като се разкашля направо ми се обръща стомахът
Един лекар й слуша гърдичките днес и каза, че няма нищо страшно...някакво деликатно хрипче от едната страна
(ако изобщо тези неща могат да са деликатни)
Чак не ми се вярва.
Не че пие кой знае колко течности, но вс пак...
До сега никога не съм предлагала...някой, който да е хипоалергенен, че това ще ни е първа среща с такъв "екземпляр"
А да го подслаждам ли?
Иначе си играе и е весела все едно нищо й няма, ама като се разкашля направо ми се обръща стомахът
Един лекар й слуша гърдичките днес и каза, че няма нищо страшно...някакво деликатно хрипче от едната страна
(ако изобщо тези неща могат да са деликатни)
Чак не ми се вярва.
. Беше много сладък ,защото беше с едни широки панталони и памперса на дупето и той вървеше с полуразкрачен въртеше онова ти му дупе като на Пчеличката Мая

. И нощем памперсът си остава сух, ама не ми се рискува, защото ще ми намокри леглото, а нямам протектор като на нейното легло
. Обаче си мисля за една тензухена пелена вместо памперс
.

Абе ще се разберем накрая

Абе ще се разберем накрая

Нан да я махаш тая снимка поне от скайпа че снощи моя мъж само за теб ми говори!Казвам му аз че е фотошопа той не,ще идва да те вижда!
Бъзикам се де