Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 961
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

Иси
,недей така Naughty
 Hug Heart Eyes  bouquet hug  love001  Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet
Ася,вече съм по-добре Peace.Благодаря че попита Hug
Пия антибиотик,и се мажа с едно мазило надявам се бързо да отшуми,че е мноооооого неприятно Sick
В тази връзка да ви кажа,момичета гледайте си здравето и си пийвайте витаминчета.аз така ям когато ми падне,има дни в които въобще не се сещам ooooh!.Мъжо почти го няма и на мен не ми се яде самичка Sad.или рупам само краставици и домати със сирене и сега изтощен организъм,отсвякъде избиват гноища,чудесии Tired

Нанни,тъкмо днес си мислех за вас Heart Eyes
Пъпчиците да не са от жегата newsm78.Друнди ходи само по памперс и пак е целия изринат Rolling Eyes

Асе,и Дим започна късно да сяда от легнало положение Peace Не се тревожи Hugправи много смешно движение ,едно токова въртеливо ooooh!

# 241
danisia: Казват, че не трябва да се пипа, ама и нашето педи нещо се е огледала в пишката и утре май ще се разправяме.
Сега ми липсва и кръв да пусне, току виж се възпалило и ще се гътна вече. ooooh!
А за този проблем, че кожичката не се връща обратно и се заклещва и аз съм чувала и направо настръхвам.
Аз системно подърпвах и почиствах, един ден от само себе си леко се заголи, без кръв и болка. Дани нищо не усети, от тогава сме на същото дередже и незнам какво да правя. Tired
jorji Mного са сладки снимките на Друнди в албума11мес. Да му схрускаш бузанките от мен!
Днес му правих грис и прибавих към него лъжица от зърнената каша, от която преди време/според мен/ имаше слуз в акото.
Дано нищо му няма, че и аз като теб ще се... #2gunfire

Повечето пъпчици са му от жегата, обрина се в колата на път за кръщенето, нали е без климатик.. Rolling Eyes, но има единични тук там по-червени и едри, някои са с малко бяло мехурче, те ме шашкат. #Crazy

Ася,  Дани не може да сяда от легнало положение, без значение по гръб ли е или по корем. Crossing Arms

# 242
Честит Рожден Ден на Весела и Калоян! Да са много здрави, усмихнати и щастливи деца!
 newsm59 newsm38 newsm59

jorjito, колко са желаещите за срещата? Май всичко отива към провал. Sad

За да седне от позиция по корем, Мартин първо застава на колене и длани, избутва се малко назад и пуска дупето на една страна. Слагайте ги на твърдо, примерно на земята, тогава ще им е по- лесно.   

# 243
Момичета влизам само да ви кажа ,че това за чайчетата ни най-малко би ме накарало да си тръгна ,а и аз лично не съм се карала с диди ,а и не бих могла  Hug Hug Hug Hug Hug
обидата ми идва от там ,че НЯКОЙ си е позволил да ми изтрие снимките на Валери от половината албуми и за това аз ги изтрих нацяло.Имам своите подозрения ,но не искам да споменавам каквото и да е без доказателства.(а и няма да ги търся ,който е бил си постигна желаното). Много е обидно ,защото все пак сме тук да си споделяме и радост и мъка. Ще се опитам да пусна нова тема и това ще бъде. Валери проходи и сега ще ми трябва повече време за него . Обичам ви и ви благодаря за подкрепата ,която ми указахте когато имах много голяма нужда от вас.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
Иси, недей така! Може да е станала някаква грешка, снимка.бг не винаги работи без проблем. Може снимките да са разместени или просто в момента нещо да не е било наред.  Не вярвам да има майка сред нас, която да постъпи така детински. Не си струва да се ядосваш.  Hug

# 245
  • През девет земи в десета
Айде пак съм аз!

Ася не се притеснявай,Цвети не можеше изобщо да сяда от положение по корем,направо от легнало,научи се доста след другите бебоци,но не съм се притеснявала,както сега не може да ходи хваната за една ръка(все още),не лази нормално,ами с единия крак се избутва,другия го провлачва,иначе като се изправи и се хване за нещо си го обикаля,абе всяко бебе си се развива индивидуално Peace
А племеника проходи на 10 месеца без да се е научил да се изправя сам!

На мъжките мами ммога да кажа,че аз на моя син не съм давала на педиатърката да пипа пишлето,но след баня,някъде след 6-ия месец започнах да издърпвам внимателно кожичката надолу,като там където е залепнала по края я издърпвах съвсем леко,с милиметри,доколкото е възможно без да пуска кръв и така след ежедневни процедури до годинката я бяхме отлепили,но мисля,че и по късно не е проблем.Същата тактика приложихме и на племенника,успешно Peace

Иси,споко,недей да се ядосваш,няма смисъл  action032

Нанни,взех мазилото на Чико,против ухапвания от комари,пък да видим дали действа,то става и за по-малки бебета!

# 246
  • София
Ние току-що се върнахме от Витоша, там пък беше облачно и си тръгнахме без време, защото уж щеше да вали. Аз пък малко изгорях, те UV-тата си минават и през облаците.

Какви са тия работи със снимките, аз вече не мога да разбера, големи хора ли сме или детската градина  Rolling Eyes. Иси, не се ядосвай  Hug

# 247
Иси, недей така! Може да е станала някаква грешка, снимка.бг не винаги работи без проблем. Може снимките да са разместени или просто в момента нещо да не е било наред.  Не вярвам да има майка сред нас, която да постъпи така детински. Не си струва да се ядосваш.  Hug

Същото писах и аз на Иси на ЛС..Не вярвам да е било нарочно...

Ася, по принцип не бих се притеснявала. Децата ни са индивидуални. Иначе за начина - Ясмин го прави така - както си лежи на пода по корем, с опрени и изпънати ръце напред леко се повдига с дупето и мушва под тялото единия крак (най-често десния май, сега се замисля с левия не съм я виждала Thinking) След това вдига ръцете и ей я на - седнала. Тя така седна за първи път сама, аз никога не съм я слагала подпряна с възглавници Peace

За ходенето - Ясмин започна да се отпуска с по 2-3 крачки преди 2 седмици някъде, като в началото имаше дни, в които не щеше изобщо. Сега прави спокойно над 20 нейния крачки - много е смешна с разперени на страни ръце и бързи малки крачки - като пингвин  Mr. Green Но като реши да спре, съвсем бавно прикляква и сяда леко на дупето Simple Smile

Попова, снимкииииииииииии  Wink

# 248
  • somewhere over the rainbow
Нарина, аз купувам чай от аптеката - или на пакетчета, или насипен Peace Но както казва Пиги, най-добре е сама да си го набереш.
Асе, Дая сяда по същия начин, по който и Марти на Надежда. Сама се научи, откакто пролази

# 249
  • София
За сядането: и Яна така сядаше - от положение на четири крака се катурва назад, даже отначало като застанеше на спалнята на четири крака си мислех, че тръгва нанякъде и все я спирах, за да не се претъркули, а тя само сядала  hahaha.
А на повивалника вече сяда, както си е легнала по гръб, защото има за какво да се хване.

# 250
  • Варна
Превет и от нас!
Аз много рядко пиша Embarassed, но ви чета редовно Peace! Иначе за среща и общ РД съм за Peace!
Чао за сега, че едното бебе вече спи, но другото чака да го    bath1

# 251
isi_kam-недей така, моля те! Наистина е възможно да е грешка или пък сайта да се е сбозил пак, възможно е и други снимки да ги няма.
Чай давам лайка, липа и тези комбинираните - Утро, Турист- по прероръка на доки.
Нашата пиша, я заголихме на 40 ден и профилактично я забелвам през 2-3 дни и да чукна на дърво добре е.
Венци вече втори ден говори на много сладък бебешки език с по 5-6 думи в изречение-само дето нищо не му се разбира почти. Преди малко му бяхме надули големия басейн и батко му легнал в него и си играе с топката, а Венци застанал прав и вика на бати: "Айди Гоги дитибити дити диди-пиди тейдо, ади дади" hahaha-молеше се за топката Joy

# 252
Zdraveite mai4eta. Az mnogo otdavna ne sam pisala,no prosto nemah i gram svobodno vreme. Viki prohodi mnogo rano i sam po4ti bez krast,a da ne govorim, 4e i bremena ve4e v sedmia mesec nikak ne mi e leko,a i jegite napravo mi razkazvat igrata. Viki ve4e e mnogo samostoiatelna,hodi napalno sama,tq sama hodi pri decata v parka i si igrae s tiah,a az si sedia na edna peika i relaxirvam.Nabliodavam q samo da ne drapne niakoia igra4ka na detence, no obsto vzeto rqdko gi pravi tezi nesta. Ve4e mnogo riadko pada,a i dori da padne sama se izpravia i prodaljava da varvi.
V4era q zavedoh za parvi pat do plaja i se stresna ot moreto,mnogo plaka:) Moje bi s vremeto ste svikne i ste go vazprieme:)
Izviniavam se,4e pisha s latinski bykvi.
Leka ve4er na vsi4ki:)

# 253
  • ES
Здравейте, мамита

За обривите и ние сме с обриви и все са около прегъвките на ръчичките, по гърбето и гърдичките. От топлото е, като се роди така се беше цели обринал след като излязохме от хладната болница.

Нанни и ни сме така с пишата, позабели се малко от едната страна в един момент и оттогава - до там. И испанската и бг педка не са за ранното забелване, а и нашите петна от 2 месеца не съм ги виждала по пампите.

За сядането не съм обърнала внимание как сяда и става, но сме много смешни като пълзим - едното краче на коляно и пълзи, другото свито и го мъкне. Майка умира да се сме е с него. Усещам, че и ние скоро ще проходим, вече вървим само хванати за една ръка и това, което не ни достига е смелост.

Аз чайове не давам, не знам дали ще ги пие диването, но всякакъв презрял плод - да. Ети, а в тези "Утро" и "Турист" съм чувала, че слагат химии някакви, виж как стават розово-червени и имат аромат, поне такива ги помня.

Иси, никакво отстъпление! Никъде няма да ходиш, тъй де сме едно от малкото представителки на Ямбол и Сливен. Каквото и да е станало, няма да е било нарочно, а ако е било нека не става на неговата. Ти си толкова ценна съфорумка!  Hug

Уф, че жеги бе! Уж дойдохме да не сме на горещо то по-горещо от тропиците. Хакде дано се позахлади следващата седмица.   ooooh!

Джорджи, да оздавяваш, хей, и да хапваш повечко, поне повече плодове. Какви кайсии има сега, че са и близо до вас. Де и аз тъй да можех да забравям да ям...  Embarassed

Хайде до!

# 254
  • Казанлък(Бургас)
  Честити месечинки на Любомир и Николай!

Хайде и аз да се похваля сега отидохме да видим моята приятелка в БТК и Валери реши да гони батко си и мина целия коридор абсолютно сам  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44. Беше много сладък ,защото беше с едни широки панталони и памперса на дупето и той вървеше с полуразкрачен въртеше онова ти му дупе като на Пчеличката Мая hahaha Joy

isi_kam браво на мъника!Филип миналата седмица се пусна да ходи сам,но след това боледуванепочти седмица нещо размисли и сега пищи неистово ако не го държиш.Иси и на мен не ми се вярва някой да е изтрил снимките нарочно!Ние те обичаме! Heart Eyes lovekiss Hug

Честито християнче на Попова!  bouquet
Честит първи зъб на Цвети на St.qHands Clap
На Филип вчера му проби петия зъб! newsm35
danisia Снимката ,на която Павлин и Елеонора се гушкат е страхотна! Много са сладки! thumbsup
jorjito бързо да оздравяваш! Naughty
Silvia N newsm51 Кога ти е термина?

Я да се похваля.Взех си изпита по "Озеленяване на интериора" newsm44

Общи условия

Активация на акаунт