Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 318
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
на нас за цирка ни е по-удобно в 17ч, зощото иначе много ще укъснеем - малката си ляга рано, събота или неделя

# 106
  • UK
хаха може и аз да дойда с тумбата на цирка Simple Smile

# 107
хаха може и аз да дойда с тумбата на цирка Simple Smile

може разбира се

# 108
  • UK
 Ми дайте да се разберем тогава нещо  Hug

# 109
хайде тогава в събота от 17ч в 16,45 да се чакаме през цирка. обаче е желателно един дето живее по наблизо да купи предварително билети. има ли желаещ?

# 110
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз съм на линия вече..... Вчера се смлях да обикалям улиците, кафетата и кръчмите  Embarassed не ми остана време за запис
И днес вече на работа.....
А да ви се оплача, след работа ходих да записвам малката на педиатър в Света София и нещо не ни одобриха явно  Cry - не ни записаха, нито прегледаха....ама направо си ни изгониха като мръсни котета  Sad потресена съм  Shocked

този цирк в Изгрев или Славейков е  newsm78, само тази седмица ли?
моя син тази събота и неделя ще е на Караджейката и няма да сварим май  newsm78

# 111

6u6on4eto,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ЧЕСТИТО ТИ НОВО СЕМЕЙСТВО!!!
Пожелавам ти много здраве и късмет!!!
Обичайте се и бъдете мноооого щастливи до дълбоки старини Heart Eyes

# 112
За събота от 17ч съм съгласна аз. Мога да взема предварително билети. Освен Бубичко, кой друг желае? Амелия, цирка е до 15-ти юли, това видях по плакатите.

# 113
6U6ON4ETO ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЛЕКО РАЖДАНЕ,НАЙ-КРАСИВОТО БЕБЕ И МНОГО ЩАСТИЕ В СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ!

# 114

А да ви се оплача, след работа ходих да записвам малката на педиатър в Света София и нещо не ни одобриха явно  Cry - не ни записаха, нито прегледаха....ама направо си ни изгониха като мръсни котета  Sad потресена съм  Shocked

и аз вчера им се издразних много. Нямат асансьор и ми казват да съм оставела количката долу, на партера  - буквално на улицата, хайде бе. И ми обясняват половин час, че не мога да си запиша детето на педиатър, без да ми кажат, че мога да го запиша при семеен лекар. Сякаш педиатрите не работят с деца.

# 115
  • По света и У нас
6u6on4eto ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди много обичана и много да те слушкат и глезят в къщи  Grinning

# 116
  • Бургас
Шушонка, честит рожден ден!

Много здрава, щастлива и усмихната Hug Леко раждане, бързо възстановяване и веднага на опашка за следващото, че си чакам снахата Mr. Green
Момичета, аз съм сигурна за цирка Peace
Амелия, в Изгрев е, до Велека доколкото разбрах от майка ми Rolling Eyes
Хубав ден на всички  bouquet

# 117
  • Бургас
Е това се казва изненада  Laughing  Hug Heart Eyes

Благодаря за пожеланията  Grinning Определено ми оправихте настроението за празнуване  Hug

Хайде сега хапнете си тортичка

# 118
  • Бургас
Шушонче,честит празник ! На този етап ти пожелавам много здраве,търпение и леко и безпроблемно раждане на малкото бебче !

newsm59 newsm67  bigdance2  ura Tada

# 119
  • UK
 Ей и аз ще дойда на цирка  Mr. Green Само кажете къде се намира, че не знам... и как ще се разберем точно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт