Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 318
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
          Момичета,моля да ми помогнете,ако имате възможност за следното: една млада мама от нашия блок,не е от нашия град, се интересува какви частни детски градини има в Бургас и ако знаете мнения и препоръки.Ще ви бъда благодарна.
Тези мероприятия в Бургас е силно казано да се наричат "детски градини".Лични впечатления нямам, но скоро проучвах въпроса.Няма и да имам. За мен са пълна пародия, детски градини в истинския смисъл на думата са само държавните такива.Друг е въпроса вече, кой е доволен и кой не от тях.

# 181
  • България
Здравейте момичета. някой наскоро беше питал, но не видях отговор, та да попитам и аз. Кой педиатър в Бургас е ЗА изключително кърмене и късно захранване. И коя от вас как е захранила децата си и защо?

# 182
Marianamama, голям ужас сте изживели всичките! Как е Теди, разбрала ли е какво става?
Тина78, имаше няколко от тукашните майчета на които лекарките им са за изключителото кърмене и късното захранване, но не помня кои, дано се включат. Нашата не е от тези, но аз си захраних малкия както си бях решила, въпреки, че сестрата ми се отваряше на много веща. За големия следвах БГ-схемата и си мислех, че правя всичко както трябва, щом ми го казва док. Леле колко съм си мъчила детето и себе си, ама чак сега се светнах  doh. Вече съм убедена, че всяко дете си следва свой ритъм и ако се водиш по него правиш най-доброто за детето. Не слушам доктори, баби, дядовци, татковци, че и форумки даже  Peace. Слушам си детето и си живеем в тава хармония. Никой по-добре от детето ти не знае от какво има нужда.

# 183
  • Бургас
Галя, на моя колежка детето ходи на частна градина и са много доволни. Ако искаш, ще поразпитам повече. За сега знам, че таксата е около 170лв. и има опции да ходят и събота и неделя при допълнително заплащане Peace

# 184
  • UK
Телефона на д-р Ангелова от Св.София  Praynig Някой знае ли го, че съм го изгубила, а мойто малкото от вчера е с температура 38 и мрънка, иначе няма други оплаквания, много странно  newsm78

0888620913

# 185
И аз да се похваля вече си имам бебе . Родих на 18 и сме много добре с моя малък мъж . Laughing

# 186
Ето ме и мен  Simple Smile. Цял ден нямам нет пък аз.
Вчера много ми хареса; верно беше задушно, но си заслужаваше. Днес водих Маги в парка на Изгрев и отидох да видя какво толкова се е случило на цирка. Пишеше че представления ще има от петък 29-ти от 20ч. А иначе продължава до 15-ти, това видях по плакатите. Мисля Веси беше питала по- назад.

# 187
И аз да се похваля вече си имам бебе . Родих на 18 и сме много добре с моя малък мъж . Laughing
ЧЕСТИТО!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ! А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 188
Мерси за телефона, този път си го записах  Mr. Green Между другото аз го закарах в поликлиниката в м.рудник и дежурния лекар каза, че сигурно е от промяната в температурите, появявали се някакви такива вируси и затова бил кривичък и с температура. Преди нас още едно детенце имало със същия проблем. А аз смятам вече наистина по обяд и следобяд да си седим вкъщи, че явно трудно му понасят тези жеги  Rolling Eyes

А за цирка и бурята даже казаха по новините на тв Европа. 600 човека имало на представлението, явно е станала голяма лудница  Shocked

# 189
cheers  Drunk cheers

Момичета,
ние вече черпим - баткото е приет в ПМГ-то

bigdance2  Tada  bigdance2

sohappy

zuza1984 ЧЕСТИТО !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ !!!

# 190
Amelia поздравления! newsm74
zuza1984 честито бебче!Да ви е живо и здраво и много радост да ви носи! smile3541

# 191
zuza1984, честито ви бебче! Много, много да е здрав и послушен! Я дай малко данни за мъжа!
Amelia, браво на баткото! Тъкмо вчера си мислех не е ли време да постнеш по една биричка от негово име  Grinning. Хайде сега пълна почивка докрая на лятото!

# 192
Zuza1984 честото ти бебче и от мен!   baby_neutral Grinning
Слагам те вече в списъка на мамите!

Каме и на теб да ти е здрав баткото и много много да учи, но сега първо да си почива! Ама кое е ПГМ? Математическата гимназия или? Че аз нали не съм Баш Бургазлийка и не ги знам всичките имена на училищата...?

За цирка какво да ви кажа - и на мен ми хареса, само дето моя малкия 4-5 пъти ме разкарва за лъжливото си "ако" и донякъде изтървах крокодилите, за тигрите съвсем пък...и т.н От негова страна - никакъв особен интерес, хубаво поне че се сприятелиха с щерката на Вери и покрай яденето на солени пръчици 2 часа минаха! Grinning
Та цирка по принцип си заслужава, но ако детето ви не ви заврънка да ходите /т.е да е достатъчно голямо/, май не си заслужава, освен ако на вас не ви се ходи лично! Grinning
Жалко, че така се е получило във вечерното преставление!
Марианче, най-добре направи "бабините методи" за уплаха на Теди!
Явно ние сме изкарали късмет!

Пепе в Созопол бяхте ли на концерта? Ние претърпяхме тогава един инцидент,че...

# 193
Честито бебче на Зуза! Да е живо и здраво!   bouquet
Поздравления за баткото на Амелия.   bouquet

ПМГ е природо-математическата гимназия, така си се води навсякъде в страната.
А концерта в Созопол не е ли на 12-ти юли, ако за този говорим?

# 194
  • Бургас
Добро утро  Hug вредих се и аз до компа най-накрая. На всичкото отгоре и нет нямах вчера и цял ден голяма скука  #Cussing out

Честито бебче на Зуза, много да я слушка, а на нея бързо въстановяване   bouquet

Честито на Амелия, все така да учи баткото и да постига целите си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт