Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 306
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Привет и от мен,
изпуснала съм интервюто сутринта, ама то не съм изненадана от изказванията и поведението на кмета.
Надявам се този път бургазлий до проявят повече разум и да изберат друг на тези избори.
А аз се ядосвам с моята заместничка. Толкова много я мързи, че не е истина. И съм решила утре да кажа на шефа, пък да видим той кво ще прави.
Хубав ден от мен

# 91
Megita и аз гласувах за теб, даже до твоята снимка е моя бивша състудентка от Търговище!Сега разбирам какво е станало с нея! Grinning Ама май няма как да се свържа с нея! Някакви идеи, че незнам как попадат снимките ви там!

Теди добавих те списъка на бременеещите също! Лека бременност ти пожелавам!
А сиренна кога и е термина?

# 92

А аз се ядосвам с моята заместничка. Толкова много я мързи, че не е истина. И съм решила утре да кажа на шефа, пък да видим той кво ще прави.
Хубав ден от мен
Лекси и аз съм долу - горе на твойто дередже. Ама аз пък я чакам да си почине и да дойде че да я обучвам а пък аз да излизам в болнични от другия месец, че не се издържа такава изнервена обстановка.

# 93
а някой да знае добър педиатър в ДКЦ 2?

# 94
  • Бургас
а някой да знае добър педиатър в ДКЦ 2?

Ние сме при Василева,ако те интересува ще ти обясня на ЛС.

# 95
Благодаря Ви за пожеланията...

Megita и ние гласувахме за теб! Да спечелиш ей!   bouquet
 newsm80

# 96
кое е ДКЦ 2?
Да не е втора поликлиника?

# 97
  • UK
Благодаря Ви за пожеланията...

Megita и ние гласувахме за теб! Да спечелиш ей!   bouquet
 newsm80

Едва ли но благодаря  Hug И добре дошла при нас   bouquet

# 98
Аз също мисля да водя Маги на цирк в събота, така че може да се съберем. Но не знам по колко са билетите.
и ние изкаме на цирк, само се моля малката да слуша, но ако не ще си тръгнем по-раничко. от колко часа ще се ходи в събота, а билети предварително ли се вземат, щото той май ми е далечко да ходя предварително за билети, но за идването ще взема едно такси. хайде казвайте и ни пишете и мен с малката. ние днес ходихме с нея в слънчев бряг с автобуса и аз се притеснявах дали ще мирува 40мин на една седалка, ама тя се представи прекрасно, така че сега и на цирк ще я заведа.
Тоя кмет вече ми писна от него, нищо не прави, ама ако се кандидатира тия пенсии пак ще се юрнат да гласуват за него и пак ще го изберат. Искам обаче да ви кажа, че имам контакти с обласния управител и е много земен човек, особено в сравнение с предния, много разбран и човечен. Не че му правя реклама, но особено сравнен с Витанов е цвете

# 99
Megita и аз гласувах за теб, даже до твоята снимка е моя бивша състудентка от Търговище!Сега разбирам какво е станало с нея! Grinning Ама май няма как да се свържа с нея! Някакви идеи, че незнам как попадат снимките ви там!

Теди добавих те списъка на бременеещите също! Лека бременност ти пожелавам!
А сиренна кога и е термина?
Здравейте и от мен!
термина ми е на 24.08 и ще си имаме мъж!
А за кмета,той има ли право на още мандати?Не ги ли изчерпа?Аман от него,дано да се махне вече!

# 100
Момичета,искам да питам и аз за една лекарка-Ели Благинова.някой може ли да ми каже нещо за нея????Ще съм ви благодарна!

# 101
  • Бургас / Славейков
Искаме и ние на цирка от колко часа са представленията?Аз вече започнах работа а малката отново е на ясла.Дано не се разболява скоро.

# 102
Галхен, да, пиши ЛС. Второ ДКЦ е на Демокрация, срещу краставицата долу-горе се пада.

# 103
Цирка има по две представления на ден от 17.00 часа и от 20.00 часа.Аз утре съм на цирк в 20.00 часа.Миналата година ходихме на този цирк и беше страхотен,надявам се тази година също да ми хареса!Билетите са от 8 до 18 лева,но за децата цените са други,но не запомних по колко!Надявам се да съм била полезна!Лека вечер на всички!

# 104
  • Бургас
Оооооо, Сирена, мерси  bouquet Аз съм навита и за двете представления, нямам претенции за часа; разберете се и съм на линия; т.е. сме на линия Peace

Общи условия

Активация на акаунт