Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 338
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
мегита, благодаря, но не змнам дали има смисъл - на мен ми трябва лекар, който да ми прегледа детето, ако се разболее, през здравната каса. Не за постоянно и не платено, понеже на частно всеки се старае. само за летните месеци.

# 151
  • Бургас
Благодаря за пожеланията Hug

Аз от гости днес не мога да се отърва, то не бяха баби  ooooh! та внучето още неродено те го оправиха и отгледаха  Joy та приятелки, ама на мен ми се доспинка  ooooh!

А как съжалявам че мойто момче е на село и не може да отиде на този цирк, все ми мрънка а аз не го водя на другите циркове че не ми харесват и чаках да дойде нещо по-хубаво, пък то как се разминаха нещата  Tired

Снежи мъжко ще е бебето, още един мъж, само мъже около мен, еми като съм хубава  Embarassed

# 152
  • Бургас / Славейков
Ако идваме и ние ще дойдем всъбота в17 часа на цирка

# 153
ейййййййй в тия жеги ви мързи и да пишете. мен от 16ч ме няма в къщи и влизам тук и си мисля че сте изписали поне още 3 страници, ама то май и вие обикаляте кат мен капаните до късно

# 154
момичета, искам да ви питам за отзиви за д-р Антоанета Апостолова от 3та поликниника.
тя ми е джипи сега и по принцип съм доволна - обажда се за ваксини, прегледи, пуска ми изследвания. но идея си нямам какви са й възгледите за кърменето и късното захранване. иска ми се джипито на бебето да подкрепя късното захранване и да ми дава актуални съвети, а не аз през главата му да правя каквото съм прочела.
тъй, че , някой , ако има отзиви относно тези неща - моля да сподели  Praynig и също - за колко време става избирането на педиатър, за да може ад дойде след раждането в къщи? като вляза в 9тия вече дали ще е късно да избирам?  newsm78
кво да ти кажа
аз отписвам малкия от нея
захранването го отпиши - сокче на 40 ден, пюре след 2 месец ако може и кюфтаци на 3-тия.... #2gunfire
ваксини - аз трябваше да чета и си купувах, тя жената след като й кажа чак тогава се сещаше
изписа му Мезим форте щото бил слаб та за храносмилане #2gunfire #2gunfire #2gunfire
все едно детето не храносмила според нея
о изцепка - на година и 2 седмици пита Детето седи ли?  #Crazy а той вървеше от 2 месеца
хич не спомена че трябва да се прави ваксина та сега на новата доки й е трудно да я сложи в жегите
другоооооооооооо ми бяхме в болницата и от антибиотика малкия направи дисбактериоза а тя постави диагноза алергия към лактоза
лечението й беше  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и ако не беше моята лична и форума дребчо щеше да си е и до сега с тая страшна диагноза
беееееееееееее
има причини да го отписвам от нея
ти си реши Peace
избирай си ако щеш до последния ден
просто трябва да дойде на деня след изписването да го прегледа у дома
ако щеш избирай на същия ден
просто записвай мобилни тел от сега

# 155
    Момичета, препоръчвам ви да отидете на цирка Peace Наистина си заслужава- всичко е на ниво, аз съм очарована Flutter

# 156
    Момичета, препоръчвам ви да отидете на цирка Peace Наистина си заслужава- всичко е на ниво, аз съм очарована Flutter
ще отидем, ще отидем, утре сме там.....

# 157
  • Бургас
Аз да питам - в 16.45 ли е срещата за цирка newsm78 Да взимам ли билети или ще се изчакаме Thinking Вери, хелп Praynig

# 158
Оооо аз знам, но нямаше как да отида в София и много съжалявах. Не мислех, че ще гостуват в Бургас, но ето, че дойдоха. Simple Smile
Аз утре сутринта ще отида за билети: за Бубичко и мен. За теб да купувам ли, Голди?

# 159
  • Бургас
Еее, много си бърза Hug Да, ако не ти представлява трудност, ние с Илчо ще сме на линия Peace Дай ми тел.на лични да не се разминем нещо Wink

# 160
Забравих да споделя, че днес бях на презентация на рецепти от италианската кухня пред Пикадили. Ути Бъчваров готви. Е голяма простотия от страна на народа.

# 161
  • Ах, морето
Забравих да споделя, че днес бях на презентация на рецепти от италианската кухня пред Пикадили. Ути Бъчваров готви. Е голяма простотия от страна на народа.

Представям си как са отишли да се наплюскат като за последно.

# 162
Съжалявам, че не снимах. Имаше особено един екземпляр дето  Sick
А и децата, по-големички, взимат и после хвърлят, щото им било люто, сурово, кисело и т.н.

# 163
  • Ах, морето
Оф, това само в България може да се случи. Шамар да е - аванта да е. Тъпа работа!

# 164
Съжалявам, че не снимах. Имаше особено един екземпляр дето  Sick
А и децата, по-големички, взимат и после хвърлят, щото им било люто, сурово, кисело и т.н.
срамота наистина как се излагаме народа
Купи ли билети Вери? Срещата ще е 16,45 пред цирка нали. Малката сега спи, но тъкмо ще сварим навреме. Чудя се само дали да не дойда с количката да я паркирам някъде и от нея да гледа, че дали ще издържи на една пейка 1час незнамл Пък така искам да го изгледам целия. Той таткото вика, че май на мен ми се ходи на цирка, а не зарад малаката отивам и то май си е така

Общи условия

Активация на акаунт