Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 729
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
# 31
ЧРД Рени,бъди много здрава,щастлива и обичана майка и съпруга!

Честито на всички които са празнували изминалите дни.

Иси,страхотна темичка.Благодаря за положения труд   bouquet

Ние сме в крак със заглавието.Днес се върнахме от морето.Бяхме на Приморско,изкарахме една резкошна почивка.Ема слуша,спа,яде и мноооого плака от водата.На плажа яде пясък,вечер си лягаше най-късно в 20:00ч.,а мама и тате слизаха в ресторанта на хотела.Сега нямам време да разказвам с подробности,знаете как е след път,колко багаж има за оправяне  ooooh!

В неделя кръщене ще правим,майка ми и баща ми си идват в сряда.И ще ходим малко на Враца,та пак багажи и 300 разправии,но пък е за хубаво.

Хайде оставям ви за сега.

Поздрави на всички!

# 32
gery_to, аз с нищо не съм го мазала, само придърпвах във ваната и почиствах с вода. Няма нищо обезпокоително на външен вид. Педката обаче ми каза, че нарочно е забавяла забелването, но май му било време...сега незнам какво да правя, да се съгласявам или не. newsm78 Ще взема да  снимам памперса и чурката отблизо и ще питам д-р Оги от форума, който работи в детската хирургия в Пирогов и ако каже, ще идем при него първо. На Митето отворчето какво е на цвят, защото при Дани е доста тъмно и незнам това дали е нормално? Thinking И друго ми прави впечатление, това петно се появява веднъж на ден и винаги на 2-я, обедния памперс, но не всеки ден. Не е кърваво, дори в началото си мислех, че е изцапано с някакво оранжевеникаво-червеникакво червило, ама нямам навик да целувам там. Rolling Eyes УФ!
Айде, лека! Hug

# 33
РЕНИ,ЧЕСТИТТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

# 34
  • някъде
Рени, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива с твоите двама мъже!!! Да те слушкат и глезят!!! newsm51 newsm51 newsm51

Иси, страхотна темичка! smile3501 newsm51
Пиги, браво на малката newsm10, може наистина да разбират вече дребосъците newsm78 Ще трябва и аз да започна с това гърне, но кога ли ще бъде като по цял ден сме навън newsm12
Бета, страхотна количка Peace! Със здраве да си я ползвате! 1stroller newsm03
Гери, казвай бързо без бой каква е тази диета а една седмица -5 кг newsm09

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕНИ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

Днес купихме на Пламена басейн и тя веднага седна в него още като го надухме и го ползва за игра Joy Направо полудя от радост. Я да ви питам за една играчка...някой има ли такава? Знаете ли отзиви за нея?

# 36
  • През девет земи в десета
Eлип,това са на Чико очилата,наистина имат 100%UV защита и поляризация,цената е добра,на Полароид са от 25-35лв.,зависи от магазина,на Прасчо са Полароид,племенника има такива и са много доволни,Рейбан може да се намери в оптиките от 50-100лв.Но ако ги метне на земята и се счупят няма да ме е яд чак толкова,за 25 лв..На тях пише,че са противоударни и нечупливи в рамките на нормалното разбира се.Имат си страхотен калъф! Wink

Дидка,разнасям гърнето с нас в количката и резервни гащи в раницата,но засега не се е случвало да се напишка,а и не е страшно нали е топло,няма да настине! Rolling EyesСега не се ли научат после май е по-трудно,племенника скоро навърши три години и още спи с памперси,а отскоро започна да си казва,ама майка му все да не изстине и така си откараха Tired

Айде отивам да лягам,че нета пак е ужас и само се ядосвам #Cussing out

Лека нощ!

# 37
Добрутро!   bouquet

...вечер си лягаше най-късно в 20:00ч.,а мама и тате слизаха в ресторанта на хотела.

Рони, ти ме шашна! Миналия месец, мисля че беше, англичани отиват на почивка в Португалия с 3-те си деца. Родителите приспиват децата и отиват на кръчма. Като се връщат, голямото им момиченце е отвелечено. Вчера слушах в новините, че няма шансове да я открият!  Sad  #Cussing out
Та, през август сме на вечерна сватба в Русе и идеята беше Каби да си спи в хотела, където ще е сватбата, а ние да си купонясваме. Но след този случай, с мъжи се уплашихме и ще вземем едната баба, която ще го варди.  Confused

# 38
Добрутро!   bouquet

...вечер си лягаше най-късно в 20:00ч.,а мама и тате слизаха в ресторанта на хотела.

Рони, ти ме шашна! Миналия месец, мисля че беше, англичани отиват на почивка в Португалия с 3-те си деца. Родителите приспиват децата и отиват на кръчма. Като се връщат, голямото им момиченце е отвелечено. Вчера слушах в новините, че няма шансове да я открият!  Sad  #Cussing out
Та, през август сме на вечерна сватба в Русе и идеята беше Каби да си спи в хотела, където ще е сватбата, а ние да си купонясваме. Но след този случай, с мъжи се уплашихме и ще вземем едната баба, която ще го варди.  Confused
Да бе,и аз снощи чух за този случай и ми настръхна косата.За следващата година ще се замисля по-сериозно дали да я оставя така.Уж има някаква охрана в хотела,а и ние сме там,но всичко се случва....

Пиги,браво на Цветето  Hug голямо момиче е вече.А колкото до това,че разбират си права.Не съдя по гърнето,защото ние сме много назад с него.Но всичко останало разбира,и като й кажа нещо тя ( пр. къде е Берта),тя веднага реагира адекватно,и отива при нея...викайки я.

Нарина,преди време четох в "На пазар" за тази играчка,много майки бяха доволни.Децата му се радвали,дори и цени коментираха,ако искаш пусни търсачка да добиеш представа.

Айде оставам ви за сега!

# 39
Честит първи РОЖДЕН ДЕН на малкия пораснал Кристофър и на Марти!
Бъдете много здрави ,имайте най-щастливото детство и нека вашите усмивки греят като слънце в сърцата на хората!

да не забравим и днешните месечинки много да са здрави и усмихнати
специални целувки на големия сладур Друнди

# 40
Честит първи рожден ден на Мартинчо и на Кристофър!Да са много весели послушни и засмяни дечица ,да растат здрави за радост на роднините си!  bouquet

Честити месечинки на Димитър и Мина! Flutter

Аз се чудех да кажете някъде по морето примерно в Приморско дали има детска кухня или пък към Варна,незнам като идем с какво да я храня Юл пък поне 1 седмица ще сме на море и не върви да се правя на готвачка или да яде пюрета (не ги иска),но се замислям и за супичка от ресторант newsm78 Знам ли! Thinking

Рени май от рожденния ден още реанимира не се появява да разкаже как мина празника Mr. Green

Мамите които са на кухня някоя ще сподели ли как дава яденетата и кога дава мляко ,мисля вече да променя режима но да видя и вашите! Wink

Ами сега ви оставям бай!

# 41
Много съм зле рано сутрин,съвсем изключих да честитя на рожденниците  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТОФЪР И МАРТИ.ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Честито и на месечинките ни!Целувки за Друнди!

# 42
Честит рожден ден на Криси и на Марти! Много весело и безгрижно детство!

# 43
  • Варна
Честит Рожден ден на Криси и Марти!Да са здрави и засмени,да радват мама и тати.Безгрижно детство им желаем!!!

Честита Месечинка на Мина
Благодарим за поздравите, по случай нашата месечинка Hug
Иси,страхотна е снимчицата,Благодаря ти  bouquet
А,ето и една скромна почерпчеца,за наше здраве Laughing

и нещичко за пиене Mr. Green

# 44

И не се карайте за подаръците!Ще има по много и за двама ви!

А покрай тези рожденни дни, започнах много да пренебрегвам сладките ни месечинки Embarassed
Да са живи и здрави всички месечинки които пропуснах HugВесело и трескаво очакване на първите рожденни дни ви желая, дечица!

Общи условия

Активация на акаунт