Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 308
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ками, хайде честито!!! Да го нацелуваш батко Митко от мен!
а сега аз да ви се оплача. днес съм първи ден на работа след 2 седмици отпуск. малката сутринта само като видя баба си и веднага разбра какво става, крие се от нея, не й дава да я докосне и като ме видя на вратата се скъса от рев. до сега тоя номер не ми го беше правила. аз също много се разстроих, че трябва да я оставя, сега още ми напират сълзи в очите само като си помисля за нея. освен това вчера се пуснахме двете по пързалката до блока и какво й стана не знам, разплака се тогава малко и от тогава куца. нещо явно си е ударила дясното краче, защото накуцва и все иска да я нося. надявам се да не е счупено, защото едва ли щеше да стъпва на него ако беше, но за да куца явно работата е сериазна и трябва да търся лекар. оказа се че Челибиев е приятел на зълва ми и утре ще я заведа при него, че днес не мога да изляза от работа - чакам проверка от софията, ама ми е свито сърцето. чудя се и за личния лекар, нали го сменихме тоя месец, дали ще може да ни издаде направление, че май от другия месец се водим при него, а не ми се чака до другата седмица чак за да я види лекар

# 196
  • у нас
Рано сутринта се завърнахме от Испания и сега ми остана време да седна на компа и какво правите с тези теми, бе хора, не мога да ви оправя? Оставих с едно заглавие, изведнъж друго заглавие, а същата тема и докато намеря новата....

На патерици - честито на Шушончето - за рождения ден и за сватбата- жива и здрава и много семейно щастие.
Честито на Митко на Амелия - да е отличен ученик в ПМГ-то.
Честито и на новото мамче Зуза!
Честито и на всички, които са празнували докато ме е нямало.

Тука големи бури е имало Shocked като чета какво сте писали.

Вече съм на линия за вечерно парти. Само казвайте кога и къде.
Вери,
нашето вече може да го осъществим. Ще се чуем.

# 197
Вижте ТЕС какво ми изпрати: http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0&mode=related
Който е ходил на цирка ще познае номера! Но тук е направено доста по готино! Grinning
Харесва ли ви?

Рано сутринта се завърнахме от Испания и сега ми остана време да седна на компа и какво правите с тези теми, бе хора, не мога да ви оправя? ....

И как беше в Испания? Нищо не казваш!!! Нито снимки показваш! Grinning Само пращаш някакви си съобщения дето ще чакам изненада и накрая нищо...  Grinning

# 198
А тук номера е къде къде по- на ниво. Няма място за сравнение.

# 199
  • Бургас
Привет,
честито на зуза, честито на баткото за ПМГ-то!
Аз да ви се оплача, с някакви ужасни спазми съм и на двата прасеца, от нищо не минава. Направо ще откача, едвам седя от болка!
До скоро, отивам пак да се раздвижвам

# 200
Здравейте!
И на мен ми се схваща доста крака...а пък как оттичам  Confused
как ли ще се справим с тези жеги...
До скоро и от мен и ви желая на всички
успешна седмица!!!   bouquet

# 201
ами продължавам тогава да се ослушвам за педиатър, който е ЗА късното захранване  newsm78 и по възможност да работи със ЗК.
C-3PO направо не мога да повярвам, че Апостолова описваш  Shocked определено си имаш причини да я сменяш.

# 202
Привет, Бургаски мами!
Аз току пиша-пиша при вас, пък се спра  Crazy
Ама пусто нали не съм си била в родния град от ...има-няма 100 години... някак не мога да вляза в ритъм. Но си ви попро4итам най-редовно  Hug

Галя, на моя колежка детето ходи на частна градина и са много доволни. Ако искаш, ще поразпитам повече. За сега знам, че таксата е около 170лв. и има опции да ходят и събота и неделя при допълнително заплащане Peace

Голди, може ли малко пове4е инфо за тази 4астна градина, моля!

Честито беб4е на zuza 1984!!!  smile3541  stork-boy

Браво и на новоприетия в ПМГ Митко на Амелия!  smile3501

# 203
  • По света и У нас
zuza 1984 - Честито Момченце!

Амелия - Браво на Митко  smile3501 не съм се съмнявала, че ще се справи  Peace

За цирка и бурята, направо кошмар  ooooh! ... Вчера и по Канал 1 и по БТВ дадоха инфо  Rolling Eyes

Sinara - разкажи за Иания, а по-добре и покажи  Whistling ... че то както се е видяло при тези цени на нашето Черноморие, догодина може би е по-добре да се ориентираме някъде навън  Rolling Eyes да почиваме  newsm78

# 204
  • Бургас
ЧЕСТИТО ЗУЗКЕ! да расте здрав умен и послушен твоят малък мъж!
bubi4ko дано всичко да е наред с крачето на малката  Praynig
момичета, аз си продавам количката, ако някой търси ето обявата
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=65119&cat=3

# 205
щях да казвам - в магазин Бамболино /в Зорница/ има мостри на Бюбхен с изтекъл срок на годност. за другите неща не съм гледала, просто ми направи впечатление, че някой мостри са си в срок, а други -не.

# 206
мами, има ли в централната част на града детски клубове, където да заведеш детето да поиграе при лошо време например?

# 207
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177185.0
Ето тук в темата на Снежи за т.нар детски клубове в Бургас.

# 208
  • Бургас
Момичета, колежката ми я няма днес и ще мога да дам подробности за частната градина утре Embarassed
Честито бебче на Зуза  bouquet и честито на гимназиста Grinning

# 209
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177185.0
Ето тук в темата на Снежи за т.нар детски клубове в Бургас.

благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт