Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 320
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен!!! Отдавна не съм се включвала!
И аз търся педиатър, който е в час с новите схеми на захранване, но не съм намерила такъв и сме при д-р Джендова - Св. София. Не ми се е налагало /слава Богу/ да я търся за спешни случаи, обаче прави впечатление на адски разсеяна и разхвърляна жена. Ако и се обадиш с проблем те вика веднага, влизаш направо, а вътре в кабинета при нея има поне 3-ма човека. Пита те едно и също нещо 100 пъти, защото е разконцентрирана с другите, които все пак не са бебета!!!!  #Cussing outНе подрепя късното захранване, аз се информирам и "слушам" бебчо Simple Smile. В тази връзка се захраниме на 4 месеца и половина с една лъжица картофено пюре, не му хареса и не съм го насилвала. Когато стана на 5 месеца прояде с кеф  моркови, картофи, тиква и ябълки. Никакви сокове, жълтъци и меса - както ме съветва лекарката.

Ще се радвам и аз да се засечем или даже уговорим за разходка тази седмица! Аз бутам едно чико s 3 - синьо, понякога се чуваме отдалече ...

# 211
Ние утре сме на ортопед за крачето, стискайте палци всичко да е ок. Междувременно ми се изсипа проверката от Сф и се оказа, че ще проверяват три дена и утре и в Сунгурларе трябва да ги водя, та пак ще ми пуши главата от всякъде.

# 212
Мерси на всички за пожеланията   bouquet
Много се вълнувах наистина и естествено сега много се радвам /толкова не съм се радвала аз като влизах тук там, пък колко задачи изреших сега на тия години - не е истина/

На всички пожелавам някой ден да изпитат така радостта и да се гордеят с успехите на децата си  Hug

ииииии Гали, тъкмо мислех да разпитвам за Джендова

bubi4ko , ми тия не им ли се ходи малко на плаж бе, да съчетаят приятното с полезното? да отчетат малко дейност там и да ходят да се цопкат в морето, какви такива хора са - ужас

# 213
пък колко задачи изреших сега на тия години - не е истина/

Ама си е струвало!!! Peace

# 214
Амелия, ша знаеш сладолед Евга намерих в Сл.бряг, на центъра срещу Кубан.  Joy
Не знам, но всеки път кат те прочета, напоследък де, и се сещам за Евга-та.

# 215
Вери, сега остана да ме заведеш на екскурзийка до там, пък аз ще те черпя един сладолед  Joy

като стана въпрос за екскурзийка - ходили ли сте до Охрид /ама от Бургас да се тръгва/? С коя фирма? И, доволни ли сте или не? връткат ми се няколко идейки в главата......ужас

# 216
  • На морето!
Бубичко,стискам палци! Praynig
Ей в тази жега не мога да си изкарам сладура и ще трябва да стоим вкъщи на климатик цял зен! #Cussing out
Утре има лекция на сп.9 месеца и мисля да отидем.Някой друг ще ходи ли?
Забравих да се похваля.Вчера бяхме на консултация-Симеон е качил 1400гр и е парастнал с 5см./Само на кърма е  Mr. Green/Биха му и 2рата ваксина Хепатит Б и той почти не плака.Голям юнак е моят мъж! Flutter

# 217
ние се върнахме преди малко от ортопед, всичко е наред с крачетата на малката. доктора каза че децата били като котките - удрят се и за един ден им минава. то и аз сутринта се чудих какво ще му обяснявам на човека, щото тя даже вече не куца, ама нали го бяхме ангажирали да дойде преди работа да ни види. поне един дерт отпадна. сега остава само да разкарам "гостите" до утре сутрин, че да мога да отида на рожденният ден в средец
Бубичко,стискам палци! Praynig
Ей в тази жега не мога да си изкарам сладура и ще трябва да стоим вкъщи на климатик цял зен! #Cussing out
Утре има лекция на сп.9 месеца и мисля да отидем.Някой друг ще ходи ли?
мерси - срувало си е

# 218
  • България
Браво на Симеон   bouquet А на каква тема е лекцията утре.Ама тя Мая е една ревличка , та не знам дали да рискувам Laughing
бубичко, много хубаво, че всичко е наред с краченцето.

# 219
Момичета, здравейте!Разбрах, че събирате дрешки за деца от домове.Моля кажете малко повече подробности - какви по-точно, може ли носени, за каква възраст.Би ми се искало да се включа, но не знам дали това което имам отговаря на представите за помощ.Ще чакам отговор.
А за детската градина някой няма ли отзиви- ЦДГ Х.К.Андерсен?

# 220
Моля ви за помощ . Търся си квартива в Меден рудник ! Ако някой знае да се дава моля да ми пише защото съм с дете на 7 дена и големи проблеми със свекървата и с мъж ми решихме да се изнесем , но той не е в Бургас , а аз трябва незабавно да си намеря квартира.

# 221
  • Бургас
Здравейте,
темата утре на 9 месеца е интересна само за тези, които ще раждат в Бургас - кой кой е в родилния дом.
Голяма жега дне, отивам да полягвам

# 222
Zuza, доста неприятно така.
Вместо да се успокоиш, възстановиш и наслаждаваш на беб4ето, ти се налага да се занимаваш с такива неща.
Дали не си просто свръх4увствителна в момента - т.нар. следродова депресия?
Или наистина положението е нетърпимо?
Ако е така, пожелавам ти възможно най-скоро да си намерите квартира.
Успех!
Успокой се, защото бебетата усещат.
Ще се изнерви и беб4о.
Нямаш ли свои близки в Бургас?
Сестра ми така, малко преди да роди едва се изтрайваха със свекитата, та се преместиха у нашите да живеят. Станахме малко като дядовата ръкави4ка (4е и аз тогава бях мома), но поне тя си беше много по-спокойна до самото раждане, а и след това.
Разбира се, най-добре е самостоятелно!

# 223
  • у нас

И как беше в Испания? Нищо не казваш!!! Нито снимки показваш! Grinning Само пращаш някакви си съобщения дето ще чакам изненада и накрая нищо...  Grinning

вчера бях много уморена и затова нищо не съм писала, а и имахме много работа и въобще не ми остана време за компа.  Shocked
относно съобщенията, ти си знаеш че те са друга работа Wink

А за Испания с няколко думи не може да се опише, трябва да се види. Снимките не сме ги изкарали още, но повечето ни записи са на камерите ни. Wink По късно ще се чуем на скайпа

Мегита
, и аз още вчера като се върнахме дадох своя глас за теб. Peace

# 224
bubi4ko, много добре, че крачето на Деничка е наред. Кой доктор я гледа?
Sneji, ние погледахме само 5 минутки от концерта, на път за колата, защото на малкия му дойде в повече алармата през деня. А на вас какво ви се случи - да не е нещо с Ангел?
Вери, концерта беше на Васил Найденов, а за онзи другия още има време. Ама аз не съм си взела още билет, защото все гледам по хладното да слизам към центъра. Този път съм решила каквото и да става да отида да ги гледам.
Горката Zuza - толкова ли е непоносимо положението? Понякога напрежението по очакването на бебето се отразява на всички и вместо да те оставят да си изживееш радостта като хората го изсипват отгоре ти. Дано се поразмине, пък ако не - местете се и се радвайте на бебчето. Сега то е най-важно и наистина твоето напрежение се отразява върху него , така, че ако можеш не им се връзвай за да не го разстройваш. Стискам палци да си решите проблема по най-добрия начин!

Общи условия

Активация на акаунт