Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 341
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Шушонче!Здраве,щастие и много късмет!

Добро утро момичета!
Цирка е в Изгрев до Велека!

# 121
Честит Рожден Ден, 6у6он4е!  bouquet

Пожелавам ти едно хубаво  baby_neutral ,много  Heart Eyes и  Joy в къщи и навсякъде около теб!  Grinning
А бебенцето, което чакаш какъв пол е?

Вери ти кога мислиш да ходиш да купуваш билетите, че аз все още незнам, но съм твърдо ако идваме да е 17ч. също!?

# 122
Честит рожден ден, Шушонче     bouquet

# 123
Вери, хайде ако не ти е проблем купи билети и за мен и малката, аз като дойда на цирка ще ти дам паричките. Хиляди благодарности!

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШУШОНЧЕ!

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

bouquet   bouquet   bouquet

Билет за цирка мисля утре да купя.  Simple Smile
Ок, Бубичко, няма проблем.

# 125
малииии гледайте какво стана времето - тъкмо обличахме банските с малката и таткото вика ела ела на терасата. Преди 30мин като станахме беше супер, а изведнъж.... артиса ни плажа днес

# 126
  • България
Да бе и ние така, тъкмо се гласехме да излизаме и се уговорихме с една приятелка и то се стъмни  Laughing
Шушонче много щастие, късмет , любов , безпороблемно ражедане

# 127
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ми нека малко да се разхлади де!

# 128
ЧРД, Шушонче! Желая ти здраве, безпроблемна бременност и раждане! И много щастие и любов! Heart Eyes

# 129
Охо нова тема!Тя вече остаряла май! Ама то от разходки няма време, дори да включа компа.
Пу... един глас от Пламен за Мегита! Wink

На мен пък никой не ми се усмихва по разходките ... Sad
Къде сте бе момичета ....?
Елате да ни се усмихнете с Пламъчето, че да се запознаем с вашите деца! Sad
на Мегита тумбака го познаваме ама ми се ще да видя бебоците на Тина, Райна и Мадленка! Пък и с другите... Като не мога да дойда на срещите какво? Да не ми се усмихвате ли? Wink  Скоро ще се преместим най-сетне в нашия си дом в центъра и ще мога да идвам на срещите! Simple Smile

Wish-че ,Тина само приказвате да се видим с бебоците пък какво правим по въпроса!Айде да се нагласим един ден,примерно другата седмица и без тън-мън, срам и тем подобни. Също и всички, които имат желание, удобно им е нека дойдат с нас.
Оставям си и ника в скайп,ако някой се престраши да пише - "magi - petkova".
Тина аз може да отскоча до градинката- по наблизко ,че ако запраска да сме подготвени.Айде, ако можеш нищо няма да й стане на Пчеличката! Онзи ден установих,че на Иво много добре му понася дъжда. В Най големия наплив бяхме под един чадър на едно кафенце. Спа като заклан през цялото време.
И не на последно място ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШУШОНЧЕ!!!! Бъди усмихната, лъчезарна, обичана, спокойна, леко бременеене и раждане на красиво,здраво бебче! Hug  bouquet

# 130

Честит Рожден ден и от МЕН!!!
Здраве, щастие, късмет,
и много радост занапред.
Леко раждане и много много ЛЮБОВ!!!

# 131
  • На морето!
Ч.Р.Д,Шушонче!Желая ти много щастие,много любов,много усмивки и много сбъднати желания! Hug
Мадлен,Уиш,Тина,къде ме забравихте мен  PeaceАйде другата седмица да се уговорим нещо-кафенце,разходка...
Другата сряда е лекцията на 9 месеца и мисля да заведа Мони,че вече ми писна да си пия безкофеиновото кафе само на едно и също място.
Мамите,които живеят около Борисовата градина къде ходите на кафе?Аз всяка делнична сутрин съм там в горния край на кафенцито с колоните.С една синя количка Кенгъру,ако искате идвайте да пием кафе заедно  Hug
Ей,времето май започна да се пооправя-дано пекне слънчице и не вали,за да можем излезем,че вкъщи не се стои.

# 132
  • Burgas, Bulgaria
ааааа и мене ме забравихте не съм влизала два дни и айде без мен  Hug

ние ставаме на два месеца днес.Вчера бяхме на имунизация и консултация.1500гр. и 5см. направо малко слончееее.
обаче сме с температура и ни е подута ръчичката ама ще ни мине де спим  Mr. Green

хайде наистина да се съберем през седмицата .
Райне ами да си призная аз те виждам два-три пъти ама ме е срам да ти са обадя  Embarassed

# 133
  • Burgas, Bulgaria
ииииииии ама съм патка
Шушончеееее айде да си жива и здрава и мнооогоо щастлива.Пожелавам ти най-хубавото и здраво бебе на света.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Момичета, спешно ми се налага да се изнеса на квартира. Ако случайно чуете или пък знаете за гарсониера под наем, моля да ми дадете повече информация. Единственото условие е да не бъде в Меден Рудник.

Общи условия

Активация на акаунт